- 6 Haziran 2022
- 135
- 84
- 28
- 26
- Konu Sahibi Kar tanesi0
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim ne demek. Biraz olsun yardım ede bildiysem ne mutlu banaÇok yardımcı oldunuz gerçekten teşekkür ederim biraz daha rahatladım sayenizde
Ne güzel moral verdin banaaaBenimde ilk daha pcos var bendede ilaç kullanmadan asla adet olamıyordum![]()
Ya bende o ilaci gordum acaba pcos kistine de.etkisi var miYüzlerce farklı ilaçlar kürler denedim canım hepsine yumurtalarım cevap veriyordu ama yine hamile kalamiyordum. Instagramda bir ilaç buldum 3 ay kullandım şu an 6 haftalık hamileyim
İnşallah olur moralini yüksek tut bu zamanda kafanı başka şeylerle meşgul etmeye bak biraz zor ama ister istemez stres etkiliyor çünküNe güzel moral verdin banaaainşallah benimde olur
Kız taşınıyorum meşgulüm zaten ama yine de aklımdaİnşallah olur moralini yüksek tut bu zamanda kafanı başka şeylerle meşgul etmeye bak biraz zor ama ister istemez stres etkiliyor çünkü![]()
Evet bende aynı şeyden muzdariptim ne kullandıysam nafile. Bir yerden sonra ilaçlar bile işe yaramamaya başladı artık tedavileri bıraktım olmazsa olmaz napiyim dedim tavsiye uzerine bu macunu kullandım pek umudum yoktu açıkçası kayınvalidemin zoruyla kullanmaya devam ettim 3 ay sonra hamile kaldım çok şükürYa bende o ilaci gordum acaba pcos kistine de.etkisi var mi
Allah büyüktür canım benim. Benim 5 sene olmamıştı artık umudumu kestim kendimden olmaz dedim bide baktım kii 5 haftalık hamileyimNe güzel moral verdin banaaainşallah benimde olur
Yaa cok fazla umut oldu benim icinde alsam mi acaba pcos kistim var hatta gecen hafta kapali amaliyat oldum aldirdim hatta ilaclar ciden cozumsuz kaldi art bende denemeliyim o zamanEvet bende aynı şeyden muzdariptim ne kullandıysam nafile. Bir yerden sonra ilaçlar bile işe yaramamaya başladı artık tedavileri bıraktım olmazsa olmaz napiyim dedim tavsiye uzerine bu macunu kullandım pek umudum yoktu açıkçası kayınvalidemin zoruyla kullanmaya devam ettim 3 ay sonra hamile kaldım çok şükür![]()
Demekten zarar gelmez bencede kullan bi bakmışsın hamilesinYaa cok fazla umut oldu benim icinde alsam mi acaba pcos kistim var hatta gecen hafta kapali amaliyat oldum aldirdim hatta ilaclar ciden cozumsuz kaldi art bende denemeliyim o zaman![]()
Ayy çok güzel hayırlı olsunnAllah büyüktür canım benim. Benim 5 sene olmamıştı artık umudumu kestim kendimden olmaz dedim bide baktım kii 5 haftalık hamileyim![]()
Kesinlikle Rabbim ne derse o inşallah darısı bütün isteyen herkeseAyy çok güzel hayırlı olsunnRabbim ol der olur ne yapalım nasip..
![]()
Demekten zarar gelmez bencede kullan bi bakmışsın hamilesin![]()
Dün keseyi gördüm doktor 4 buçuk haftalık dedi ama iki buçuk haftalık benim bildiğim kadarıyla kafam karıştı biraz kalp atışı zamanını Felan hangisine göre bakicam bilemiyorumAllah büyüktür canım benim. Benim 5 sene olmamıştı artık umudumu kestim kendimden olmaz dedim bide baktım kii 5 haftalık hamileyim![]()
Canım doktorlar son adet tarihine göre hesapladıkları için her zaman +2 hafta olarak söylerler, sende ona göre hareket etmek zorundasın. Ben kalp atışını 6hafta 5 günlükken duymuştumDün keseyi gördüm doktor 4 buçuk haftalık dedi ama iki buçuk haftalık benim bildiğim kadarıyla kafam karıştı biraz kalp atışı zamanını Felan hangisine göre bakicam bilemiyorum
En son adet kanaman hangi gün başladıysa o gün hamileliğin ilk günü sayılıyor.Dün keseyi gördüm doktor 4 buçuk haftalık dedi ama iki buçuk haftalık benim bildiğim kadarıyla kafam karıştı biraz kalp atışı zamanını Felan hangisine göre bakicam bilemiyorum
Cok teşekkür ederim o zaman iki gün sonra 5 haftalık olucakCanım doktorlar son adet tarihine göre hesapladıkları için her zaman +2 hafta olarak söylerler, sende ona göre hareket etmek zorundasın. Ben kalp atışını 6hafta 5 günlükken duymuştum
Amin inşallah Cok teşekkür ederim sizinde rabbim kucaginiza almayı nasip etsinRabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Sonucun ne oldu canim merak ettimmm insallahh bebis vardirrMerhabalar herkese Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun öncelikle ben 11 gün önce otrivelle çatlatma iğnesi vuruldum dün kan tahlili verdim ama sonucu almadım daha e nabiza da düşmedi henüz dün ve bugun test yaptım sonuç görseldeki gibi çıktı 11. Gün silik görüp te gebe olduğunu öğrenen var mi acaba belirgin olan 11. Gün silik olan 10. Gün