- 8 Mayıs 2023
- 182
- 24
- 13
- 31
- Konu Sahibi Mavi Sihirbaz
-
Aşılamada da beta var mı çatlatma iğnesi gibi. Merak ettim.Doktorum bana 14 gün sonra gelip kan testi vermen gerekiyor dedi. Ama sabırsızlık işte bir umut test yaptım negatif çıktı. Henüz bir haftam var
Bilmiyorum gerçekten. İnan ki çatlatma ile aşılama arasındaki farkı da bilmiyorum. Sadece eşimin spermini alip bana alttan enjekte ettiler. Bilenler varsa cevaplasa sevinirimAşılamada da beta var mı çatlatma iğnesi gibi. Merak ettim.
Çatlatma şöyle. Yumurtanız gelişince çatlatma iğnesi vuruyorlar. Sonra doktorun söylediği günlerde ilişkiye giriyorsunuz.Bilmiyorum gerçekten. İnan ki çatlatma ile aşılama arasındaki farkı da bilmiyorum. Sadece eşimin spermini alip bana alttan enjekte ettiler. Bilenler varsa cevaplasa sevinirim
Hmm anladım. Peki çatlatma yumurta gelişmediği için mi yapılıyorÇatlatma şöyle. Yumurtanız gelişince çatlatma iğnesi vuruyorlar. Sonra doktorun söylediği günlerde ilişkiye giriyorsunuz.
Adet düzensizliği var bende. Yumurtanın ne zaman gelişip çatlayacağını tahmin edemiyorum. O sebeple doktor takibinde bu şekilde yaptık.Hmm anladım. Peki çatlatma yumurta gelişmediği için mi yapılıyor
Anladım. Umarım en kısa zamanda kucağınız dolar hayırlısı ileAdet düzensizliği var bende. Yumurtanın ne zaman gelişip çatlayacağını tahmin edemiyorum. O sebeple doktor takibinde bu şekilde yaptık.
İnşallah sizin de dolarAnladım. Umarım en kısa zamanda kucağınız dolar hayırlısı ile
Aminİnşallah sizin de dolar
Bence gitmiştir canım tekrar test yap bu gün koyuluk artar inşallahBugün 12. Gün. Yani etkisi gitmiştir diyorsun hadi inşallah.
Canım umudunu kırmak istemem inşallah vardır bende geçen ay vuruldum çatlama iğnesi 13. 15. 17. Günü hep silik çıktı hamileyim sandım ama iğne etkisiymiş 18. Günü adet oldum adetinin geçmesini bekle inşAllah yavrun seninledirBu da iğnenin 8. Gününden. Sanırım git gide koyulaşma azalmışEki Görüntüle 3268354
Anladım hayırlısı o zamanCanım umudunu kırmak istemem inşallah vardır bende geçen ay vuruldum çatlama iğnesi 13. 15. 17. Günü hep silik çıktı hamileyim sandım ama iğne etkisiymiş 18. Günü adet oldum adetinin geçmesini bekle inşAllah yavrun seninledir
13. Gün bugün. Test yaptım ve negatif çok üzgünüm.Canım umudunu kırmak istemem inşallah vardır bende geçen ay vuruldum çatlama iğnesi 13. 15. 17. Günü hep silik çıktı hamileyim sandım ama iğne etkisiymiş 18. Günü adet oldum adetinin geçmesini bekle inşAllah yavrun seninledir
Bugün yaptım test ve negatif çok üzgünümGebelik var hayırlı olsunkan takibi yaptırın bence
Kutusundan cıkarıp baksana bi canım , gölge cizgi var gibi geldiBugün yaptım test ve negatif çok üzgünüm
Negatife döndüyse iğne etkisi geçmiş13. Gün bugün. Test yaptım ve negatif çok üzgünüm.
Çıkardım yine çizgi göremedimKutusundan cıkarıp baksana bi canım , gölge cizgi var gibi geldi
Bugün kahverengi lekelenme olduNegatife döndüyse iğne etkisi geçmiş
Ama umudunu kaybetme belki geç döllenmedir adet olursan da üzülme diğer ay olur belki hayırlısı olsun inşallah
Devamı geldi miBugün kahverengi lekelenme oldu
Bugün de az miktarda leke geldi. Ama adet olmadım halaDevamı geldi mi
Belki lekenmedir veya devamı gelirBugün de az miktarda leke geldi. Ama adet olmadım hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?