- 12 Mart 2020
- 340
- 148
- 18
- Konu Sahibi pembeportakalizmir
Sendende bitanemYaaa bende 3 aylar tesbihi cekiyorum sonrssinda herkese dua ediyorum.allah razı olsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sendende bitanemYaaa bende 3 aylar tesbihi cekiyorum sonrssinda herkese dua ediyorum.allah razı olsun canım
Şuan ne kadar gecikmen olduTest yapmaya cesaretm yom cnki cok hayal kirikligi.yasadim bn bi hafta daha adetimin glmemesini bklemeyi dusunuyorum
İnşallah hayırlı haberler alırsın canımYaaaaa vaaaa asiri mutluyum cok mutluyum biyanimda acabami diyorrrr yarabbim❤
Inwalllah canım ❤İnşallah hayırlı haberler alırsın canımGüzel düşün güzel olsun
![]()
bugunu atlatrsam 15 gunu atlatmis olcam gecikmem olmadi henuzŞuan ne kadar gecikmen oldu
Merhabalar üzerinden baya geçmiş ama sormak istedim. Bugün iğnemin 14.günü sizinle aynı şeyi yaşadım. Çok silik bi çizgi var ama dün daha koyuydu sanki. Sizin sonucunuz neydi. Gidip kan tahlili yaptırmadı silikleşti iğnedenmiş diye.OTE="pembeportakalizmir, post: 63328927, member: 985519"]
Arkadaslar merhaba catlatma ignemin 14.günümdeyim akşam test yaptım çok ince bi çizgi çıkmıştı ama flasda bakılınca gözüken bi cizgiydi dünkü testime bugün baktım o çizgi daha da kalınlaşmış daha belirgindi bat 6 nisan
Hamilelik testiniz mi silik çıktıMerhabalar üzerinden baya geçmiş ama sormak istedim. Bugün iğnemin 14.günü sizinle aynı şeyi yaşadım. Çok silik bi çizgi var ama dün daha koyuydu sanki. Sizin sonucunuz neydi. Gidip kan tahlili yaptırmadı silikleşti iğnedenmiş diye.
Evet ama dün biraz daha belirgin gibiydi. Çok silik dikkatli bakınca görünen bi çizgi bugün de var. Bugün iğnenin 14.günüHamilelik testiniz mi silik çıktı
Acaba sizin sonucunuz ne oldu bende sizinle aynı durumdayım bugün iğnemin 14.günüArkadaslar merhaba catlatma ignemin 14.günümdeyim akşam test yaptım çok ince bi çizgi çıkmıştı ama flasda bakılınca gözüken bi cizgiydi dünkü testime bugün baktım o çizgi daha da kalınlaşmış daha belirgindi bat 6 nisan
O zaman olabilir çünkü nemde yaptım hiç çizgi çıkmadıEvet ama dün biraz daha belirgin gibiydi. Çok silik dikkatli bakınca görünen bi çizgi bugün de var. Bugün iğnenin 14.günü
Bem iğnenin 11. Günüyapmıştım mesela 14.güngeçmişse vardırIgnenin.kacinci gunu yaptiniz testi siz acaba igneden dolayi cikmasin bende tedirginim acaba ignenin etkisimi die ama 16.gun bgun