Selam arkadaşlar,çatlatma iğnesi olalı bugün 6. gün.Bu saatte bile ovulasyon testi pozitif görünüyor.Kafam çok karıştı.Acaba iğne işe yaramadı ve yumurta çatlamadı mı yoksa iğnenin etkisi ile hcg gibi lh da mı yüksek çıkar?Bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Meraba cnm benimde ovitrelle 6. GÜnüm sende görünce merak etiim şimdi ovülasyon testi yapmakmı gerekirdi ki bide sen 6.günde gebelik testi yaptın ve pozitifmi çıktı
Meraba cnm benimde ovitrelle 6. GÜnüm sende görünce merak etiim şimdi ovülasyon testi yapmakmı gerekirdi ki bide sen 6.günde gebelik testi yaptın ve pozitifmi çıktı
Merhaba,ben deneme amaçlı yapmıştım,merak ettiğimden.Sonra sürekli pozitif çıkınca endişelendim.Ama başka bir topikte arkadaşlar cevapladı sağolsunlar,iğnenin içinde lh hormonu da mevcutmuş.6.gün yaptığınız test halen iğnenin etkisinden pozitiftir büyük ihtimal.
Selam arkadaşlar,çatlatma iğnesi olalı bugün 6. gün.Bu saatte bile ovulasyon testi pozitif görünüyor.Kafam çok karıştı.Acaba iğne işe yaramadı ve yumurta çatlamadı mı yoksa iğnenin etkisi ile hcg gibi lh da mı yüksek çıkar?Bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Merhaba bende buay klomen catlatma.ignesi kulllandim dun vuruldum igneyi bgun ve dun pozitif ovulasyon hatta bgun c hep koyuyken t cok koyu
O au hamile.kalabildinizmi acaba ustunden baya gecmis ama merak ettim
Merhaba benim bugün çatlatma iğnesi vurunmam gerekiyordu. Ama eczaneler kapalı diye sabah alırım dedim. Evde övülasyon testi yaptım çift çizgi. İğne vurunmama gerek yok mudur?