Genelde düzenli canım 3 gün kadar gecikme olduğu da oldu ama şuan bıraktım ilacı sadece glukofen kullanıyorum ve c life başladım bu ayAyy insallah bekliyorum bende nezaman adet oldun peki
Yok hayir catlama ignesinden hemen nezamam sonra adet oldunGenelde düzenli canım 3 gün kadar gecikme olduğu da oldu ama şuan bıraktım ilacı sadece glukofen kullanıyorum ve c life başladım bu ay
Genelde 2 hafta sonra canımYok hayir catlama ignesinden hemen nezamam sonra adet oldun
Benim bugun 14. Gunum hala adet olmadimGenelde 2 hafta sonra canım
Adet günün ne zamandı? O gün de olmazsan testi tekrarlayıp kan verebilirsinBenim bugun 14. Gunum hala adet olmadim
Bugun 3. Gun canim dun kan verdim sonuc belli olucak yarinAdet günün ne zamandı? O gün de olmazsan testi tekrarlayıp kan verebilirsin
Evet normal hadi inşallah Rabbim bu ay nasip ederReglimin 5.günğnden sonra klomen kullandım 5 gün sonra tekrar kontrole gittim 1 hafta sonra tekrar çağırdı bugun tekrar gittim 2 yumurtan var dedi gösterdi 22 mm olmuş dedi ovitrella vurdu 36 saat sonra ilişki dedi.
Fakat vücudum da kırgınlık yaptı kasık bölgemde ağrı var bu normal mı arkadaşlar aranızda bu şekilde olan varmı ?
Hadi hayırlısı bakalım yaz bana da sonucunuBugun 3. Gun canim dun kan verdim sonuc belli olucak yarin
Daha ilk ay tedavim inşallah olumlu olur 1 yıllık evliyim 9 aydır korunmuyorum olmadı doktora gittik ilk bu tedaviyi yaptı bakalım herşeyin hayırlısıEvet normal hadi inşallah Rabbim bu ay nasip eder
Canım sonucun belli oldu muBugun 3. Gun canim dun kan verdim sonuc belli olucak yarin
Inşallah Rabbim aratmadan hayırlı sağlıklı evlatlar versinDaha ilk ay tedavim inşallah olumlu olur 1 yıllık evliyim 9 aydır korunmuyorum olmadı doktora gittik ilk bu tedaviyi yaptı bakalım herşeyin hayırlısı
Malesef negatif sonu 1. 20Canım sonucun belli oldu mu
Vardır bir hayır sabret olacak inşallahMalesef negatif sonu 1. 20
Vardır bir hayır sabret olacak inşallah
Kizlar 14. Gunu adet olmayipmi negatif cikti ?Malesef negatif sonu 1. 20
EvetKizlar 14. Gunu adet olmayipmi negatif cikti ?
Insallah canim ya dualariniz eksik etmeyin insallahVardır bir hayır sabret olacak inşallah
Haklısınız rabbim nasip ederse birşey olmaz ınşallah.yarın kan tahlili vericem tekrar daha da netleşirse konuşucam iş yeriyle pskolojim sayenizde olumlu ilerliyor sağolun:)
Adet oldum
CNim ne oldu hamilemisin benimde oyleydi ve suanda beklmedeyim
Biz eğlendiğimiz günden beri istiyorduk hiç korunmadik 1.5 sene oldu hicbir şey fayda etme c life dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?