Morzirhli Kün Fe Yekûn Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2018 979 628 53 Sakarya 8 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Morzirhli #1 Catlatma ignemin 13. Günü idrar testi yapsam cikarmi adetime 6 gün var bu arada. Sabirsizlaniyorum. Sol Kasigimda cogu zaman bi agri gibi bisey var.
Catlatma ignemin 13. Günü idrar testi yapsam cikarmi adetime 6 gün var bu arada. Sabirsizlaniyorum. Sol Kasigimda cogu zaman bi agri gibi bisey var.
B Busrayld Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2018 616 358 33 8 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Morzirhli #2 Çıkmayabilir canım ama sen yine de yapabilirsin belli olmaz belki bebisin sana supriz yapar :)
Morzirhli Kün Fe Yekûn Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2018 979 628 53 Sakarya 8 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Morzirhli #3 Busrayld .!.: Çıkmayabilir canım ama sen yine de yapabilirsin belli olmaz belki bebisin sana supriz yapar :) Genişletmek için tıkla... Hayal kirikligina ugramak istemiyorum ya korkuyorum doktor 15. Gun sonra cikar demisti ama işte gelde sabir et
Busrayld .!.: Çıkmayabilir canım ama sen yine de yapabilirsin belli olmaz belki bebisin sana supriz yapar :) Genişletmek için tıkla... Hayal kirikligina ugramak istemiyorum ya korkuyorum doktor 15. Gun sonra cikar demisti ama işte gelde sabir et
B Busrayld Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2018 616 358 33 8 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Morzirhli #4 Morzirhli .!.: Hayal kirikligina ugramak istemiyorum ya korkuyorum doktor 15. Gun sonra cikar demisti ama işte gelde sabir et Genişletmek için tıkla... Anlıyorum canım seni . Takmamaya çalış düşünme ınş olur
Morzirhli .!.: Hayal kirikligina ugramak istemiyorum ya korkuyorum doktor 15. Gun sonra cikar demisti ama işte gelde sabir et Genişletmek için tıkla... Anlıyorum canım seni . Takmamaya çalış düşünme ınş olur