- 6 Haziran 2022
- 135
- 84
- 28
- 26
- Konu Sahibi Kar tanesi0
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğnenin etkisi 14. Günde mi ne geçiyor sanırım. 12 ya da 14. Burada okuduklarım kadarıyla söylüyorum. Birkaç gün sonra tekrar test yapınEki Görüntüle 3209690 çatlatma iğnesinin 10. Günü dayanamayıp test yaptım acaba iğne etkisimi acaba başkalarında gördügüm kadarıyla daha silik çıkmıştı çoğu kişide 10. Gün testleri
İğnenin etkisi 12. Gün anca geçer canım çünkü çatlatma iğnesinden icinde de beta hcg hormonu var çok erken yapmışsın 15. Gün yap varsa kesin çıkacaktırEki Görüntüle 3209690 çatlatma iğnesinin 10. Günü dayanamayıp test yaptım acaba iğne etkisimi acaba başkalarında gördügüm kadarıyla daha silik çıkmıştı çoğu kişide 10. Gün testleri
Teşekkür ederim o zaman tekrar deniycem sabretmek oldukça zor geliyorİğnenin etkisi 12. Gün anca geçer canım çünkü çatlatma iğnesinden icinde de beta hcg hormonu var çok erken yapmışsın 15. Gün yap varsa kesin çıkacaktır
Anlıyorum 5 sene yaşadım bu durumuTeşekkür ederim o zaman tekrar deniycem sabretmek oldukça zor geliyor
Bende yaklaşık 1 buçuk senedir uğraşıyorum yumurtalıklarım klomen ve femaraya tepki vermedi bu ay gonal f ile denedik iki tane buyüdü en son 14 Şubat'ta çatlatma ignesini vurdum ama ondan sonrasını sabretmek oldukça zor şu bir kaç gün sanki gecmiycek gibi geliyorAnlıyorum 5 sene yaşadım bu durumu
Yüzlerce farklı ilaçlar kürler denedim canım hepsine yumurtalarım cevap veriyordu ama yine hamile kalamiyordum. Instagramda bir ilaç buldum 3 ay kullandım şu an 6 haftalık hamileyimBende yaklaşık 1 buçuk senedir uğraşıyorum yumurtalıklarım klomen ve femaraya tepki vermedi bu ay gonal f ile denedik iki tane buyüdü en son 14 Şubat'ta çatlatma ignesini vurdum ama ondan sonrasını sabretmek oldukça zor şu bir kaç gün sanki gecmiycek gibi geliyor
İlacın adi ne acaba belki bu ay olmazsa diğer ay denerimYüzlerce farklı ilaçlar kürler denedim canım hepsine yumurtalarım cevap veriyordu ama yine hamile kalamiyordum. Instagramda bir ilaç buldum 3 ay kullandım şu an 6 haftalık hamileyim
C-life bitkisel karışımİlacın adi ne acaba belki bu ay olmazsa diğer ay denerim
Bu ay olmazsaa diğer ay mutlaka deniycem bende duymuştum ama hiç denemedimC-life bitkisel karışım
Bende çook önceden duymuştum ama kullanmadım pek inanmıyordum açıksası faydalı olduğuna. Seneler sonra kayınvalidemin zoruyla kullanmaya başladım 3 ay kullandım hamile kaldımBu ay olmazsaa diğer ay mutlaka deniycem bende duymuştum ama hiç denemedim
Sizce varmı hamilelik 10. 11.ve bugün 12. Günü 14 Şubat'ta oğlen 12 de vuruldum o günü saymadım bugün 12. GünüC-life bitkisel karışım
Çok sevindim sizin adınıza gerçekten çok zorlu bir sürecBende çook önceden duymuştum ama kullanmadım pek inanmıyordum açıksası faydalı olduğuna. Seneler sonra kayınvalidemin zoruyla kullanmaya başladım 3 ay kullandım hamile kaldım
Bence var ama iki çizginin ikiside neden silikSizce varmı hamilelik 10. 11.ve bugün 12. Günü 14 Şubat'ta oğlen 12 de vuruldum o günü saymadım bugün 12. Günü
Testten galiba bende anlamadımBence var ama iki çizginin ikiside neden silik
İki çizgi de eşit kızarmış bence gebelik var adet gününe kadar bekle kan verTestten galiba bende anlamadım
İnşallah vardır ya yumurtam adet gününe iki gün kala gelişti o yüzden şuan nezaman olucagimi bilmiyorum ama salı yada Çarşamba kan verim diyorum o zaman 14. Günü oluyorİki çizgi de eşit kızarmış bence gebelik var adet gününe kadar bekle kan ver
Ben adet günümde kan verdim negatif çıktı 18 gün sonra yine kan verdim 7000 çıktıİnşallah vardır ya yumurtam adet gününe iki gün kala gelişti o yüzden şuan nezaman olucagimi bilmiyorum ama salı yada Çarşamba kan verim diyorum o zaman 14. Günü oluyor