kızlar bende hasta oldum maaleseffff((( herşeyden bııktım..çocuk isteğinden bile bıktım istemesek olurdu anlamıyorum ben artık.millet hemen kalıveriyo biz niye bu kadar uğraşıyoruz bilemiyorumm..her ay büyük ümitler her ay hüsrann valla yaşlandım ya (((
baharcım sağol canımmm insan bıkıyor artık sen ben iyi anlıyorsun gerçekten sen daha uzun süre beklemişsin.umarım Allahım daha fazla bekletmez ve yavruna kavuşursun.niye tam olamadınki adet? sorunlumuydu senin böyle adet dönemlerin? bu ay tüp bebekmi deneyeceksin?
ben bugün doğum yapar gibi sancılar çektim böğürdüm resmen evde yeni rahatladım biraz.öğleden sonrada doktora gidicem sil baştan bir daha başlıcaz iştegene alttan bakacaklar 5. gün klomen diyecekler kontroller.herşey mükemmel diyecek ama bebek olmayacak belki bu ay rahim filmi ister konuşurken onuda söylediydi geçen ay.hayırlısı neyse o olur inşllah ne yapalım.başkalarının çocuklarını seviyorum anca.bir kaç ay iki arkadaşımda doğum yapacak artık içim akar iyice onlar doğurmadan bari bi hamile kalaydım :)
doktordan gelince gene yazarım..Allah cümlemize yardım etsin.
baharrr çok güzel bi haber buu o kadar çokkk sevindimki kendim hamileymişim gibi nerdeyse.....tebrik ederim canım Allah hayırlısıyla şağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almanı hayırlı bi evlat olmasını nasip etsin inşallahhhh...ben sana demiştim belki yerleşme kanamasıdır diyeee :)) valla çok sevindim banada dua et nolur hamilesin ya artık kabul olur :) bende bugün gene çatlatma iğnemi vuruldum.sol tarafta 3 tane güzel yumurtam gelişmiş inşallah artık biri tutar yaaaaaa...artık bende hamileyim diye müjde vermek istiyorum herkeseeee..yalnız çatlatma iğnesinden sonra belimde ve kasıklarımda çok ağrı oldu bu sefer.bide preseed diye bi jel varmış spermin yumurtaya ulaşmasınımı sağlıyormuş ne onu denemeye başlıcaz artık.umarım bende 2-3 hafta sonra bebiş haberini veririm yaaaaaaaa..valla keyfini çıkarrr hamileliğinnn çok mutlu ol ve hiç olumsuz düşünme herşey çok güzel olacakkkk...ve beni herşeyden haber et gerçekten merak ederim :))TEBRİKLERRRRRRRRRRR
benimde kasıklarımda çok ağrı oldu adet sancısı gibi değildi bu farklıydı iğneninde etkisi olurmuş normalde ama hamilelikte olabilir arkadaşlar hayırlı olsun herkese güel dileklerin için teşekkürler rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
çatlatma iğnesinden sonra bugün 15. günüm ve korkuyorum test yapmaya bu ilk denememizdi dr a gittiğimde yumurta 6mm idi ve iğne yapalm dedi doktor yaptırdık ama çatladımı bilmiyorum daha sonraki araştırmalarım sonucunda 6 mm yeterli olmayabileceğini öğrendim bakalım sonucu heyecanla bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?