Canım bide bana tedaviye başlamadan önce glifor diye seker hastalarının kullandıgı bı ılac kullandım direncimin düşmesi için bunu söylemeyi unutmusum sana böyle bir hap verdimi?
Evet canim verdi benimki de glikofhen 850 mg ama icemiyorum ki onuonun yerine inofolic iciyorum onuda devlet odemiyo ama ramazandan sonra duzgun kullanicam o seker ilaclarini ondan sonra da olmazsa asilama yada tupbebek ..
Igneden 12 gun gecmeden test yaptirma arkadasimm yalanci pozitif gorursen sonra uzulursun. Insallah tutmustur bebeginhekjese merhaba;
artik her okunun altina yazar oldum benimde bugün catlatma ignesinden sonra 9.günum 27 eylülde vuruldum evde test yapmaya korkuyorum ignenin etkisinden pozitif cikicak diye en erken cuma yaptirayim diorum kan testini ama zamn gecmio bi turluYinede RABBIM'e şükürler olsun bana bu heyecanı yaşattigi icin O'nun ol dmesi yeterli ol de olsun YARABBIM..Bizi mucizelerinle müjdelendir bu mübarek günlerde..
Cnm ignenin etkisi hemen basliyo ben igneden sonra aksamina test yaptim pozitifti. Benim doktorum 10 gun sonra yaptir kanda cikar dedi. 10 gun olduysa yaptir kan testi bencehekjese merhaba;
artik her okunun altina yazar oldum benimde bugün catlatma ignesinden sonra 9.günum 27 eylülde vuruldum evde test yapmaya korkuyorum ignenin etkisinden pozitif cikicak diye en erken cuma yaptirayim diorum kan testini ama zamn gecmio bi turluYinede RABBIM'e şükürler olsun bana bu heyecanı yaşattigi icin O'nun ol dmesi yeterli ol de olsun YARABBIM..Bizi mucizelerinle müjdelendir bu mübarek günlerde..
direk kan da verebilirsin cnm doktor baa 10.gun kan ver eger veremezsen 16.gun idrar ver dedi. Sonucu yaz mutlakabide ben 27 snde igne oldum 28 ilk iliski oldu ama ben 29 ndan basliorum saymaya yani aslinda bugun ignenin 10. ilk iliskinin 9. günü oluo bugun ignenin etkiside olsa idrar testi alip yapicm:)
Bugün asilamamin 12.gunu kan testi yaptirdum bhcg 1.0 çıktı yani hamile değilim
Daha ilk aşilamada hevesim kırıldı bilmiyorum ki doktorum 16.gun yapacam dedi ona kadar bişey yaptırmam galibaArkadaşım evet degerin düşuk gibi ama bence 2 gün sonra tekrarla testo bence gerći doktorunla görüştnmü bilmiyorum ama hep ısrarla en erken 14.gün yaptirin diyorlar..Sikma canını olurmu herşey nasip kısmet RABBIM tez vakitte nasip etsin İNŞALLAH..
Daha ilk aşilamada hevesim kırıldı bilmiyorum ki doktorum 16.gun yapacam dedi ona kadar bişey yaptırmam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?