- Emoji Skoru
- 23
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi mackenziechilds
Bugün iğneden sonraki 10. Gün hangi gün test yapsam kesin sonuç alırım sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde iğne gününü saymazsak yarın 12 gün 11 eylül saat 18:00 vuruldum insallah yarın olumlu sonuc alırımBen 13. Gün gördüm 14 gün tekrarladım pozitifdi yine sonuc
İnşallah canımBenimde iğne gününü saymazsak yarın 12 gün 11 eylül saat 18:00 vuruldum insallah yarın olumlu sonuc alırım
Sizin belirtiniz olmuş muyduİnşallah canım
Bende belirti yoktu sadece arada kasıklarım ağrıyorduSizin belirtiniz olmuş muydu
Benim hiç bi belirtim yok bu ayda olmadı büyük ihtimalBende belirti yoktu sadece arada kasıklarım ağrıyordu
İnşallah vardır canım belirti boş bende o ay aşırı göğüs ağrısı ve şişkinlik ve kasik herkes aynı olacakt diye bişey yokBenim hiç bi belirtim yok bu ayda olmadı büyük ihtimal
Çatlatma iğnesi öncesi femara mi veriyor nasıl kullandınız nasıl başladınız süreci anlatirmisiniz ve çatlatma iğnesi SGK karşılıyor mu fiyatı ne kadrBugün iğneden sonraki 10. Gün hangi gün test yapsam kesin sonuç alırım sizce
Normalde sadece femara veriyordu bu defa meriofert diye bir iğne verdi yani ikisini birden kullandım sonra da çatlatma iğnesi vuruldum. Ben özel klinikte yaptırıyorum canım bilmiyorum karsılıyor muÇatlatma iğnesi öncesi femara mi veriyor nasıl kullandınız nasıl başladınız süreci anlatirmisiniz ve çatlatma iğnesi SGK karşılıyor mu fiyatı ne kadar
insallah canımİnşallah vardır canım belirti boş bende o ay aşırı göğüs ağrısı ve şişkinlik ve kasik herkes aynı olacakt diye bişey yok
Kaçıncı günlerde ağrı başlamıştı? ağrı derken iğne batması gibi mi? göğüslerinizde hiç değişiklik oldu mu? olduysa hangi gün başladı?Bende belirti yoktu sadece arada kasıklarım ağrıyordu
Adete 2 gün kala değişiklik değil ama aşırı dolgunluk ve dokununca agriKaçıncı günlerde ağrı başlamıştı? ağrı derken iğne batması gibi mi? göğüslerinizde hiç değişiklik oldu mu? olduysa hangi gün başladı?