• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesinden sonra ilk ayında hamile kalanlar

Benimde aynı negatif 10 gündeyim , Hergün bir test yapıyorum 😊 , am dün geceden beri adet olacağım gibi sancılarım var bu sabahta vardı az öncede öyle oldu normalde böyle olunca akşamına veya sabahına adet olurum eğer yarın adet olmasam Buda bir belirti olabilir bence

Benimde aynı negatif 10 gündeyim , Hergün bir test yapıyorum 😊 , am dün geceden beri adet olacağım gibi sancılarım var bu sabahta vardı az öncede öyle oldu normalde böyle olunca akşamına veya sabahına adet olurum eğer yarın adet olmasam Buda bir belirti olabilir bence
Tabi bencede olabilir. Bugün müydü adet günün?

Veririm tabi :) olsunda , senin beriltileri var mı
Benim adete 3 gün var gösteriyor şu an takvim ama iğne etkisinden dolayı gecikme ya da erken olur mu bilemiyorum. Hiç bir belirti yok, gün içinde çok çok az 1 kere felan kasığıma bi bıçak saplanıyormuş gibi açıyor sonra geçiyor. Ya da ben bi belirti arıyorum bilmiyorum :) onun dışında turp gibiyim maşallah, tedaviye başlamadan önce daha çok belirtim vardı 😁

Back
X