Çatlatma iğnesinden 12 gün sonrası

Arkadaşlar bende bu ay 9 subatta catlatma ignemi oldum. 36. Saati ve ondan sonraki gunu degerlendirdik. Bugun az once test yaptim negatifti. Pozitife doner mi ki ? Cok ama cok merak ediyorum. Aylardir sonuc yok

Arkadaşlar bende bu ay 9 subatta catlatma ignemi oldum. 36. Saati ve ondan sonraki gunu degerlendirdik. Bugun az once test yaptim negatifti. Pozitife doner mi ki ? Cok ama cok merak ediyorum. Aylardir sonuc
Merhaba yeni gördüm mesajını inşallah hamilesindir degilsende üzülme rabbim elbet nasip edecektir

Denemek istiyorum o zaman hormonlarımı bozmaz değil mi bazen soğan kürü vs yan etki yapıp daha çok bozuyor ya ondan sordumm :)

Denemek istiyorum o zaman hormonlarımı bozmaz değil mi bazen soğan kürü vs yan etki yapıp daha çok bozuyor ya ondan sordumm :)
Kullan çok insan var çoğu memnun mesela soğan kürü bende ise yaramadı adetim iyice gecikti ama kullanıp hamile kalanda var Rabbim bilir elbet iyice araştır derim çok şükür ben memnun kaldım

Kullan çok insan var çoğu memnun mesela soğan kürü bende ise yaramadı adetim iyice gecikti ama kullanıp hamile kalanda var Rabbim bilir elbet iyice araştır derim çok şükür ben memnun kaldım
Vallla bi kaç eczaneyle aktara sordum bulamadım internette var sadece bekliyorum bakalum bugün adet günüm hala olmadım inşalllah bu sefer olur

Arkadaşlar bana bi yardımcı olur musunuz? Çatlama iğnesinin 12. Günü testim bu şekilde çıktı sizce var mı gebelik

Amin kuzum tamam canım yarın tekrarlayıp yine atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…