- 29 Ocak 2020
- 935
- 327
- 53
- 26
Ben de hala birşey yok :)Kızlar Merhaba ne durumdasınız sizi merak ettim çok şükür ben tedavisiz c life macun sayesinde hamile kaldım
C life denesen sende belki olur Allahtan umut kesilmezBen de hala birşey yok :)
Merhaba yeni gördüm mesajını inşallah hamilesindir degilsende üzülme rabbim elbet nasip edecektirArkadaşlar bende bu ay 9 subatta catlatma ignemi oldum. 36. Saati ve ondan sonraki gunu degerlendirdik. Bugun az once test yaptim negatifti. Pozitife doner mi ki ? Cok ama cok merak ediyorum. Aylardir sonuc
O ne oluyor kii :)C life denesen sende belki olur Allahtan umut kesilmez
Bitkisel macun :) içerisinde civan perçemi, aslan pençesi, çörek otu adaçayı ve çam balı olan bitkisel bakanlık onaylı karışım. instagramda görmüştüm ben herkes memnundu şükür bende memnun kaldımO ne oluyor kii :)
Denemek istiyorum o zaman hormonlarımı bozmaz değil mi bazen soğan kürü vs yan etki yapıp daha çok bozuyor ya ondan sordumm :)Bitkisel macun :) içerisinde civan perçemi, aslan pençesi, çörek otu adaçayı ve çam balı olan bitkisel bakanlık onaylı karışım. instagramda görmüştüm ben herkes memnundu şükür bende memnun kaldım
Kullan çok insan var çoğu memnun mesela soğan kürü bende ise yaramadı adetim iyice gecikti ama kullanıp hamile kalanda var Rabbim bilir elbet iyice araştır derim çok şükür ben memnun kaldımDenemek istiyorum o zaman hormonlarımı bozmaz değil mi bazen soğan kürü vs yan etki yapıp daha çok bozuyor ya ondan sordumm :)
Vallla bi kaç eczaneyle aktara sordum bulamadım internette var sadece bekliyorum bakalum bugün adet günüm hala olmadım inşalllah bu sefer olurKullan çok insan var çoğu memnun mesela soğan kürü bende ise yaramadı adetim iyice gecikti ama kullanıp hamile kalanda var Rabbim bilir elbet iyice araştır derim çok şükür ben memnun kaldım
Eczanelerde yok zaten sadece kendi internet sitesinde satılıyor hadi inşallah olur yaVallla bi kaç eczaneyle aktara sordum bulamadım internette var sadece bekliyorum bakalum bugün adet günüm hala olmadım inşalllah bu sefer olur
Umutlandırmak istemem ama 2 gün sonra tekrar yapın eğer koyulaşma varsa gebelik vardırEki Görüntüle 2807965 Arkadaşlar bana bi yardımcı olur musunuz? Çatlama iğnesinin 12. Günü testim bu şekilde çıktı sizce var mı gebelik
Umutlandırmak istemem ama 2 gün sonra tekrar yapın eğer koyulaşma varsa gebelik vardır
Sanki daha belirgin ama dediğim gibi boşa umut vermek istemem bende aynı şeyleri defalarca yaşadım nasıl bir duygu çok iyi biliyorum inşallah Rabbim nasip eder de vardır sağlıklıdır elinde çok test varsa yarın yine tekrar et derimEki Görüntüle 2808265
Bu gün içerisinde yaptığım test canım Buda 1:30 saat önce yaptığım test Eki Görüntüle 2808266
Amin kuzum tamam canım yarın tekrarlayıp yine atarımSanki daha belirgin ama dediğim gibi boşa umut vermek istemem bende aynı şeyleri defalarca yaşadım nasıl bir duygu çok iyi biliyorum inşallah Rabbim nasip eder de vardır sağlıklıdır elinde çok test varsa yarın yine tekrar et derim
Haber ver inşallah güzel sonuçlar alırsın ❤Amin kuzum tamam canım yarın tekrarlayıp yine atarım♡
İnşallah ben ve yanımsıra kim bekliyorsa mucizesini Rabbim tez zamanda versinHaber ver inşallah güzel sonuçlar alırsın ❤
Testi tekrarladım kanı cuma günü vereceğim yavrumCanım ne yaptın kan verdin mi yada testi tekrarladın mıSelanikMuhaciri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?