• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesinin 10.günü hamilelik testi

Kar tanesi0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2022
135
84
28
26
IMG_20230224_124234.webp
çatlatma iğnesinin 10. Günü dayanamayıp test yaptım acaba iğne etkisimi acaba başkalarında gördügüm kadarıyla daha silik çıkmıştı çoğu kişide 10. Gün testleri

Ben adet günümde kan verdim negatif çıktı 18 gün sonra yine kan verdim 7000 çıktı
merhaba bugün yine test yaptım ve hala oldukça koyu yarın 14. Gün kan versem çıkarmi acaba ilaç etkisi olsaydı bu kadar koyu olmazdi diye düşünüyorum

Eklentiler

• IMG_20230227_121046.webp
    IMG_20230227_121046.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 946
Merhaba bunu bende dün gece duydum.merak ettiğim bu macun bagirsaklari hareketlendirdi isal falan yapiyormu.yumurta sayısını arttırmada çok işe yariyormus.meltemden duydum bende.ondada 3.4 olan yumurta sayısı 8 çıkmış.macunu kullanırken herhangi bir yan etki oldumu
Hiç bir yan etkisi olmadı ama evet ilk başlarda hafif barsaklari haraketlendiriyor. Yumurta sayisinida artiriyor evet ama ben pcos için kullandım 5 sene çocuğum olmadı bunu 3 ay kullandım 3. Ay hamile olduğumu öğrendim

Merhaba kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama bugün doktora gittim beta hcg degerim 3154 çıktı çatlatma ignesinin 15. Günü ama kese görülmedi normalmi acaba doktorum yarın tekrar çağırdı yarına görülme ihtimali varmı
Estağfurullah ne rahatsızlığı... değerin çok güzel çıkmış, kese için zaten erken benim değerim 7000 ken zar zor gözükmüştü ama vajinal ultrasonda bakacaksa çıka bilir. Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Estağfurullah ne rahatsızlığı... değerin çok güzel çıkmış, kese için zaten erken benim değerim 7000 ken zar zor gözükmüştü ama vajinal ultrasonda bakacaksa çıka bilir. Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Çok teşekkür vajinalde baktım ama göremedi inşallah benimde görünür en kisa zamanda 🥰🥰

Merhaba 10. Günde pozitif görenlerin çoğu hamile oluyor çünkü iğne etkisi 7-8 gün içinde kayboluyor normalde test günden güne silikleşiyor ama senin ki 10 günde pozitif hayırlı olsun inşallah güzel ilerler🙏🏼🧿

Merhaba 10. Günde pozitif görenlerin çoğu hamile oluyor çünkü iğne etkisi 7-8 gün içinde kayboluyor normalde test günden güne silikleşiyor ama senin ki 10 günde pozitif hayırlı olsun inşallah güzel ilerler🙏🏼🧿
Çok teşekkür ederim evet bugün 15. Günü beta 3154 çıktı hamileyim çok şükür 🥰

Back
X