Anladım canım peki 10. günde net çıkar mı çünkü doktorum çağırdıİlk 2 hafta iğne etkisiyle pozitif çıkabilir çok erken yapmışsın testi, yanıltır bu şekilde
Malesef iğne etkisi canım. Ortalama 12 günde iğne etkisi geçiyormuş.. Çok erken yapmışsın. Gebelik olsa bile 5günde henüz beta salgılanmaya başlamıyor. Çatlamanın üstüne 8. Günden itibaren betasalgılıyorMerhaba kızlar 21 ekimde çatlatma iğnesi yaptım. İğneden sonra 5. Günündeyim şuan gebelik testim pozitif ve hemen çift çizgi çıktı hiç beklemeden resimde atarım bakarsınız iğnenin etkisinden dolayı mı yoksa hamilelik olabilir mi bu şekilde öğrenen var mı? Doktorum 10. Günü gel dedi o gün gittiğimde net çıkar mı?
Tamam canım çok heyecanlıyım çok da aceleciyim biraz testi yapmak geldi içimden bir an. bekleyeyim ben en iyisi çok teşekkür ederim güzel yorumun içinMalesef iğne etkisi canım. Ortalama 12 günde iğne etkisi geçiyormuş.. Çok erken yapmışsın. Gebelik olsa bile 5günde henüz beta salgılanmaya başlamıyor. Çatlamanın üstüne 8. Günden itibaren betasalgılıyor
Bende öyle canım dün yaptım iğneye bugünden itibaren ilişki başlıcak rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinTamam canım çok heyecanlıyım çok da aceleciyim biraz testi yapmak geldi içimden bir an. bekleyeyim ben en iyisi çok teşekkür ederim güzel yorumun için
Aminnn inşallah canımBende öyle canım dün yaptım iğneye bugünden itibaren ilişki başlıcak rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Merhaba, benim de 12 gün geçti silik çift çizgi çıktı sizce kalmış mıdır etkisi? Sizin sonucunuz ne oldu acaba?Merhaba kızlar 21 ekimde çatlatma iğnesi yaptım. İğneden sonra 5. Günündeyim şuan gebelik testim pozitif ve hemen çift çizgi çıktı hiç beklemeden resimde atarım bakarsınız iğnenin etkisinden dolayı mı yoksa hamilelik olabilir mi bu şekilde öğrenen var mı? Doktorum 10. Günü gel dedi o gün gittiğimde net çıkar mı?
Merhaba canım hamileyim ben iğneden sonra 13. Günde öğrendim hamile olduğumu sen naptın canım kan verdin mi ya da test yaptın mı kusura bakma mesajını geç gördüm. Umarım sende hamişsindirMerhaba, benim de 12 gün geçti silik çift çizgi çıktı sizce kalmış mıdır etkisi? Sizin sonucunuz ne oldu acaba?
Merhaba, ne kusuru teşekkür ederim cevap verdiğin içinMerhaba canım hamileyim ben iğneden sonra 13. Günde öğrendim hamile olduğumu sen naptın canım kan verdin mi ya da test yaptın mı kusura bakma mesajını geç gördüm. Umarım sende hamişsindir
Bence kan ver canım varsa çıkar zaten benim öyle oldu hep silikti testlerim sonra bir baktım hamileyimMerhaba, ne kusuru teşekkür ederim cevap verdiğin içiniki gün aralıklarla early predictor yapıyorum ama koyulaşma yok ikinci çizgi aynı kalıyor ben de anlamadım, test günüm.cuma inşallah sonuçlar güzel olur
Belirtileriniz neydiMerhaba kızlar 21 ekimde çatlatma iğnesi yaptım. İğneden sonra 5. Günündeyim şuan gebelik testim pozitif ve hemen çift çizgi çıktı hiç beklemeden resimde atarım bakarsınız iğnenin etkisinden dolayı mı yoksa hamilelik olabilir mi bu şekilde öğrenen var mı? Doktorum 10. Günü gel dedi o gün gittiğimde net çıkar mı?
Merhaba canım karnım kasığım belim ağrıyordu. Ve en önemlisi de testlerim hep silikti kan verdim başta 2 kez çıkmadı 3.8 gibi değerdi 2 gün sonrasında evde test yapayım varsa vardır yoksa yoktur dedim yani ümidimi kaybettim açıkçası sonra bir baktım hamileyim kanla da doğrulamış olmuş şuan maşallah diyelim de kızlar düzenli bir şekilde artıyor. Ben 4 senedir çocuk istiyorum fakat olmuyordu çok şükür Rabbime binlerce kez şükürler olsun nasip etti sizde ümidinizi kaybetmeyin nolur zamanı vardır olmuyorsa da. Sizin belirtileriniz nedir ve test yaptırdınız mı hamile misinizBelirtileriniz neydi
Ya maşallah çok sevindim adınıza sağlıkla kucağınıza alınMerhaba canım karnım kasığım belim ağrıyordu. Ve en önemlisi de testlerim hep silikti kan verdim başta 2 kez çıkmadı 3.8 gibi değerdi 2 gün sonrasında evde test yapayım varsa vardır yoksa yoktur dedim yani ümidimi kaybettim açıkçası sonra bir baktım hamileyim kanla da doğrulamış olmuş şuan maşallah diyelim de kızlar düzenli bir şekilde artıyor. Ben 4 senedir çocuk istiyorum fakat olmuyordu çok şükür Rabbime binlerce kez şükürler olsun nasip etti sizde ümidinizi kaybetmeyin nolur zamanı vardır olmuyorsa da. Sizin belirtileriniz nedir ve test yaptırdınız mı hamile misiniz
Birde bişey daha soracaktım kusura bakmayın başta test yaptım dediğiniz hangi günler ysptınız 3.8 çıktı acabaMerhaba canım karnım kasığım belim ağrıyordu. Ve en önemlisi de testlerim hep silikti kan verdim başta 2 kez çıkmadı 3.8 gibi değerdi 2 gün sonrasında evde test yapayım varsa vardır yoksa yoktur dedim yani ümidimi kaybettim açıkçası sonra bir baktım hamileyim kanla da doğrulamış olmuş şuan maşallah diyelim de kızlar düzenli bir şekilde artıyor. Ben 4 senedir çocuk istiyorum fakat olmuyordu çok şükür Rabbime binlerce kez şükürler olsun nasip etti sizde ümidinizi kaybetmeyin nolur zamanı vardır olmuyorsa da. Sizin belirtileriniz nedir ve test yaptırdınız mı hamile misiniz
6. Gün çok erken canım 12. Günden sonra net sonuç veriyor ve şuan iğnenin etkisidir büyük ihtimalle az daha sabret birkaç gün sonra kan ver canım 13. Günde mesela daha iyi olur hiç testlerle uğraşma ben uğraştım benim gibi yapma canım insanın morali bozuluyor benimde aklımdan çıkmıyordu inanYa maşallah çok sevindim adınıza sağlıkla kucağınıza alın
Benimde ara ara kasık batmalarım oluyo çok hafif göğüs ucum hassaslaştı ama azaldı oda sanki çatlatma iğnesi 6. Gündeyim acaba şuan kan vermem çok saçma mı diye düşünüyorum
Haklısınız kesinlikle ama aklımdan da çıkmıyor hiç
Yok canım ne kusuru çatlama iğnesinden sonra 10. Gündeydi canım kan verdim 3.8 çıkmıştıBirde bişey daha soracaktım kusura bakmayın başta test yaptım dediğiniz hangi günler ysptınız 3.8 çıktı acaba
Sabah ilk idrarla yapmana gerek yok canım varsa çıkıyor zaten attığın fotoğraflarda silik çizgi var evet bence kan ver canım en doğru sonucu o verir. Bu testlerine göre hamilesin canım haber bekliyorum senden acilden kan verirsen 2 saate çıkıyorBenim de 2. Aşılamamın 12. Günün de böyle çıktı kızlar ama ilk idrarım değil var mı sizce ikinci testi bir saat sonra yaptım o negatif
Tamam bacım çok teşekkür ederim inşallah öyledirSabah ilk idrarla yapmana gerek yok canım varsa çıkıyor zaten attığın fotoğraflarda silik çizgi var evet bence kan ver canım en doğru sonucu o verir. Bu testlerine göre hamilesin canım haber bekliyorum senden acilden kan verirsen 2 saate çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?