benımde bugun 12. gün koca bır negatıf gordum ınsallah pozıtıfe donerKızlar merhaba. 18 eylülde çatlatma iğnemi oldum. İlk birliktelik 19 eylül akşamı oldu ve sonrası da 1 gün arayla şeklinde devam etti. 5 gün sonra kontrole gittim yumurtam çatlamıştı. Progestan fitil verdi doktor ve kan testi yapana kadar kullanmamı söyledi. Erken gebelik testim bu şekilde tek çizgibirkaç gün sonra testte çıkma ihtimali var mı acaba ?
testın markası neKızlar merhaba. 18 eylülde çatlatma iğnemi oldum. İlk birliktelik 19 eylül akşamı oldu ve sonrası da 1 gün arayla şeklinde devam etti. 5 gün sonra kontrole gittim yumurtam çatlamıştı. Progestan fitil verdi doktor ve kan testi yapana kadar kullanmamı söyledi. Erken gebelik testim bu şekilde tek çizgibirkaç gün sonra testte çıkma ihtimali var mı acaba ?
Yani gerçekten yıkıldım artık. 1 yıldır her ay negatif görmekten test yapmaktan korkar oldum. İnşallah döner ama kendi adıma pek umudum yokbenımde bugun 12. gün koca bır negatıf gordum ınsallah pozıtıfe doner
Awoxtestın markası ne
benımde umutlarım yıkıldı ama bılmıyorum 12. gün dıye hıc pozıtıfe donen yok mu ya kan verdın mıYani gerçekten yıkıldım artık. 1 yıldır her ay negatif görmekten test yapmaktan korkar oldum. İnşallah döner ama kendi adıma pek umudum yok
awox u burada ıyı dıye okudum benım kı artımed
Pazartesi kan vericem tabi o zamana kadar regl olmazsam. Siz ne zaman kan vereceksinizbenımde umutlarım yıkıldı ama bılmıyorum 12. gün dıye hıc pozıtıfe donen yok mu ya kan verdın mı
Artımed pek güvenilir değil diyorlar başka bi testle tekrarlayın isterseniz yarınawox u burada ıyı dıye okudum benım kı artımed
ben bu sabah gıdıcektım gıdemedım pazartesıye ertelıcem negatıften sonraPazartesi kan vericem tabi o zamana kadar regl olmazsam. Siz ne zaman kan vereceksiniz
baska bı testle yarın sabah tekrar yapayım o zaman offf ya gercekten bittim şuanArtımed pek güvenilir değil diyorlar başka bi testle tekrarlayın isterseniz yarın
Maalesef sizi o kadar iyi anlıyorum ki. İnşallah pazartesi günü bizim için mucize olurbaska bı testle yarın sabah tekrar yapayım o zaman offf ya gercekten bittim şuan
inşallah Allah büyük bizede bir mucize göndersinMaalesef sizi o kadar iyi anlıyorum ki. İnşallah pazartesi günü bizim için mucize olur
Amin amin. Sizin ilk ayınız mıinşallah Allah büyük bizede bir mucize göndersin
tedavıde ılk ay sızınAmin amin. Sizin ilk ayınız mı
Benim de ilk ay. Pcos var ama eşimde de baya sperm problemi var. O yüzden olmaması normal gibitedavıde ılk ay sızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?