Bugün iğne den sonraki 15, gün dun test de negatif çıktı.adet olmadım hala
Inşallah canım yaa inşallah hamileymdirinş test yaniltmistir ve adet olmaz hamiş olursun :) bende erken yapıp umitlendim ama iğne nin etkisi oluyomus inş değildir :/
Inşallah sende hamile sin dir.bugün kaçıncı günün canıminş test yaniltmistir ve adet olmaz hamiş olursun :) bende erken yapıp umitlendim ama iğne nin etkisi oluyomus inş değildir :/
Ins pozitif olarak devm eder canm.bilmiyorum adet olcak gibiyim Ins ikimizde olmayız hayırlısı olsun.ben pazartesiye olmazsam kan vercem.Canım benim de 8. Gunum bende de iki gundur aynı skntilar var mide bulantısı kasık ve karın ağrısı hatta test yaptım hem idrar hem kan pozitif çıktı ama erken yapmışim iğneden dolayı da pozitif cikiyomus ama bende şuan adet olacakmış gibiyim ilk kez iğne kullandım bu ay bilmiyorum olurmuyum inş olmam ama olursam da ne zaman olurum bakalım
Ins bebis vardır cnmBugün iğne den sonraki 15, gün dun test de negatif çıktı.adet olmadım hala
Bugün iğneden sonra 8. Gunum ve dayanamadım yine kan testi yaptırdım 6. Gün 24,7 olan değer bugün 11 çıktıInşallah sende hamile sin dir.bugün kaçıncı günün canım
In
Ins pozitif olarak devm eder canm.bilmiyorum adet olcak gibiyim Ins ikimizde olmayız hayırlısı olsun.ben pazartesiye olmazsam kan vercem.
Bugün kaçıncı günün cnmGününü bekle derim bak bende 6. Gün yaptım test iğnenin etkilediğini burdan öğrendim pozitif çıkınca sevindim öyle olduğunu öğrenince de şuan karmakarisigim ve az önce yine kan test yaptırdım 24,7 olan değer 11 çıktı ama noluyo bilemedim iğne etkisini kaybettiği için mi dustu bilmiyorum
Pardon cnm yazmışın evet erkenmis.benm pazartesi 12.gün oluyo hemşire dedi bna paztsi yada salı gel diye.ama sanki ogune kalmiycamBugün kaçıncı günün cnm
Pardon cnm yazmışın evet erkenmis.benm pazartesi 12.gün oluyo hemşire dedi bna paztsi yada salı gel diye.ama sanki ogune kalmiycam
Aynen cnm doğru söylüyorsun ama bide sabırlı olabilsem sürekli okuyorum kendimi dinliyrm insann psikolojisi alt üst oluyo valla.napiyim artık olursa yapack bişey yok Ins olmaz da dediğin gibi bekleyebilirsem adet günümü bekleyimBence diyorum ya kesinlikle bekle hatta 12. Gün dediyse 13 te git ki daha net bi sonuç olur en azından benim gibi olma
bende 12 gun kandaki degerim 4.4 cikti 14 gun 2.8 cikti 17 gun regl oldumGününü bekle derim bak bende 6. Gün yaptım test iğnenin etkilediğini burdan öğrendim pozitif çıkınca sevindim öyle olduğunu öğrenince de şuan karmakarisigim ve az önce yine kan test yaptırdım 24,7 olan değer 11 çıktı ama noluyo bilemedim iğne etkisini kaybettiği için mi dustu bilmiyorum
bende 12 gun kandaki degerim 4.4 cikti 14 gun 2.8 cikti 17 gun regl oldum
Baya erken yapmissin canim..benim icin bile erken hadi hayırlısı ama 3 yada 4 gunden once dogru sonucu alamayabilirsin..inşallah hamilesindir cnnmCanlar herkese günaydın. Ben dayanamayıp bugün test yaptım. İğnenin 9. günü, daha çok erken biliyorum ama ne yapayım tutamadım kendimi. :)
Önce negatifti, 1 saat sonra filan baktığımda incecik kıl gibi silik bir çizgi daha belirmişti. Ama tabii ki bunun iğnenin etkisi ile olduğunu biliyorum. Çünkü daha bata 7 gün var. Örnek olması açısından fotosunu da paylaşıyorum kızlar. Gerçi şimdi baktım da fotoda çok belli olmuyor sanırım. Sizler ne durumdasınız?
Not: Yarın sabah da yapacağım. Kocam izin verdi. Baktı olmuyor, adet olana kadar her sabah yap anasını satayım dedi
Canım çok erken vermişsin tahlili birazcık daha bekleseydin keşke.ama inşallah vardır bebisBugün iğneden sonra 8. Gunum ve dayanamadım yine kan testi yaptırdım 6. Gün 24,7 olan değer bugün 11 çıktınoluyo anlamadım keşke hiç yaptirmasaydim da günümü bekleseydim böylesi daha kötü eğer negatif olursa daha da uzulcem
inşallah canım artk çok istiyorum ya herkes soruyor yokmu daha bebek diye off olsun artk inşallah vardır. Hepimiz güzel haberleri veririz inşallahIns bebis vardır cnm
Kendi psikolojimiz yetmiyor malesef birde mahalle baskisi var sanirim hepimiz ayni durumdayiz inşallah en kisa ve hayirli zamanda kavusuruzI
inşallah canım artk çok istiyorum ya herkes soruyor yokmu daha bebek diye off olsun artk inşallah vardır. Hepimiz güzel haberleri veririz inşallah
Aynen öyle canım yaa. Eşim de bazen diyo baba olmak istiyorum artk diyor çok üzülüyorum, daha yeni evliyim ama tedavi olmadan olmuyor ışte hemen olsun diye uğraşıyoruz inşallah en kısa zamanda kovuşuruz hepimiz.Kendi psikolojimiz yetmiyor malesef birde mahalle baskisi var sanirim hepimiz ayni durumdayiz inşallah en kisa ve hayirli zamanda kavusuruz
Ne kadarlik evlisin canimAynen öyle canım yaa. Eşim de bazen diyo baba olmak istiyorum artk diyor çok üzülüyorum, daha yeni evliyim ama tedavi olmadan olmuyor ışte hemen olsun diye uğraşıyoruz inşallah en kısa zamanda kovuşuruz hepimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?