Rica ederim bacım İnşallah hamişsindir bende çatlatma iğnesinden sonraki 13. Günde kan verdim hamile olduğumu öğrendim testlerimde aynen seninki gibiydi dualarım seninle Allah sanada bebiş nasip etsin inşallah Bir an önce acilden kan ver ama canım Banada haber ver olur mu
Merhaba canım karnım kasığım belim ağrıyordu. Ve en önemlisi de testlerim hep silikti kan verdim başta 2 kez çıkmadı 3.8 gibi değerdi 2 gün sonrasında evde test yapayım varsa vardır yoksa yoktur dedim yani ümidimi kaybettim açıkçası sonra bir baktım hamileyim kanla da doğrulamış olmuş şuan maşallah diyelim de kızlar düzenli bir şekilde artıyor. Ben 4 senedir çocuk istiyorum fakat olmuyordu çok şükür Rabbime binlerce kez şükürler olsun nasip etti sizde ümidinizi kaybetmeyin nolur zamanı vardır olmuyorsa da. Sizin belirtileriniz nedir ve test yaptırdınız mı hamile misiniz
Merhaba ben 8 kasımda çatlatma iğnesi oldum 10 gün sonra yani dün idrar testinde pozitifi gördüm ve gidip kan testi yaptırdım 2.1 çıktı doktor gebelik yok dedi ama bugün kasıklarım çok ağrıyor reglime de 4 gün var artar mı benim değerimde
Merhaba ben 8 kasımda çatlatma iğnesi oldum 10 gün sonra yani dün idrar testinde pozitifi gördüm ve gidip kan testi yaptırdım 2.1 çıktı doktor gebelik yok dedi ama bugün kasıklarım çok ağrıyor reglime de 4 gün var artar mı benim değerimde
Merhaba canım artar tabiki ben 10. Günde kan verdiğimde 3.8 çıkmıştı Banada doktor yok dedi ama evdeki testlerim silikti ve belirtilerim vardı 3 gün sonra bir daha verdim 35 çıktı sende 3-4 gün bekle öyle kan ver canım çok normal 2.1 çıkması sonucunu burdan benimle de paylaş olur mu inşallah hamişsindir canım Birde idrarla yaptığın testlerin fotoğrafını atar mısın bakalım
Merhaba canım artar tabiki ben 10. Günde kan verdiğimde 3.8 çıkmıştı Banada doktor yok dedi ama evdeki testlerim silikti ve belirtilerim vardı 3 gün sonra bir daha verdim 35 çıktı sende 3-4 gün bekle öyle kan ver canım çok normal 2.1 çıkması sonucunu burdan benimle de paylaş olur mu inşallah hamişsindir canım Birde idrarla yaptığın testlerin fotoğrafını atar mısın bakalım
Amin amin inşallah çok teşekkür ederim dün sabah ilk idrarla yaptığım testin resmini yükledim yarın sabah erken gebelik testi yaparım tekrar gönderirim
Amin amin inşallah çok teşekkür ederim dün sabah ilk idrarla yaptığım testin resmini yükledim yarın sabah erken gebelik testi yaparım tekrar gönderirim
Rica ederim canım benim tamam canım eğer yarınki testin daha koyu olursa hamilesin demektir bu testine göre var gibi görünüyor ama 3 gün sonra net öğrenirsin iğnenin etkisi de geçmiş olur hem