Maalesef yok canım benimde zaten düştü ve regl oldum
Geçmiş olsun ben bi daha çatlatma iğnesi vururmuyum bilmiyorum hala o sancısonı çekiyorum hakkımızda hayırlısıMaalesef yok canım benimde zaten düştü ve regl oldumbu ayda son kez çatlatma iğnesi olucam doktor iğneli aşılama dedi
Sizin değerler kaçtı test yaptınızmıGeçmiş olsun ben bi daha çatlatma iğnesi vururmuyum bilmiyorum hala o sancısonı çekiyorum hakkımızda hayırlısı
Sağol canımGeçmiş olsun ben bi daha çatlatma iğnesi vururmuyum bilmiyorum hala o sancısonı çekiyorum hakkımızda hayırlısı
Evet 9 ve 10 gün 3.06 10 gün 1.20 bugün aşılama gününün sayarsak 13 gün ögle arası kan vericem bi saate çıkar ama göğüslerinde aorı sertlik sızlama ve kaşıntı var agzımda metal tat sabahları ve bel agrısı bunlardan ümitleniyorum sonra bence yoktur değer aynıdır diyorum bakalım sonuç hüsranmı yada mutluluk mu bi kaç saate görücemSizin değerler kaçtı test yaptınızmı
Sonucunuz ne olduEvet 9 ve 10 gün 3.06 10 gün 1.20 bugün aşılama gününün sayarsak 13 gün ögle arası kan vericem bi saate çıkar ama göğüslerinde aorı sertlik sızlama ve kaşıntı var agzımda metal tat sabahları ve bel agrısı bunlardan ümitleniyorum sonra bence yoktur değer aynıdır diyorum bakalım sonuç hüsranmı yada mutluluk mu bi kaç saate görücem
kan degeri 3 gün önce verdim aynı 1.20 bugun 16 gün agrılar devam ama ortada bısey yok kan vermeye korkuyorum adeti bekliyorum malesef
sizde durum neSonucunuz ne oldu
Kan verdim aşılama günü saymazsak 9. Günümbetam 0.6 çıktı 7. Günü 2.4 dü düşmüş yükselmez heralde protestonda 60 çıktı ilactanmı bularda yüksek çıktı bilmiyorumsizde durum ne
Merhaba catlatma ignesi vuruldum buugün 10.günüm 7 8 9 .günler test yaptm igne etskdn den sanırım cift cktı bugun sabah yaptgmda cizgi tekti igne etkisi gitmiştir mi sizce adet günüme 6 gün var 3 gündür karın agrım bel agrjm var karnm adet sancısı gibi agrıyo az önce kan verdm eger gebelk varsa cıkar mı sizce
Sperm dölleniyor tüplerde geçiyor ama rahim duvarına yerleşemeden geri adetle gidiyor sağlıksız gebelik diye geçiyor bu zaten sağlıksız sperm döllendiği için bu durum gerçekleşmiş sizinde kimyasal gerçekleşmiş malesef üzülmeyin buda iyi bişey hamile kalabiliyorsunuz demek ki tüplerde döllenme de sıkıntı yok demekKimyasal ne demek oluyor canım
Adet oduktan snra mı vurdurcksnz igneyibenimki 16 dan sıfırlandı ve 13. Gün falandı doktor bu ayda iğne verdi ve adetinin geçmesinş bekle dedi geçen ay için ilaçta olabilir kimysl da dedi ondan adetini bekle olmayınca çok üzülüyorsn
Evet dün vuruldum yumrtam istenilen büyüklüğe geldiAdet oduktan snra mı vurdurcksnz igneyi
Doktorm bu ay ilk igne vurusum eger işe yaramazsa gel yumurta takibi yapcz ddi bakalmEvet dün vuruldum yumrtam istenilen büyüklüğe geldi
İnşallah olmazsın yumurta takini yapmadan mi iğne vurduAdet günüm 29 subat insallah olmam
Evet yapmadanİnşallah olmazsın yumurta takini yapmadan mi iğne vurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?