Çatlatma iğnesinden sonra gebelik testi

Sizin Bi sorununuz varmı yada eşinizde bizde hiçbir sorun yok yani sebepsiz infertilite
Bizde de bir sorun yok . Eşimde de bende de. Devlete de gittim özele gittim değerlerimize bakan doktor yüzümüze gülüyor stres etmeyin diyip eve yolluyor. Bende endişelenmistim ilk zamanlar ama şimdi alıştım. 6. aydan sonra gittim ben doktora. Her şey tertemiz çıktı . Tam 10. Ayda hsg çekildim ama doktora bir yıldır evliyim dedim ve kendim istedim . Kızdı doktorlar bana umursamadim. Orada da bir sorun yoktu . Sonra burada çok iyi bir doktor var özel ona da gidip bakıldım. 6 ay sonra gel dedi senin değerlerin çok iyi dedi . O 6 ayı boş geçirmek istemiyorum. Devlette ki doktor en sonunda klomen verdi ve catlatma iğnesi oldum. 1 tane sağda 20 mm yumurta oluşmuştu. Yarın bat tarihi . Bugün test yaptım , negatif. Belirtim de yok . Zaten belirtilere inanmıyorum. Sadece yemeği çok seviyorum iştahim çok acik..Bu arada yaşım 26 . Genç yaşta anne olmak istiyorum. Cocuklarim ile gençliğimi geçirmek istiyorum. Rabbım isteyen herkese inşallah bana da nasip eder bu duyguyu. Bugün biraz hüzünlüyüm ama belirsizlik olmadigi için de mutluyum. Amannn ne bileyim ne hissedeceğim de artık bilmiyorum

Evet gerçekten çok haklısınız ben Elazığ-Diyarbakır-Adıyaman da hastaneye gittim hepsi çok güzel Sonuçlarınız dedi. Bir doktorum unla şeker biraraya gelince her zaman helva olmuyor dediGerçekten bize de kafanızdan atın dedi ama elazığda ki doktorum tedavi başladı bakalım inşallah Allah aratmadan nasip etsin benim de daha var ama bat sabırsızlanıyorum

Kim sabırsızlanmıyor ki. ama unla şeker esprisini tuttum güzelmiş valla hele bakalım Allah inşallah bize de nasip edecek . Eşim bana sabah şey dedi " Sen çocuklara karşı çok sabırlıdır, seviyorsun , Allah seni imtihan ediyor dayan kazanacaksın dedi ." Sabah testim negatif çıkınca duygular da biraz alt üst oldu . Sende acaba çocuklara karşı düşkün musun ? Ya da sever misin ? Merakımdan soruyorum

Gerçekten etrafımdaki herkes bana bunu söyler yoldan geçen çocukları bile severim o derece ablam doğum yaptı emzirince alıyordu eline herşeyiyle ben ilgileniyorum aşırıııı severim çocukları İnşallah nasip edecek zamanını bekliyor bence

Vayy be Allah bizi çocukla imtihan edecek demek ki . Benimde ablamın çocuğu var ama bizimki uzakta. Burada olunca bende herseyi ile ilgileniyorum. Ben artık kesin eminim bu bir imtihan . Hatta şuan memnun bile oldum diyebilirim yani inşallah imtihanı hayırlısı ile veririz bol sabır güç ve kuvvet için hem kendime hem sana hem de bu forumda tüm annelik haberi bekleyen kadınlar için dua edeceğim Rabbım en kısa zamanda hayırlısı ile Salih ve Saliha evlatlar nasip eylesin bizlere AMIN

Amin İnşallahSonuçlarımızı burdan bildiririz birbirimize haftaya bugün kan vermeyi düşünüyorum doktorumu aradım sordum 10 gün sonra kan verebilirsin dedi

Amin İnşallahSonuçlarımızı burdan bildiririz birbirimize haftaya bugün kan vermeyi düşünüyorum doktorumu aradım sordum 10 gün sonra kan verebilirsin dedi
Bende eğer ki adet olmaz isem bir hafta sonra vermeyi düşünüyorum tahlil

kesinlikle öyle de işte . insanda bi küçük heves kırıklığı oluyor
Ya öyle tabiki çok iyi anlıyorum seni inan ama elimizden dua etmekten başka hiçbir şey gelmiyor ben çok dua ediyorum Allahım ikimize de sağlıkla evlat nasip etsin tabiki isteyen bekleyen herkese de nasip etsin

Ya öyle tabiki çok iyi anlıyorum seni inan ama elimizden dua etmekten başka hiçbir şey gelmiyor ben çok dua ediyorum Allahım ikimize de sağlıkla evlat nasip etsin tabiki isteyen bekleyen herkese de nasip etsin
bende çok dua ediyorum Rabbim en hayırlı zamanda verecek çok eminim . İnşallah şu forumda isteyen herkese nasip eylesin Rabbim . Aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…