bilmiyorum valla kızlar. psikolojim bozuldu artık yaş oldu 33 ne yapacağımı bilmiyorum
Hayırlısı ıns biran önce tutunur bebisin yanı hepimizin de zamanı var demekki daha bende iki gundur tuhafim nasıl heyecan yapmıştım pozitif olunca ama iğneden denilince şuan acayip biseyim
sıkma canını gerçekten vardır belki :)
sıkma canını gerçekten vardır belki :)
Bence sıkma canını o kadar daha pozitif çıkma ihtimalin var bide beni dusunsene nasıl umitlenmistim kan da idrarda hepsinde pozitif ama iğneden olabildiğini duyunca saf gibiyim iki gundur negatifse kiii inş değildir daha da kötü olucambak yaptığım iki test te böyle
bilmiyorum valla kızlar. psikolojim bozuldu artık yaş oldu 33 ne yapacağımı bilmiyorum
Bisey sorcam iğne değil de sadece klomen kullanan birinde de erken test yaptığında pozitif gorunur mu
İnşallah hamilesindir. :)
Hayır sadece klomenle pozitif çıkmaz. Senin pozitif iğneden önce mi çıkmıştı yoksa? Eğer öyleyse ciddi ciddi şüphelenebilirsin hamile olduğundan :)
Benim yaş 38, bir de beni düşün :)
Normalde 14 15. Gün ama ben ve bazı arkadaşlar 17. Gün oldukKizlar slm.iğneden kaç gün sonra adet olunuyor
Kizlar slm.iğneden kaç gün sonra adet olunuyor
Erken olma ihtimali varmidir.sizin agrilariniz olmuşmuydu.adet olcakmisim gibi hepsi varben geçen ay iğne günü hariç 15. Gün oldumsermed
Kızlar mrh benim iğnenin 10.günü 2gündür adet olcakmisim gibi karın ağrım var çok korkuyorum olcak diye.en erken nezamn olur iğneden sonra.genelde 28.gün adet olurum bugün 23.gün ama geçen ay 25.gun olmuştum bilmiyrm ne düşüneceğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?