- 2 Ocak 2024
- 169
- 58
- 18
- 28
16.günüm benim bende de regl ağrıları var bakalım hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim senin kaçıncı denemen iğneyiİnş canım yarın zaten 14. günü çatlatma iğnesinin ama işte bu regl ağrıları beni umutsuzluğa düşürüyor yarın ilk işim sabah test yapmak senin kaçıncı günün?
Aaaaa yapsana canım test. Benim 2. aşılamam bu da olmazsa regl de tüp bebeğe geçicem hemen. Bence yap test ben geçen ay test yapamadan aşılamanın 13. Günü regl olmuştum içimde kaldı bu ay habire yapıyorum o yüzden nasılsa öyle de negatif böyle de negatif16.günüm benim bende de regl ağrıları var bakalım hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim senin kaçıncı denemen iğneyi
ben çok yaptım test ve hep negatif görmekten yoruldum hiç içimde istek kalmadı böyle sancılarım da varken yapmak istemiyorum akşama olurum zaten büyük ihtimalAaaaa yapsana canım test. Benim 2. aşılamam bu da olmazsa regl de tüp bebeğe geçicem hemen. Bence yap test ben geçen ay test yapamadan aşılamanın 13. Günü regl olmuştum içimde kaldı bu ay habire yapıyorum o yüzden nasılsa öyle de negatif böyle de negatif
Zaten yapma valla canım aşılama bir şeye yaradığı yokben çok yaptım test ve hep negatif görmekten yoruldum hiç içimde istek kalmadı böyle sancılarım da varken yapmak istemiyorum akşama olurum zaten büyük ihtimal
ben aşılama yapmadım hiç klomen çatlatma iğnesi ikinci kez kullandım
bi sorun yok benim sorunum yumurtalarımın yeterli büyüklüğe gelmemesi zor büyümesi inşallah kolay ve hızlı yoldan olurZaten yapma valla canım aşılama bir şeye yaradığı yokama şöyle sperm sorunu varsa veya pcos işe yarıyor diyorlar spermin yolunu kısaltıyor çünkü. Ben tedaviye direk aşılama ile başladım rahim durumumdan dolayı. Ama şimdi tüpe geçeceğim artık.
O zaman aşılamada deneyebilirsin bence canım. Ama belki bu pozitiftir gerek kalmazbi sorun yok benim sorunum yumurtalarımın yeterli büyüklüğe gelmemesi zor büyümesi inşallah kolay ve hızlı yoldan olur
inşallah canım inşallah seninde öyledirO zaman aşılamada deneyebilirsin bence canım. Ama belki bu pozitiftir gerek kalmaz
Benim de 17. Günüm hala bekliyorum ya kız test e cesaretim yokki duzensizim. Normalde acaba o yüzden mi olmadım ki yainşallah canım inşallah seninde öyledir
erken gebelik yaptım dün, negatif maalesefHadi bakalım sonucu söyle ama
bilmem olabilir benim de cesaretim yokkkBenim de 17. Günüm hala bekliyorum ya kız test e cesaretim yokki duzensizim. Normalde acaba o yüzden mi olmadım ki ya
Yaptım ben galiba varbilmem olabilir benim de cesaretim yokkk
Bende normal kaset yaptım var gibi gözüküyor ama emin de olamıyorumerken gebelik yaptım dün, negatif maalesef
Atsana canım testiniBende normal kaset yaptım var gibi gözüküyor ama emin de olamıyorum
Atsana canım testini
Selam canım test yaptın mı ? Ben de pcos vardı. Doktorum iğneden sonra gecikmen çok uzun sürmez demişti. 15.gün test yapmıştım pozitifi öyle görmüştümbilmem olabilir benim de cesaretim yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?