• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesinden bir hafta sonrakasıkta şiddetli ağrı

kutupyildizi123

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2024
91
13
3
32
Merhaba kızlar. Ben geçen hafta Salı günü çatlatma iğnesi kullandım. Yaptığım zaman ilk birkaç gün fazla ağrım yoktu normal batma gibi şeyler vardı. Bugün kasık ağrısıyla uyandım gaz sancısı gibi afedersiniz özel bölgem bile sanki ağrıyordu. Bir hafta sonra böyle ağrıların olması normal mi yoksa kist mi oldu açıkçası korkuyorum. Sırtımı bile doğrultamıyorum bu agrilari olması normal mi

Merhaba kızlar. Ben geçen hafta Salı günü çatlatma iğnesi kullandım. Yaptığım zaman ilk birkaç gün fazla ağrım yoktu normal batma gibi şeyler vardı. Bugün kasık ağrısıyla uyandım gaz sancısı gibi afedersiniz özel bölgem bile sanki ağrıyordu. Bir hafta sonra böyle ağrıların olması normal mi yoksa kist mi oldu açıkçası korkuyorum. Sırtımı bile doğrultamıyorum bu agrilari olması normal mi
Canım kişiden kişiye değişiyor ilk iğnenmiydi? Bende ovitrelle ile gebe kaldım ama hiç belirtim olmadı

Merhaba,
Ben mart ayında Ovitrelle vuruldum
İlk birkaç gün sadece kasıklarımda zonklama oldu
Regli günü yaklaştıkça bel ve kasık ağrım oldu, bazen regli olacakmışım gibi şiddetli ağrı oldu
İğne yaptırdığım günü sayarsak 21. gün regl oldum, kist oluşmadı

Merhaba,
Ben mart ayında Ovitrelle vuruldum
İlk birkaç gün sadece kasıklarımda zonklama oldu
Regli günü yaklaştıkça bel ve kasık ağrım oldu, bazen regli olacakmışım gibi şiddetli ağrı oldu
İğne yaptırdığım günü sayarsak 21. gün regl oldum, kist oluşmadı
Adet sancısı gibi değilde gaz sancısı gibi canım kasıklarımda şiddetli basınç var gibi

Back
X