• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesinin 10.günü hamilelik testi

Kar tanesi0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2022
135
84
28
26
IMG_20230224_124234.webp
çatlatma iğnesinin 10. Günü dayanamayıp test yaptım acaba iğne etkisimi acaba başkalarında gördügüm kadarıyla daha silik çıkmıştı çoğu kişide 10. Gün testleri

Ya bende o ilaci gordum acaba pcos kistine de.etkisi var mi
Evet bende aynı şeyden muzdariptim ne kullandıysam nafile. Bir yerden sonra ilaçlar bile işe yaramamaya başladı artık tedavileri bıraktım olmazsa olmaz napiyim dedim tavsiye uzerine bu macunu kullandım pek umudum yoktu açıkçası kayınvalidemin zoruyla kullanmaya devam ettim 3 ay sonra hamile kaldım çok şükür 💜

Evet bende aynı şeyden muzdariptim ne kullandıysam nafile. Bir yerden sonra ilaçlar bile işe yaramamaya başladı artık tedavileri bıraktım olmazsa olmaz napiyim dedim tavsiye uzerine bu macunu kullandım pek umudum yoktu açıkçası kayınvalidemin zoruyla kullanmaya devam ettim 3 ay sonra hamile kaldım çok şükür 💜
Yaa cok fazla umut oldu benim icinde alsam mi acaba pcos kistim var hatta gecen hafta kapali amaliyat oldum aldirdim hatta ilaclar ciden cozumsuz kaldi art bende denemeliyim o zaman 🥰

Allah büyüktür canım benim. Benim 5 sene olmamıştı artık umudumu kestim kendimden olmaz dedim bide baktım kii 5 haftalık hamileyim 😅
Dün keseyi gördüm doktor 4 buçuk haftalık dedi ama iki buçuk haftalık benim bildiğim kadarıyla kafam karıştı biraz kalp atışı zamanını Felan hangisine göre bakicam bilemiyorum

Dün keseyi gördüm doktor 4 buçuk haftalık dedi ama iki buçuk haftalık benim bildiğim kadarıyla kafam karıştı biraz kalp atışı zamanını Felan hangisine göre bakicam bilemiyorum
Canım doktorlar son adet tarihine göre hesapladıkları için her zaman +2 hafta olarak söylerler, sende ona göre hareket etmek zorundasın. Ben kalp atışını 6hafta 5 günlükken duymuştum

En son adet kanaman hangi gün başladıysa o gün hamileliğin ilk günü sayılıyor.
Hesaplama mantığı da şu; yumurtalarımız adet döneminde oluşuyor ya oradan yola çıkılıyor diye biliyorum.

Merhabalar herkese Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun öncelikle ben 11 gün önce otrivelle çatlatma iğnesi vuruldum dün kan tahlili verdim ama sonucu almadım daha e nabiza da düşmedi henüz dün ve bugun test yaptım sonuç görseldeki gibi çıktı 11. Gün silik görüp te gebe olduğunu öğrenen var mi acaba belirgin olan 11. Gün silik olan 10. Gün

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-08-23-34-07-609_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2023-03-08-23-34-07-609_com.whatsapp.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 441
Merhabalar herkese Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun öncelikle ben 11 gün önce otrivelle çatlatma iğnesi vuruldum dün kan tahlili verdim ama sonucu almadım daha e nabiza da düşmedi henüz dün ve bugun test yaptım sonuç görseldeki gibi çıktı 11. Gün silik görüp te gebe olduğunu öğrenen var mi acaba belirgin olan 11. Gün silik olan 10. Gün
Sonucun ne oldu canim merak ettimmm insallahh bebis vardirr

Back
X