Çatlatma iğnesinden 12 gün sonrası

Reglimin 5.günğnden sonra klomen kullandım 5 gün sonra tekrar kontrole gittim 1 hafta sonra tekrar çağırdı bugun tekrar gittim 2 yumurtan var dedi gösterdi 22 mm olmuş dedi ovitrella vurdu 36 saat sonra ilişki dedi.
Fakat vücudum da kırgınlık yaptı kasık bölgemde ağrı var bu normal mı arkadaşlar aranızda bu şekilde olan varmı ?

Evet normal hadi inşallah Rabbim bu ay nasip eder

Kızlar merhaba birşey soracağım geçen bahsetmiştim çatlatma iğnesi yapıldı bugun 6 gün oldu karnım ağrıyor arada kasıklarıma sancı gibi birşey oluyor ve şişlik var bu durum normal mı yani iğne olduktan sonra bunları yaşayan varmı acaba aranızda

Kızlar Merhaba ne durumdasınız sizi merak ettim çok şükür ben tedavisiz c life macun sayesinde hamile kaldım
Haklısınız rabbim nasip ederse birşey olmaz ınşallah.yarın kan tahlili vericem tekrar daha da netleşirse konuşucam iş yeriyle pskolojim sayenizde olumlu ilerliyor sağolun:)

CNim ne oldu hamilemisin benimde oyleydi ve suanda beklmedeyim

Biz eğlendiğimiz günden beri istiyorduk hiç korunmadik 1.5 sene oldu hicbir şey fayda etme c life dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…