- 29 Kasım 2023
- 1.004
- 820
- 43
- Konu Sahibi eleanorancalimon
-
10 gunden sonra test yapmayacaktim aslinda, dayanamadim 13.gun innovita yaptim (doktorun kan testlerini erken yaptirdigini biliyordum icimde bi suphe kalmisti), silik cizgi gordum, ama cok cok silikti, dedim ki kendi kendime kuruntu yapiyorum test bozuk herhalde bakmicam bi daha teste meste.Bu testi yeni mi yaptınız ikiside aynı koyulukta bariz var 10 gün sonrasında hiç yapmadınız mı ay ben bile heycanlandım bizede haber verin lütfen benim 10.günüm merakla bekliyorum sonucu hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
İnşallah canım yarın hemen kan testi ver Allahım hepimizin gönlüne göre versin10 gunden sonra test yapmayacaktim aslinda, dayanamadim 13.gun innovita yaptim (doktorun kan testlerini erken yaptirdigini biliyordum icimde bi suphe kalmisti), silik cizgi gordum, ama cok cok silikti, dedim ki kendi kendime kuruntu yapiyorum test bozuk herhalde bakmicam bi daha teste meste.
Sonra 14 gun oldu regl yok, 16 gun oldu regl yok, buraya yazdim iste baska geciken var mi boyle diye.
Sonra dayanamadim bu testleri (prodoctor) ben Pazar gunu (18.gun) yaptim.
Bugun 20.gunum hala regl yok.
Tamam haber vericem, 2 gun icinde burayi test sonucuna bogucaminsallah sizin de sureciniz cok guzel ilerler, sizin de test sonuclarinizi yorumlariz 1 hafta icinde
Beta kağıdını yüzüne savur çok uyuzum doktorunaProdoctor yapmistim evet. Bugun baska markanin da erken gebelik testini aldim. Klasik kaset test de aldim. Sabah da 9da kan vericem ve o testleri de yapicam. Kombo yapicam butun testleri sonra doktorun odasini basicam
Çok doğru demiş çünkü öncesinde olunca da değer düşük çıkıyor yükselecek mi diye beklemek çok stresli gerçektenİnşallah canım yarın hemen kan testi ver Allahım hepimizin gönlüne göre versinçok erken yaptırmış kan testini ama benim doktorum 15 inde kan ver dedi test yapma dedi ama dayanabilir miyim bilmiyorum hayırlısı olsun
Evet ya Allah hepimize hem sabır versin hemde kısa sürede bebişlerimize kavuşalım gerçekten hem yorucu hem stresliÇok doğru demiş çünkü öncesinde olunca da değer düşük çıkıyor yükselecek mi diye beklemek çok stresli gerçekten
Stresten kafamızda saç kalmadıEvet ya Allah hepimize hem sabır versin hemde kısa sürede bebişlerimize kavuşalım gerçekten hem yorucu hem stresli
Amin canım inşallah sonucu kavuşmak mutluluk olsunStresten kafamızda saç kalmadıİnşallah çabalarımızın karşılığını en iyi şekilde alırız
15. Gün adet oldum normal adet günümde en geç 18. Gün olunuyor adetMerhabalar. Çatlatma iğnesi sonrası gebe kalamayınca kaçıncı gün regl oldunuz? Normalde klasik olarak çatlamadan 14 gün sonra regl olmak gerekiyor ama geç çatlama vb gibi bir durum yüzünden daha geç regl gören de olmuştur.
Sonucunuz ne oldu acaba10 gunden sonra test yapmayacaktim aslinda, dayanamadim 13.gun innovita yaptim (doktorun kan testlerini erken yaptirdigini biliyordum icimde bi suphe kalmisti), silik cizgi gordum, ama cok cok silikti, dedim ki kendi kendime kuruntu yapiyorum test bozuk herhalde bakmicam bi daha teste meste.
Sonra 14 gun oldu regl yok, 16 gun oldu regl yok, buraya yazdim iste baska geciken var mi boyle diye.
Sonra dayanamadim bu testleri (prodoctor) ben Pazar gunu (18.gun) yaptim.
Bugun 20.gunum hala regl yok.
Tamam haber vericem, 2 gun icinde burayi test sonucuna bogucaminsallah sizin de sureciniz cok guzel ilerler, sizin de test sonuclarinizi yorumlariz 1 hafta icinde
Doktor kontrolunde kese gorundu, henuz kucuk oldugu icin kese icinde bebegi goremedik. Insallah bu Cuma kontrolde onu da goruruzSonucunuz ne oldu acaba
Ay ay ne güzel maşallah darısı olmayanların ve benim başıma insallah Allahım sağlıkla kavustursunDoktor kontrolunde kese gorundu, henuz kucuk oldugu icin kese icinde bebegi goremedik. Insallah bu Cuma kontrolde onu da goruruz
Amin insallahAy ay ne güzel maşallah darısı olmayanların ve benim başıma insallah Allahım sağlıkla kavustursun
Çatlatma iğnesiyle mi oldu acaba ne zaman pozitif oldu vs bahseder misiniz kaç yumurta vardı kaç mm di femara var mıydı ben 5 gün femara 22 sinde çatlatma iğnesi oldum 3 tane vardıAmin insallahsiz de yakin zamanda guzel haber alirsiniz insallahhh
Femaraya reglin 2.gunu basladim, dongunun 8.gunu doktara gittim. Kac yumurta var kac mm soylemedi ertesi sabah igne dedi. Igne gecesi ve ertesi gece iliski demisti sadece 2 kez degerlendirdik.Çatlatma iğnesiyle mi oldu acaba ne zaman pozitif oldu vs bahseder misiniz kaç yumurta vardı kaç mm di femara var mıydı ben 5 gün femara 22 sinde çatlatma iğnesi oldum 3 tane vardı
Ya maşallah maşallaaah çok güzel hayırlısı olsun 14. Gün öğrenmişsiniz benim de martın 8 9 gibi çıkacak insallah bende ilk defa pozitif ve olumlu düşünüyorum içimde bir his var kıpır kıpır Allahım hepimize nasip etsin benimde bu ay hayırlı sonucumla havalara uçayım insallah bana doktor ilk ilişkiyi 36. Saat verdi 35. Saat kaşık ağrım oldu 36 saat ilişkim oldu onda da ağrı oldu sonra geçti ertesi gün sabah ilişki verdi yine onuda yaptık pazartesi boş Salı dolu perşembe dolu dedi benimde ara sıra kaşık ağrısı var biraz ama ilk defa oldu gibi hisssefihlrum çünkü ağustosta düşüğüm olduğunda aynı şeyleri birebir yaşamıştımFemaraya reglin 2.gunu basladim, dongunun 8.gunu doktara gittim. Kac yumurta var kac mm soylemedi ertesi sabah igne dedi. Igne gecesi ve ertesi gece iliski demisti sadece 2 kez degerlendirdik.
1.23 Ocak regl
2.24 Ocak femara ilk
6.28 Ocak femara son
8.30 Ocak doktor kontrolu (kac yumurta gordu nerde gordu kac mm gordu soylemedi)
9.31 Ocak sabah 09:30 igne
9.31 Ocak gece iliski (12saat sonra dedi bizim 15.saate denk geldi)
10.1 Subat gece iliski (36 saat sonra dedi bizim 40.saate denk geldi) bugun ayni zamanda igneden sonraki ilk gun, artik dongu gunu degil igneden sonraki gun takibi ile devam ettik. (Dongunun 10., ignenin 1.gunu)
8.8 Subat ilk kan testi yapildi 5.4 (aslinda doktor bana 10 gun sonra geleceksin demisti ama ben 30 Ocakta doktora gittigim icin 10 gun sonrasi 8 Subatta gittim bi daha (hem de kontrol gununu asmak istemedim, bi sorun olmaz ultrasonla catlayip catlamadigina bakar diye dusundum), doktoruma erken test yaptirdi diye kizmistim ama sonradan dusununce belki de igneden sonraki 10.gun demek istedi ama yanlis anlasilma oldu bilemiyorum.
10.10 Subat ikinci test 2.3 cikti, doktor gebelik yok dedi (megerse igne etkisi sifirlaniyormus), reglini bekle onumuzdeki ay gorusuruz dedi.
18.18 Subat regl olmayinca (igneden sonraki 14.gun regl olmam gerekiyordu) sabah ilk idrarla test yaptim pozitif cikti.
20.20 Subat beta hcg 1702
22.22 Subat beta hcg 4027
23.23 Subat doktor kontrolunde kese gorundu.
Insallah insallah guzel haberler alirsiniz bu ayYa maşallah maşallaaah çok güzel hayırlısı olsun 14. Gün öğrenmişsiniz benim de martın 8 9 gibi çıkacak insallah bende ilk defa pozitif ve olumlu düşünüyorum içimde bir his var kıpır kıpır Allahım hepimize nasip etsin benimde bu ay hayırlı sonucumla havalara uçayım insallah bana doktor ilk ilişkiyi 36. Saat verdi 35. Saat kaşık ağrım oldu 36 saat ilişkim oldu onda da ağrı oldu sonra geçti ertesi gün sabah ilişki verdi yine onuda yaptık pazartesi boş Salı dolu perşembe dolu dedi benimde ara sıra kaşık ağrısı var biraz ama ilk defa oldu gibi hisssefihlrum çünkü ağustosta düşüğüm olduğunda aynı şeyleri birebir yaşamıştım
Yaaa Allah razı olsun dostum çok güzel dualar etmişsin insallahInsallah insallah guzel haberler alirsiniz bu ayilk 10 gun igneden dolayi gebelik belirtileri ayirt edilemiyor. Sabrin sonu selamet insallah 14.gun siz de dunyanin en guzel haberini alirsiniz, sureciniz cok guzel gecsin, cok mutlu olun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?