- 21 Eylül 2022
- 10
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi papatya712
-
Merhaba . Bende ayın 15inde iğne oldum . Ekimin 1inde test yapmayı düşünüyorum. 15 gün sonra test yapmalısınız. Çünkü iğne etkisi olabiliyor. Umarım sizin ki hamileliktendirBen de 15 in de ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 10. günüm bugün evde idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı sonradan pozitifi gören var mı
Bilmiyorum bugun iğnenin 18. Günü hala adet olmadım . Yani hafif kasık ağrılarım var ama ne olur bilmiyorum benim bat tarihime 2 gün var acaba iğneden sonra beklenen adet tarihi önemli olmadan 15gün sonra adet olunuyor mu yoksa kendi tarihimizde mi oluyoruzMerhaba . Bende ayın 15inde iğne oldum . Ekimin 1inde test yapmayı düşünüyorum. 15 gün sonra test yapmalısınız. Çünkü iğne etkisi olabiliyor. Umarım sizin ki hamileliktendir
Hmm aslında yapabilirsin . Doktorum bana 17.gun test yap dedi . Bende öyle yapmayı düşünüyorum. Benim 15inde adet tarihi oluyor o yüzden de 15inde yapmak istiyorum . Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBilmiyorum bugun iğnenin 18. Günü hala adet olmadım . Yani hafif kasık ağrılarım var ama ne olur bilmiyorum benim bat tarihime 2 gün var acaba iğneden sonra beklenen adet tarihi önemli olmadan 15gün sonra adet olunuyor mu yoksa kendi tarihimizde mi oluyoruz
Merhaba . Bende ayın 15inde iğne oldum . Ekimin 1inde test yapmayı düşünüyorum. 15 gün sonra test yapmalısınız. Çünkü iğne etkisi olabiliyor. Umarım sizin ki hamileliktendir
Benim ilk gebeliğim de çatlatma iğnesi olmuştum 17. gün pozitifti ama bebeğimi kaybettim 3 ay sonra dr tekrar deneyelim dedi 15 inde iğne oldum 13. günümüz bugün yine silik çizgi var test yaptım ama hiç belirtim yok sen de akıntı falan oldu mu ?Merhaba . Bende ayın 15inde iğne oldum . Ekimin 1inde test yapmayı düşünüyorum. 15 gün sonra test yapmalısınız. Çünkü iğne etkisi olabiliyor. Umarım sizin ki hamileliktendir
Ben daha önce hiç gebe kalamadım. Bugün 12 günüm sadece belimde ağrı var . Akıntı yok yani her zaman olan Akıntı. Hiç bir belirtimde yok . Daha doğrusu belirtileri ona yormak istemiyorum. İğnenin etkileri baya oldu bende . O yüzden umitlenmeye çekiniyorum birazBenim ilk gebeliğim de çatlatma iğnesi olmuştum 17. gün pozitifti ama bebeğimi kaybettim 3 ay sonra dr tekrar deneyelim dedi 15 inde iğne oldum 13. günümüz bugün yine silik çizgi var test yaptım ama hiç belirtim yok sen de akıntı falan oldu mu ?
İnşaallah hayırla sağlıkla kucağımıza alırız senin de güzel haberni bekliyorum inşaallahBen daha önce hiç gebe kalamadım. Bugün 12 günüm sadece belimde ağrı var . Akıntı yok yani her zaman olan Akıntı. Hiç bir belirtimde yok . Daha doğrusu belirtileri ona yormak istemiyorum. İğnenin etkileri baya oldu bende . O yüzden umitlenmeye çekiniyorum birazumarım bebişlerimiz olur sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız
Ayy nerede o günler inşallah yaİnşaallah hayırla sağlıkla kucağımıza alırız senin de güzel haberni bekliyorum inşaallah
Bekleyebiliyorsan en iyisini yapıyorsun ben sabredemedim ilk bebeğimi de kaybedince daha bi sabırsızlandım 10. günden beri test yapıyorum ne kadar zor bir şey yaa inşaallah atlatacaz güzelliklerleAyy nerede o günler inşallah yahakkımızda ne hayırlısı ise o olsun. Geçen bir arkadaş iğnenin etkisi bile olsa test yapmış. En azından çift çizgi gördüm diiye baya hoşuma gitmişti ama ben garanti olsun istiyorum acabalar ile uğraşmak zor
Ya beklemek zor ama üzülmekten iyidir diye düşünüyorum. Normal hayatta çok sabırsız biriyimdir. Ama bu test konusunda bir kaç kez üzüldüm megatif görünce. Şimdi riske atmak istemiyorumBekleyebiliyorsan en iyisini yapıyorsun ben sabredemedim ilk bebeğimi de kaybedince daha bi sabırsızlandım 10. günden beri test yapıyorum ne kadar zor bir şey yaa inşaallah atlatacaz güzelliklerle
Ben de polikistik over var ilaçsız adet olamıyorum en büyük sorunum da o o yüzden çatlatma iğnesine doktor yönelndirdi,herşeyin hayırlısıYa beklemek zor ama üzülmekten iyidir diye düşünüyorum. Normal hayatta çok sabırsız biriyimdir. Ama bu test konusunda bir kaç kez üzüldüm megatif görünce. Şimdi riske atmak istemiyorumtabi yap ama kendini yalancı pozitiflere inandirma sakın biliyorsun ki her sağlıklı regl yeni bir umut
Bende de öyle dedi . Ama ben günü günüme adet olurum . Sivilcelenme tüylenme hiç birsey yok ama bir tane doktor öyle dedi . Ben öyle olduğuna inanmıyorum. En iyi doktora gittim bekle dedi. Düşünme ve bekle dedi . İşte bende o 6 ay içinde boş kalmayayim diye gittim doktora . Bana klomen verdi . Ama ben nasıl sevindimBen de polikistik over var ilaçsız adet olamıyorum en büyük sorunum da o o yüzden çatlatma iğnesine doktor yönelndirdi,herşeyin hayırlısı
İnşaallahh çok güzel haberler alırsın Allah gönlüne göre versinBende de öyle dedi . Ama ben günü günüme adet olurum . Sivilcelenme tüylenme hiç birsey yok ama bir tane doktor öyle dedi . Ben öyle olduğuna inanmıyorum. En iyi doktora gittim bekle dedi. Düşünme ve bekle dedi . İşte bende o 6 ay içinde boş kalmayayim diye gittim doktora . Bana klomen verdi . Ama ben nasıl sevindimen azından denemiş olacağım süre kaybetmeyeceğim diye
Amin seninde canımİnşaallahh çok güzel haberler alırsın Allah gönlüne göre versin
Sonuçlarınız ne oldu kızlar bende çatlatma iğnesi oldum 5 gün önceBende de öyle dedi . Ama ben günü günüme adet olurum . Sivilcelenme tüylenme hiç birsey yok ama bir tane doktor öyle dedi . Ben öyle olduğuna inanmıyorum. En iyi doktora gittim bekle dedi. Düşünme ve bekle dedi . İşte bende o 6 ay içinde boş kalmayayim diye gittim doktora . Bana klomen verdi . Ama ben nasıl sevindimen azından denemiş olacağım süre kaybetmeyeceğim diye
Ben bekliyorum. 1 inde test yapacağım inşallah. Umarım sizin içinde sonuç hayırla sonuçlanır. İlk deneme mi ?Sonuçlarınız ne oldu kızlar bende çatlatma iğnesi oldum 5 gün önce
Evet ilk denemem benim letu kullandım ardından ovıtrelle çatlatma iğnesi oldum İnşallah sizde çok güzel haberler alırsınızBen bekliyorum. 1 inde test yapacağım inşallah. Umarım sizin içinde sonuç hayırla sonuçlanır. İlk deneme mi ?
Hele bakalım bugün negatif gördük ama inşallah adettir bekleyeceğim inşallah olmam diye düşünüyorum ama nasipEvet ilk denemem benim letu kullandım ardından ovıtrelle çatlatma iğnesi oldum İnşallah sizde çok güzel haberler alırsınız
Sizin Bi sorununuz varmı yada eşinizde bizde hiçbir sorun yok yani sebepsiz infertiliteHele bakalım bugün negatif gördük ama inşallah adettir bekleyeceğim inşallah olmam diye düşünüyorum ama nasipbende klomen kullandım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?