- 6 Haziran 2022
- 135
- 84
- 28
- 26
- Konu Sahibi Kar tanesi0
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bugün yine test yaptım ve hala oldukça koyu yarın 14. Gün kan versem çıkarmi acaba ilaç etkisi olsaydı bu kadar koyu olmazdi diye düşünüyorumBen adet günümde kan verdim negatif çıktı 18 gün sonra yine kan verdim 7000 çıktı
Merhaba. Bencede kan ver inşallah hayırlı haberler alırsınmerhaba bugün yine test yaptım ve hala oldukça koyu yarın 14. Gün kan versem çıkarmi acaba ilaç etkisi olsaydı bu kadar koyu olmazdi diye düşünüyorum
Cok teşekkür ederim umarım yarın güzel haberlerle gelirimMerhaba. Bencede kan ver inşallah hayırlı haberler alırsın
Merhaba ben bugün kan verdim ama böyle görünüyor gebelik var mı yokmu anlamadım yardımcı olursan sevinirimMerhaba. Bencede kan ver inşallah hayırlı haberler alırsın
1000 çıkmış canım benim yani bu tahlile göre hamilesinMerhaba ben bugün kan verdim ama böyle görünüyor gebelik var mı yokmu anlamadım yardımcı olursan sevinirim
Hemen doktora göster ama yinedeMerhaba ben bugün kan verdim ama böyle görünüyor gebelik var mı yokmu anlamadım yardımcı olursan sevinirim
Çok teşekkür ederim yarın gitmeye calisicamHemen doktora göster ama yinede
Merhaba bunu bende dün gece duydum.merak ettiğim bu macun bagirsaklari hareketlendirdi isal falan yapiyormu.yumurta sayısını arttırmada çok işe yariyormus.meltemden duydum bende.ondada 3.4 olan yumurta sayısı 8 çıkmış.macunu kullanırken herhangi bir yan etki oldumuC-life bitkisel karışım
Hiç bir yan etkisi olmadı ama evet ilk başlarda hafif barsaklari haraketlendiriyor. Yumurta sayisinida artiriyor evet ama ben pcos için kullandım 5 sene çocuğum olmadı bunu 3 ay kullandım 3. Ay hamile olduğumu öğrendimMerhaba bunu bende dün gece duydum.merak ettiğim bu macun bagirsaklari hareketlendirdi isal falan yapiyormu.yumurta sayısını arttırmada çok işe yariyormus.meltemden duydum bende.ondada 3.4 olan yumurta sayısı 8 çıkmış.macunu kullanırken herhangi bir yan etki oldumu
Hemen doktora göster ama yinede
Estağfurullah ne rahatsızlığı... değerin çok güzel çıkmış, kese için zaten erken benim değerim 7000 ken zar zor gözükmüştü ama vajinal ultrasonda bakacaksa çıka bilir. Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama bugün doktora gittim beta hcg degerim 3154 çıktı çatlatma ignesinin 15. Günü ama kese görülmedi normalmi acaba doktorum yarın tekrar çağırdı yarına görülme ihtimali varmı
Çok teşekkür vajinalde baktım ama göremedi inşallah benimde görünür en kisa zamandaEstağfurullah ne rahatsızlığı... değerin çok güzel çıkmış, kese için zaten erken benim değerim 7000 ken zar zor gözükmüştü ama vajinal ultrasonda bakacaksa çıka bilir. Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim evet bugün 15. Günü beta 3154 çıktı hamileyim çok şükürMerhaba 10. Günde pozitif görenlerin çoğu hamile oluyor çünkü iğne etkisi 7-8 gün içinde kayboluyor normalde test günden güne silikleşiyor ama senin ki 10 günde pozitif hayırlı olsun inşallah güzel ilerler![]()
Ya süper artmış tebrik ederimÇok teşekkür ederim evet bugün 15. Günü beta 3154 çıktı hamileyim çok şükür![]()
Umarım güzel sonuçlar alırsınız sabretmesi zor ama sonucu pozitif görmek çok güzelYa süper artmış tebrik ederimbende bekliyorum 6. Günüm daha
![]()
İnşallah canımUmarım güzel sonuçlar alırsınız sabretmesi zor ama sonucu pozitif görmek çok güzel![]()
Görünür canım merak etme içini rahat tutÇok teşekkür vajinalde baktım ama göremedi inşallah benimde görünür en kisa zamanda![]()
Benimde ilk daha pcos var bendede ilaç kullanmadan asla adet olamıyordumİnşallah canımeminim güzeldir hiç tadamadım o duyguyu
![]()
Çok yardımcı oldunuz gerçekten teşekkür ederim biraz daha rahatladım sayenizdeGörünür canım merak etme içini rahat tut