- 20 Şubat 2024
- 80
- 5
- 6
- 28
Merhaba bugun test yaptm byle cıktı dün kaanda 2.00 ckmsıtı test byle cknca kafam karıstı 11.günüm adete 5 gün var gece adet agrısı gibi dancı ckşyodm dün sabah yaptgmda teat bişi ckmadı amaİnşallah olmazsın yumurta takini yapmadan mi iğne vurdu
Canım benimde böyleydi hatta 13. Gün böyleydi sen adetin gününü bekle en azından inşsllah hamilesindirMerhaba bugun test yaptm byle cıktı dün kaanda 2.00 ckmsıtı test byle cknca kafam karıstı 11.günüm adete 5 gün var gece adet agrısı gibi dancı ckşyodm dün sabah yaptgmda teat bişi ckmadı ama
Canım benimki 14. Gün ileçla 18 oldu doktor hemen çatlatma iğnesi verdi acilde vurul dediArkadaşlar yumurta takibi yaptırdım ilaçsız yumurtam kendinden gelişti 18mm olmuş bugün pazartesine doktorum çatlama iğnesi verdi ama akıntım fazla olmaya başladı sizce çatlamayı kaçırıyo olabilir mıyım pazartesi vuracağım sorun olur mu sizce doktorum da yarın 19 olur diye pazartesi dedi bilgisi olan varsa yazabilir mi
İnsallahh rabbim bu mübarek gecede herkesn duası kabul olsn ve kimsenn kucagı bos kalmsnCanım benimde böyleydi hatta 13. Gün böyleydi sen adetin gününü bekle en azından inşsllah hamilesindir
Aminnnnn aminnnn çok dua ettim hepimizeİnsallahh rabbim bu mübarek gecede herkesn duası kabul olsn ve kimsenn kucagı bos kalmsn
Benim daha 11ıncı günüm o yüzden geç kalırmıyım diye korku aldı beni ama doktor pazartesi dedi bi bildiği vardır diye düşünüyorum bi yandanCanım benimki 14. Gün ileçla 18 oldu doktor hemen çatlatma iğnesi verdi acilde vurul dedi
Tabiki canım vardırBenim daha 11ıncı günüm o yüzden geç kalırmıyım diye korku aldı beni ama doktor pazartesi dedi bi bildiği vardır diye düşünüyorum bi yandan
Merhabaa ignenin 14.günü negatff adetime 2 gün var sizce pozitfe fdöner mi kasıkalrm ve belim cok agroyo adet olucak gibi sizce kan vermeliymiyimCanım benimki 14. Gün ileçla 18 oldu doktor hemen çatlatma iğnesi verdi acilde vurul dedi
Erken gebelik testi negatifse muhtemelen regl oncesi agriniz vardir. Ama kaset test negatifse, daha gec pozitife dondugunden hala umut olabilir. 2 gun daha bekleyin olmazsa, bu sure zarfinda sabahlari ilk idrarla erken gebelik testi yapin, silik cizgi cikarsa kan verirsiniz.Merhabaa ignenin 14.günü negatff adetime 2 gün var sizce pozitfe fdöner mi kasıkalrm ve belim cok agroyo adet olucak gibi sizce kan vermeliymiyim
Erken test ve digeriyle yaptm ikisi de negatfErken gebelik testi negatifse muhtemelen regl oncesi agriniz vardir. Ama kaset test negatifse, daha gec pozitife dondugunden hala umut olabilir. 2 gun daha bekleyin olmazsa, bu sure zarfinda sabahlari ilk idrarla erken gebelik testi yapin, silik cizgi cikarsa kan verirsiniz.
Erken test ve digeriyle yaptm ikisi de negatf
Adet günüm gecerse kan testi yapimmi sizceErken gebelik testi negatifse muhtemelen regl oncesi agriniz vardir. Ama kaset test negatifse, daha gec pozitife dondugunden hala umut olabilir. 2 gun daha bekleyin olmazsa, bu sure zarfinda sabahlari ilk idrarla erken gebelik testi yapin, silik cizgi cikarsa kan verirsiniz.
Yapin elbette. Regl olana dek Allah'tan umit kesilmez :)Adet günüm gecerse kan testi yapimmi sizce
Yapin elbette. Regl olana dek Allah'tan umit kesilmez :)
Bugun kan verdm adet günüm yarın kan 2.00 cltıYapin elbette. Regl olana dek Allah'tan umit kesilmez :)
Adetn 6.günü yumurta takibi için gidilir mi doktoraYapin elbette. Regl olana dek Allah'tan umit kesilmez :)
Ben hep 3 yada 4 günde gittimAdetn 6.günü yumurta takibi için gidilir mi doktora
6 . Günü gitsem olur muBen hep 3 yada 4 günde gittim
Ya bilemiyom canım çünkü sanırım adetliylem rahimdeki kist vs daha rahat görünüyor doktoruj sekreterini ara bi onlar sana söyler6 . Günü gitsem olur mu
Benim doktorum regl bittikten sonraki ya da bir sonraki gun gel dedi, yeteri kadar buyumediyse 2 gun sonra tekrar gel diyor.Adetn 6.günü yumurta takibi için gidilir mi doktora
Genelde 6 yada 7 gün içinde bitiyor bnmBenim doktorum regl bittikten sonraki ya da bir sonraki gun gel dedi, yeteri kadar buyumediyse 2 gun sonra tekrar gel diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?