çatlatma iğnesini kendisi vuran varmıııııııı

nisan-nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2007
508
2
96
Eskişehir
yardım kızlar salı günü çatlatma iğnesi vurulmam lazım doktorum sabah 7 de kendin vur dedi çok korkuyorum acıyomuuu

canım şu göbekten olanlarmı valla ben kendim hiç vurdurmadım da vurmadım da ama vurduranlar acımadığını sölüyolar kendisi vuran varmı onuda bilmiyorum ama cesaret işi sanırım ama arkadaşlar seni aydınlatacaktır bilenler

canım koldan vurulan catlatma iğnesimi o ise cok rahat bi şekilde vurula bilirsin benimde eşim yaptı bana hemsire nasıl vurulacagını gösterdi kolunu şöle tut dikine yapıstır dedi bende cok tırstım ama sabaha karsı saat 4 de vurulam gerekti gözümü yumdum katlandım insülün iğnesi gibi bişey zatı iğne cok kücüktü ama işte tırsıyosun :))) amaaaaaaaaaaa hiç bişi hissetmedim cok rahattı canım korkma kesinlikle ben vurulduysam herkes vurulur o derecedeyim yani :))))))))))))))

Bende bu ay vuruldum.Doktorum kendin vurucaksın göbekten dedii...Bende kendim vurmaya cesaret edemediğim için görümceme vurdurdum :) göbek deliğinden 2 parmak yan çaprazınaa...İğneyi :)aldıkk göbüşü kolanya ile sildikk :)90 derece iğne dik olacak şekilde iğnemi yaptıkk ilacı yavaş yavaş verdikk.Hiç gıdım bile acımadı :icecream:

bende yarın kendim vurucam merak etme acımıyomuş ben arştırdım zaten göbekten iğne oluyodum hergün onlarda acıtmıyo buda ona benziyodur herhalde ben vurunca buraya yazarım nasıl olduğunu

bana drum ovitrel vermişti ister göbekten ister koldan yap farketmez ama göbekten vurursan hiç acıtmaz
göbek yağları daha çok olduğu için hissetmezsin dedi göbek deliğinden 4 parmak yanına vuruyosun canım vuracağın yeri iki parmağınını arasına al iğneyi batır hiç bir şey olmuyor tatlım korkacak bişey yok yani...

iğnemi oldum şimdi nisanur ve hiç acımadı diğer iğnenin ilacı çok azıcık acıtıyodu bu hiç acıtmadı şaşırdım doğrusu hadi baalım sıra sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…