• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesinin 10.günü hamilelik testi

Kar tanesi0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2022
135
84
28
26
IMG_20230224_124234.webp
çatlatma iğnesinin 10. Günü dayanamayıp test yaptım acaba iğne etkisimi acaba başkalarında gördügüm kadarıyla daha silik çıkmıştı çoğu kişide 10. Gün testleri

Eki Görüntüle 3209690 çatlatma iğnesinin 10. Günü dayanamayıp test yaptım acaba iğne etkisimi acaba başkalarında gördügüm kadarıyla daha silik çıkmıştı çoğu kişide 10. Gün testleri
İğnenin etkisi 14. Günde mi ne geçiyor sanırım. 12 ya da 14. Burada okuduklarım kadarıyla söylüyorum. Birkaç gün sonra tekrar test yapın

Eki Görüntüle 3209690 çatlatma iğnesinin 10. Günü dayanamayıp test yaptım acaba iğne etkisimi acaba başkalarında gördügüm kadarıyla daha silik çıkmıştı çoğu kişide 10. Gün testleri
İğnenin etkisi 12. Gün anca geçer canım çünkü çatlatma iğnesinden icinde de beta hcg hormonu var çok erken yapmışsın 15. Gün yap varsa kesin çıkacaktır

Anlıyorum 5 sene yaşadım bu durumu
Bende yaklaşık 1 buçuk senedir uğraşıyorum yumurtalıklarım klomen ve femaraya tepki vermedi bu ay gonal f ile denedik iki tane buyüdü en son 14 Şubat'ta çatlatma ignesini vurdum ama ondan sonrasını sabretmek oldukça zor şu bir kaç gün sanki gecmiycek gibi geliyor

Bende yaklaşık 1 buçuk senedir uğraşıyorum yumurtalıklarım klomen ve femaraya tepki vermedi bu ay gonal f ile denedik iki tane buyüdü en son 14 Şubat'ta çatlatma ignesini vurdum ama ondan sonrasını sabretmek oldukça zor şu bir kaç gün sanki gecmiycek gibi geliyor
Yüzlerce farklı ilaçlar kürler denedim canım hepsine yumurtalarım cevap veriyordu ama yine hamile kalamiyordum. Instagramda bir ilaç buldum 3 ay kullandım şu an 6 haftalık hamileyim

Back
X