Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden umudunu kesiyosum daha çok erken test için formda arkadaşın teki 12. Gün negatif 14. Gün pozitifti yazmış çok erken yapmışsın bak ben adetten 2 gün önce kanda hamile olduğumu öğrenmiştim ama illede test alıp yapcam dedim hiç pozitif görmedim şimdiye kadar testlerde içimde kalmıştı hastaneden gelirken bi test aldım ama negatif çıktı o yüzden üzülme geç döllenme olmuştur ki zamanındada döllenme olsa 12. Günde çıkma olasılıgı çok çok düşük 3 gün sonra yine yap Allah hayırlısını versin inş umutların yeşerirÇok umutlanmıştım bu ay
Allah razı olsun geçen ay adet oldum Bu ay tekrar tedavi gördüm adetime 3 gün kaldı beklemedeyim inşallah bu ay hamile kalabilirimNeden umudunu kesiyosum daha çok erken test için formda arkadaşın teki 12. Gün negatif 14. Gün pozitifti yazmış çok erken yapmışsın bak ben adetten 2 gün önce kanda hamile olduğumu öğrenmiştim ama illede test alıp yapcam dedim hiç pozitif görmedim şimdiye kadar testlerde içimde kalmıştı hastaneden gelirken bi test aldım ama negatif çıktı o yüzden üzülme geç döllenme olmuştur ki zamanındada döllenme olsa 12. Günde çıkma olasılıgı çok çok düşük 3 gün sonra yine yap Allah hayırlısını versin inş umutların yeşerir![]()
İnş cnm Allah gönlüne göre versin inşşşAllah razı olsun geçen ay adet oldum Bu ay tekrar tedavi gördüm adetime 3 gün kaldı beklemedeyim inşallah bu ay hamile kalabilirim
Aminn isteyen herkese nasip etsin inşallah teşekkür ederim ❤İnş cnm Allah gönlüne göre versin inşşş
sizinle syni durumu yasiyorum bugun 12gunumfu ve test yaptim sabah malesef negatif cikti simdi adeti bkliorumMerhabalar ben bu ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım bugün iğnenin 12. Günü dayanamayıp az once test yaptım ve negatif çıktı benimle aynı durumu yaşayanlar var mi belki bikac gün sonra pozitif olabilir mi ????
Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah benim geçen ay olmadı by ay tekrar deniyorumsizinle syni durumu yasiyorum bugun 12gunumfu ve test yaptim sabah malesef negatif cikti simdi adeti bkliorum
Benm de 12. Günüm eczaneye gidiyorum ama şuan okuduklarımdan sonra ayaklarım geri geri gitmeye başladısizinle syni durumu yasiyorum bugun 12gunumfu ve test yaptim sabah malesef negatif cikti simdi adeti bkliorum
ben bugun doktora gttim polikistik over oldgumu ogrendimsizinle syni durumu yasiyorum bugun 12gunumfu ve test yaptim sabah malesef negatif cikti simdi adeti bkliorum
Ya acaba sonucunu ne olmştuMerhabalar ben bu ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım bugün iğnenin 12. Günü dayanamayıp az once test yaptım ve negatif çıktı benimle aynı durumu yaşayanlar var mi belki bikac gün sonra pozitif olabilir mi ????
Suan bnde aynı konmdaym ve acaba acele mi ediyormYa acaba sonucunu ne olmştu
Sonuç? Ne olduBenm de 12. Günüm eczaneye gidiyorum ama şuan okuduklarımdan sonra ayaklarım geri geri gitmeye başladı(
Adet oldumSonuç? Ne oldu
CNim ne oldu hamilemisin benimde oyleydi ve suanda beklmedeyimMerhabalar ben bu ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım bugün iğnenin 12. Günü dayanamayıp az once test yaptım ve negatif çıktı benimle aynı durumu yaşayanlar var mi belki bikac gün sonra pozitif olabilir mi ????
Malesef 3 kere klomen catlatma iğnesi kullandım olmadıYa acaba sonucunu ne olmştu
Malesef hamile kalamadım inşallah sen kalırsınCNim ne oldu hamilemisin benimde oyleydi ve suanda beklmedeyim
Ayy insallah bekliyorum bende nezaman adet oldun pekiMalesef hamile kalamadım inşallah sen kalırsın