çatlatma ignesinden sonra ne zaman ilişki oldu? ?

ceylin-46

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2017
2.732
1.499
83
31
Kızlar bugün catlatma iğnesi oldum dün doktorum iğne olduğu gün ilişki olmasın perşembe günü gece 12 den sonra olsun dedi. Yani 36 saat dolunca sizde nasıl oldu iğne vuruldugu gün ilişki neden olmuyo sizler nasıl yaptınız? ?

Bnde 32 saat Sonra olsun demişti. Hamilede kalmiştim doktorun ne diyosa onu yap çünkü onlar küçük bi hesap yapıyor ve öyle söylüyor

Bnde 32 saat Sonra olsun demişti. Hamilede kalmiştim doktorun ne diyosa onu yap çünkü onlar küçük bi hesap yapıyor ve öyle söylüyor
Hayırlı olsun canim bebeğin. Burda o kadar şey okudum ki kafam karıştı çoğunda iğne günü ilişki olmus ama nette okuduğum da da iğne günü ilişki olmamali diye okudum. Haklisin doktorumun dedigini yapayim ben. Sen klomende kullanmismiydin

Bende bugün gideceğim iğne olmaya iğnemi aldım akşam yumurta uygun hale gelmişse vuracak iğneyi klomen kullanmıştım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahh. banada iğneden 36 saat sonra ilişki olacak tekrar konuşuruz demişti doktorlar daha iyi bilir sorun yapma cnm

Bende klomen kullandim bu ay ilk defa canim bugun saat 1.30 da vurdurdum ignemi. Senin kac yumurtan var büyüklüğü ne kadar benimki bir tane 19 mm di

Banada 36 saat sonra olsun dedi doktorum 19 mayısta saat akşam 5 te ignemi vuruldum öğün cumaydi pazar günü akşam 9 da birleşme oldu sonrasında her akşam bakalım inşallah tutunmustur

Bende klomen kullandim bu ay ilk defa canim bugun saat 1.30 da vurdurdum ignemi. Senin kac yumurtan var büyüklüğü ne kadar benimki bir tane 19 mm di
2 tane yumurtam oluşmustu adetin 7. günü gittiğimde 11 mm dedi bida gitmedm bugün gidicem doktorum kendisi hesapladı çarşambaya kadar 20 mm olur dedi bakalım belkide büyümedi bile bilmiyorum öğrencez artık akşam

Klomen bnde işe yaramıyordu başka bi hap ve igne ile hamile kalmiştim

Kızlar bisey merak ettim yazdıklarınızı okuyunca. Catlatma ignesini olduktan 36 saat sonra ilişki demis ya hep size doktorlar. Ozaman biz normal zamanlarda yumurtlama gunlerini degerlerndirirken hata mi yapıyoruz?

LH hormonunun sıçrama yapması, önümüzdeki 24-36 saat içerisinde Ovülasyon olacağına işaret eder.

Klavuzda böyle yaziyor. Yani yumurtanın catlamasi cift cizgiden 1~1.5gun sonra oluyor.
Gelelim iğneye.. Igne direk yumurtayi çatlatıyor ve 36 saat sonra iliski öneriliyor. Ozaman ovulasyon testinde cift cizgiyi gördükten 2~3gun sonrasina mi tekabül ediyor bu vakit?

Yada catlatma ignesi etkisini 36 saat sonrami gosteriyor?

Ya biraz karışık oldu ama umarim kafamdaki soruyu anlatabilmisimdir.

Ben anladım bende senin gibi düşünüyorum aynı seninde acaba iğneden sonra 36 saat içindeki catliycak bide benimde merak ettiğim konu şu yumurta kaç gün çatlamış halde duruyor yani merak ettim bu konuyu aciliyabilmisimdir insallah

Yumurta catladiktan sonra 24 saat canli kaliyor diye biliyorum canim. 1 gun daha ekleniyor sonrasina bu halde :)

36 saatler ortak olduguna gore doktorun sözüyle ovulasyon testinde. Demekki ayni donemden bahsediyorlar. Buda demek oluyorki igne yapilinca yumurta hemen catlamiyor 36 saate çatlıyor.

Yumurta catladiktan sonra 24 saat canli kaliyor diye biliyorum canim. 1 gun daha ekleniyor sonrasina bu halde :)
Anladım canm ozaman iğne vuruldugu gün yumurta çatlamıyor 36 saat icinde çatlıyor Galiba ki doktorlar 36 saat veriyo

Anladım canm ozaman iğne vuruldugu gün yumurta çatlamıyor 36 saat icinde çatlıyor Galiba ki doktorlar 36 saat veriyo
Aynen canm öyle görünüyor baksana.

Ovulasyonda da pik gordukten sonra 2.günü falan anca uygun zaman oluyor bu hesaplara göre çünkü. offf hata yapmisim.hep ben galiba..

Bu konuda sadece benim kafam karışık değilmiş hepimizin kafası karışmış kizlar ne zor şeymiş yaaa

36 saatler ortak olduguna gore doktorun sözüyle ovulasyon testinde. Demekki ayni donemden bahsediyorlar. Buda demek oluyorki igne yapilinca yumurta hemen catlamiyor 36 saate çatlıyor.
Aynen canim ve galiba 24 saat te canli yaşıyo catladiktan sonra

Büyümustur canim bana 12. Gündün yani 19 mm dedi bugün 13. Günüm vuruldum igneyi seninkinide merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…