- 30 Mayıs 2022
- 997
- 1.014
- 63
- Konu Sahibi papatya712
-
Bizde de bir sorun yok . Eşimde de bende de. Devlete de gittim özele gittim değerlerimize bakan doktor yüzümüze gülüyor stres etmeyin diyip eve yolluyor. Bende endişelenmistim ilk zamanlar ama şimdi alıştım. 6. aydan sonra gittim ben doktora. Her şey tertemiz çıktı . Tam 10. Ayda hsg çekildim ama doktora bir yıldır evliyim dedim ve kendim istedim . Kızdı doktorlar bana umursamadim. Orada da bir sorun yoktu . Sonra burada çok iyi bir doktor var özel ona da gidip bakıldım. 6 ay sonra gel dedi senin değerlerin çok iyi dedi . O 6 ayı boş geçirmek istemiyorum. Devlette ki doktor en sonunda klomen verdi ve catlatma iğnesi oldum. 1 tane sağda 20 mm yumurta oluşmuştu. Yarın bat tarihi . Bugün test yaptım , negatif. Belirtim de yok . Zaten belirtilere inanmıyorum. Sadece yemeği çok seviyorum iştahim çok acik..Bu arada yaşım 26 . Genç yaşta anne olmak istiyorum. Cocuklarim ile gençliğimi geçirmek istiyorum. Rabbım isteyen herkese inşallah bana da nasip eder bu duyguyu. Bugün biraz hüzünlüyüm ama belirsizlik olmadigi için de mutluyum. Amannn ne bileyim ne hissedeceğim de artık bilmiyorumSizin Bi sorununuz varmı yada eşinizde bizde hiçbir sorun yok yani sebepsiz infertilite
Evet gerçekten çok haklısınız ben Elazığ-Diyarbakır-Adıyaman da hastaneye gittim hepsi çok güzel Sonuçlarınız dedi. Bir doktorum unla şeker biraraya gelince her zaman helva olmuyor dediBizde de bir sorun yok . Eşimde de bende de. Devlete de gittim özele gittim değerlerimize bakan doktor yüzümüze gülüyor stres etmeyin diyip eve yolluyor. Bende endişelenmistim ilk zamanlar ama şimdi alıştım. 6. aydan sonra gittim ben doktora. Her şey tertemiz çıktı . Tam 10. Ayda hsg çekildim ama doktora bir yıldır evliyim dedim ve kendim istedim . Kızdı doktorlar bana umursamadim. Orada da bir sorun yoktu . Sonra burada çok iyi bir doktor var özel ona da gidip bakıldım. 6 ay sonra gel dedi senin değerlerin çok iyi dedi . O 6 ayı boş geçirmek istemiyorum. Devlette ki doktor en sonunda klomen verdi ve catlatma iğnesi oldum. 1 tane sağda 20 mm yumurta oluşmuştu. Yarın bat tarihi . Bugün test yaptım , negatif. Belirtim de yok . Zaten belirtilere inanmıyorum. Sadece yemeği çok seviyorum iştahim çok acik..Bu arada yaşım 26 . Genç yaşta anne olmak istiyorum. Cocuklarim ile gençliğimi geçirmek istiyorum. Rabbım isteyen herkese inşallah bana da nasip eder bu duyguyu. Bugün biraz hüzünlüyüm ama belirsizlik olmadigi için de mutluyum. Amannn ne bileyim ne hissedeceğim de artık bilmiyorum
Kim sabırsızlanmıyor ki.Evet gerçekten çok haklısınız ben Elazığ-Diyarbakır-Adıyaman da hastaneye gittim hepsi çok güzel Sonuçlarınız dedi. Bir doktorum unla şeker biraraya gelince her zaman helva olmuyor dediGerçekten bize de kafanızdan atın dedi ama elazığda ki doktorum tedavi başladı bakalım inşallah Allah aratmadan nasip etsin benim de daha var ama bat sabırsızlanıyorum
Gerçekten etrafımdaki herkes bana bunu söylerKim sabırsızlanmıyor ki.ama unla şeker esprisini tuttum güzelmiş valla hele bakalım Allah inşallah bize de nasip edecek . Eşim bana sabah şey dedi " Sen çocuklara karşı çok sabırlıdır, seviyorsun , Allah seni imtihan ediyor dayan kazanacaksın dedi ." Sabah testim negatif çıkınca duygular da biraz alt üst oldu . Sende acaba çocuklara karşı düşkün musun ? Ya da sever misin ? Merakımdan soruyorum
Vayy be Allah bizi çocukla imtihan edecek demek ki . Benimde ablamın çocuğu var ama bizimki uzakta. Burada olunca bende herseyi ile ilgileniyorum. Ben artık kesin eminim bu bir imtihan . Hatta şuan memnun bile oldum diyebilirimGerçekten etrafımdaki herkes bana bunu söyleryoldan geçen çocukları bile severim o derece ablam doğum yaptı emzirince alıyordu eline herşeyiyle ben ilgileniyorum aşırıııı severim çocukları İnşallah nasip edecek zamanını bekliyor bence
Amin İnşallahVayy be Allah bizi çocukla imtihan edecek demek ki . Benimde ablamın çocuğu var ama bizimki uzakta. Burada olunca bende herseyi ile ilgileniyorum. Ben artık kesin eminim bu bir imtihan . Hatta şuan memnun bile oldum diyebilirimyani inşallah imtihanı hayırlısı ile veririz bol sabır güç ve kuvvet için hem kendime hem sana hem de bu forumda tüm annelik haberi bekleyen kadınlar için dua edeceğim Rabbım en kısa zamanda hayırlısı ile Salih ve Saliha evlatlar nasip eylesin bizlere AMIN
Bende eğer ki adet olmaz isem bir hafta sonra vermeyi düşünüyorum tahlilAmin İnşallahSonuçlarımızı burdan bildiririz birbirimize haftaya bugün kan vermeyi düşünüyorum doktorumu aradım sordum 10 gün sonra kan verebilirsin dedi
Senin iğnenin kaçıncı günü bugünBende eğer ki adet olmaz isem bir hafta sonra vermeyi düşünüyorum tahlil
15 oldu. Yarın bat bakalım bekliyorumSenin iğnenin kaçıncı günü bugün
Hadi inşallah Allah sevindirsin15 oldu. Yarın bat bakalım bekliyorum
Ne güzel dua Allah razı olsunHadi inşallah Allah sevindirsin
Canım test yaptın mıNe güzel dua Allah razı olsun
yaptım 1 tane negatif canımCanım test yaptın mı
Yok canım benim ben ayın 7 sine yapacam bat günümde 10 nuyaptım 1 tane negatif canım
sen yaptın mı
bende bugun yarın olurum herhalde adet. inşallah hiç olmamda ama negatifteen sonra benim morelim sıffır sıffır sıffırrYok canım benim ben ayın 7 sine yapacam bat günümde 10 nu
Moralini bozma nasip Vaktine Esirdir demek daha vakti varbende bugun yarın olurum herhalde adet. inşallah hiç olmamda ama negatifteen sonra benim morelim sıffır sıffır sıffırr
kesinlikle öyle de işte . insanda bi küçük heves kırıklığı oluyorMoralini bozma nasip Vaktine Esirdir demek daha vakti var
Ya öyle tabiki çok iyi anlıyorum seni inan ama elimizden dua etmekten başka hiçbir şey gelmiyor ben çok dua ediyorum Allahım ikimize de sağlıkla evlat nasip etsin tabiki isteyen bekleyen herkese de nasip etsinkesinlikle öyle de işte . insanda bi küçük heves kırıklığı oluyor
bende çok dua ediyorum Rabbim en hayırlı zamanda verecek çok eminim . İnşallah şu forumda isteyen herkese nasip eylesin Rabbim . AminnnnnYa öyle tabiki çok iyi anlıyorum seni inan ama elimizden dua etmekten başka hiçbir şey gelmiyor ben çok dua ediyorum Allahım ikimize de sağlıkla evlat nasip etsin tabiki isteyen bekleyen herkese de nasip etsin
Canım senin sonuç noldu15 oldu. Yarın bat bakalım bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?