Çatlatma iğnesinden sonra yumurta ne zaman çatlar

İğneden sonra yumurtanız ne zaman çatladı?

• Ankete Katılan
    4
  • This poll will close: .

Shopareekiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2017
651
408
53
35
kızlar merhaba ben pkoluyum ve yumurtlama takibi yaptırıyorum , adetimin 27. Günündeyim ve yumurtam 21 mm oldu ve doktor saat akşam 10 da ovitrelle iğne vurunmamı istedi. Bu akşam itibari ile gün aşırı ilişki dedi ve perşembe kontrole çağırdı. İğneyi vuruldum.Sizce yumurtam ne zaman Çatlar yada çatlaması için ne yapmalıyım ? Çatlamazsa diye korkuyorum yumurtlama sorunum var.. yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba arkadaşlar benim de yumurtalarım çatlamıyormuş LH değerin çok düşükmüş ovulasyon tarihinde 14 ile 95 arası değerde olması gerekiyor bu hormonun benimki 4 çıktı doktor çok düşük dedi. adetin 3. gel tedaviye başlayacağız dedi benim ilk çocuğum kendiliğinden olmuştu şimdi ilk kez böyle bir tedavi olacağım acaba çatlama iğnesi mi yapacak ne olacak bu durumda olan var mi LH değeri düşük olan

senin durumun daha farklıymış canım malesef hicbir bilgim yok ben de daha bu ay tedaviye başlayacağım pazartesi adet olursam çarşamba günü tedaviye başlayacak doktor..inşallah en kısa zamanda rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder

Back
X