Kacinci gununBende bugun test yaptim golge gibi ikinci cizgi cikti
Sonucu buraya yazarim insallahAy hadi insallah
Bugün yaptınmı cnmBende bugun test yaptim golge gibi ikinci cizgi cikti
Yaptınmı bugünYazarm cnm
Çatlatma iğnesinden sonra gebelik yoksa 15-16.günde adet olmanız gerekir normalde sizde epey beklemişsinizBenim çatlatma iğnesinin gününü saymazsak 25.güne girdim hala test yapmaya korkuyorum nasıl cesaret edip bu kadar test yaptınız
İşte bunu bilmiyordumÇatlatma iğnesinden sonra gebelik yoksa 15-16.günde adet olmanız gerekir normalde sizde epey beklemişsiniz
Ayyy panik oldumÇatlatma iğnesinden sonra gebelik yoksa 15-16.günde adet olmanız gerekir normalde sizde epey beklemişsiniz
Belirtin varmı?Benim çatlatma iğnesinin gününü saymazsak 25.güne girdim hala test yapmaya korkuyorum nasıl cesaret edip bu kadar test yaptınız
Şişlik akıntı kramp ve iştahta dehşet açılma sabah uyanınca midemde kazınma var açlıktanBelirtin varmı?
Göğüs uçlarımda acı var bi de yürürken ya da ani ayağı kalktığımda kramp giriyor karnımaŞişlik akıntı kramp ve iştahta dehşet açılma sabah uyanınca midemde kazınma var açlıktanay aklım karıştı şimdi iğneden sonra benim ciddi ciddi 15. Veya 16. Günde adet mi olmam gerekiyordu
Bnm de 13.günüm iğneden sonra, hiç belirti yokŞişlik akıntı kramp ve iştahta dehşet açılma sabah uyanınca midemde kazınma var açlıktanay aklım karıştı şimdi iğneden sonra benim ciddi ciddi 15. Veya 16. Günde adet mi olmam gerekiyordu
Bnm de 13.günüm iğneden sonra, hiç belirti yok
Bnm de 13.günüm iğneden sonra
Hmm benim kramplar erken başladı iştah ve meme uçlarındaki hassasiyet bir kaç gündür inşallah hayırlısı olur ikimiz için de
Al yap bi yarın sabah ilk idrarlaAyy bacılar gidip test alsam mı evde yok almak istemedim şimdiye kadar
Hemen gideyim o zaman dua edin inşallah hayırlı bir haber alırım çok ümidim yoktu açıkçasıAl yap bi yarın sabah ilk idrarla
İnşallah cnmHemen gideyim o zaman dua edin inşallah hayırlı bir haber alırım çok ümidim yoktu açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?