Çatlatma iğnesinden kaç gün sonra regl oldunuz?

eleanorancalimon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2023
1.004
820
43
Merhabalar. Çatlatma iğnesi sonrası gebe kalamayınca kaçıncı gün regl oldunuz? Normalde klasik olarak çatlamadan 14 gün sonra regl olmak gerekiyor ama geç çatlama vb gibi bir durum yüzünden daha geç regl gören de olmuştur.

Anladım sanırım sizin iğneden kaynaklı gecikti veya iğneden sonra çatlama herkeste 36 saatte olmayabiliyormuş. Ben de pco hastasıyım açıkcası 14. günde regl olurum diyemiyorum . bekleyip göreceğiz demekki , hayırlısı

31 Ocak'ta iğne olmuştum. Hâlâ regl olmadım. Çatlatma iğnesi vurulmuş olmama rağmen 16güne dek regl olmama sebebim yumurtanın iğneye rağmen çatlamaması ve kist oluşmuş olmasından olabilir mi? Var mı bu şekilde bir tecrübesi ya da bu konuda bir bilgisi olan? Doktora regl olduktan sonra kontrole gidecektim, kendisine soramadım henüz.

2 kez vuruldum normalde adetlerim düzensiz ama yumurta çatladı için adet olurnur ilkinde 3 cm kist oldu diye 5 veya 6 gün gecikti alttan muayene olmanın etkisi var mı bilmem ikncide kimyasal yaşadım diye 1 hafta gecikti döllenme de geç olmuştu zaten 15mmlik yumurta da vardı oda geriden gelip çatlamış

Peki evde idrar testi yapmis miydiniz? Cift cizgi gormus muydunuz? Ben 2 test yaptim 2si de cift cizgi cikti. Yarin kan testi de yaptiricam insallah. Hicbi seyden emin degilim su an.

Peki evde idrar testi yapmis miydiniz? Cift cizgi gormus muydunuz? Ben 2 test yaptim 2si de cift cizgi cikti. Yarin kan testi de yaptiricam insallah. Hicbi seyden emin degilim su an.
Evet silik çizgi vardı testi bulursam atarım geç döllenme olmuş olabilir benim iğne günü dahil 14. Gün değer daha yeni 3.46ydı

14.gün idrar testi yapmamışım
Bende de boyle cikti erken gebelik testi
8.gun hcg 5.4
10.gun hcg 2.3tü
Doktor gebe degilsin dedi ben de umidimi yitirdim regl olmayi bekliyordum.
20 gun oldu hala regl yok. Yarin kan testi vereyim, sonuc ciksin da doktora gidicem. Insan sevinemiyo da, hamile miyim degil miyim belli degil. Filmlerde ne guzel kadinlar cift cizgi gorup kocalarina surpriz yapiyo, ben kocama bi sey diyemedim bile, gebelik yoksa bosuna heveslenmesin diye.

Eklentiler

• 20240218_103429.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 616
Testler aynı güne mi ait koyulaşma olmuş ya ne salak doktorlar var ondan sonra beta baktırmadın mı hiç o azalmanın sebebi iğne etkisi gittiği için iğne zaten 11. Günden önce etkisini çok nadir götürür buna nasıl gebe değilsin der iğne etkisi 0lanır sonra artmaya başlar zaten la havleeee uyuz oldum doktoruna

Geçen ay 8. Günden itibaren idrar testi yapmıştım fotosunu yükleyeyim dedim ama yüklenmiyor

Evet ayni gun ayni idrarla yaptim. Ustteki koyu olan ilk yaptigim. Sonra yanlis herhalde dedim inanamadim pesine alttakini yaptim, ikinci olan daha silik cikti. Forumdan ogrendim ben de, herkes 14.gunden sonra test yapin garanti olsun demis. Benim doktor 5.3 cikinca hadi insallah dedi sevindirdi, 2.4 cikinca gebelik yok dedi uzuldum. Bi oyle bi boyle sacma bi sey oldu. Ben de sasirdim. Bakalim, kan testi sonucu cikinca yazarim zaten.

Ben gebelik var diye düşünüyorum prodoctor markasıysa test bende o markadan yaptım hadi biri hatalı olur peki ya diğeri? Yarın koşarak kan verin bence de

Ben gebelik var diye düşünüyorum prodoctor markasıysa test bende o markadan yaptım hadi biri hatalı olur peki ya diğeri? Yarın koşarak kan verin bence de
Prodoctor yapmistim evet. Bugun baska markanin da erken gebelik testini aldim. Klasik kaset test de aldim. Sabah da 9da kan vericem ve o testleri de yapicam. Kombo yapicam butun testleri sonra doktorun odasini basicam

Anladim Duzensiz bile olunsa igne yuzunden 14.gun kesin regl olunuyor yani. Gecikme olduguna gore farkli bi sey olmali ya catlama olmayip kist ya gebelik vb.
Bence bünye ile alakalı canım çünkü geçen sene de çatlatma iğnesi yaptırmıştım 16. Günde olmuştum tüp bebek yaptirdim kimyasal oldu ondan da 16 gün sonra oldum yani stres yapmiycaksin oluruna birakicaksin tamamen dünyanın sonu değil nihayetinde

Bu testi yeni mi yaptınız ikiside aynı koyulukta bariz var 10 gün sonrasında hiç yapmadınız mı ay ben bile heycanlandım bizede haber verin lütfen benim 10.günüm merakla bekliyorum sonucu hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…