yaptım ıkı gun once beta 52.1 cıktı cok sukur yarın tekrar kan ıstedı dr um yukselcek mı dıye bakcakAdetle hemen hemen aynı hamilelik etkileri ama bende farklı olarak idrar konusunda değişiklik olmuştu test yapmışsınızdir muhtemelen sonuç ne inşallah hamilesinizdir
cok uykum gelmeye basladı esım ısı geregı gece vardıyasına gıdıyor normalde asla tek basıma kalamam uyuyamam evde ama sımdı ev yansa umrumda olmuyor esım gıder gıtmez uyuyakalıyorum ıs yerınde uyuyakaldım ıkı kere kasıklarım hala agrıyor gazımda var bıde ıyı kotu ne kadar koku varsa anında alıyorumBelirtiler hala var mı
cok uykum gelmeye basladı esım ısı geregı gece vardıyasına gıdıyor normalde asla tek basıma kalamam uyuyamam evde ama sımdı ev yansa umrumda olmuyor esım gıder gıtmez uyuyakalıyorum ıs yerınde uyuyakaldım ıkı kere kasıklarım hala agrıyor gazım
Zaten 10 u üstü pozitif önemli olan iki günde iki katına çıkması ben 4 sene tedavi gördüm kimyasal gebelik geçirdim 3 ay ara verelim dediğimiz dönemde hamile olduğumu öğrendim inşallah Allah güzel haberler duymayı nasip etsincok uykum gelmeye basladı esım ısı geregı gece vardıyasına gıdıyor normalde asla tek basıma kalamam uyuyamam evde ama sımdı ev yansa umrumda olmuyor esım gıder gıtmez uyuyakalıyorum ıs yerınde uyuyakaldım ıkı kere kasıklarım hala agrıyor gazımda var bıde ıyı kotu ne kadar koku varsa anında alıyorum
Bende bugğn verdim yarın öğrenicem çok sevindim adınıza inşallah bende hayırlı haberler alırım bende 1 tane testim silik çıkmıştıevet canım ıdrar testı dort tane yaptım dordunu de sılık gorunce ıkı gun once kan verdım hamıleymısım 52 cıktı beta daha cok erken yıne kan ıstedıler
YANI DEDIGINIZE GORE 10 UN ALTINDA OLMADIGI ICIN KIMYASAL OLASILIGI DUSUK BI IHTIMAL MI KORKUYORUM CUNKU 52 IYI MIZaten 10 u üstü pozitif önemli olan iki günde iki katına çıkması ben 4 sene tedavi gördüm kimyasal gebelik geçirdim 3 ay ara verelim dediğimiz dönemde hamile olduğumu öğrendim inşallah Allah güzel haberler duymayı nasip etsin
AYY INSALLAH MUHAKKAK BURAYA DA YAZINBende bugğn verdim yarın öğrenicem çok sevindim adınıza inşallah bende hayırlı haberler alırım bende 1 tane testim silik çıkmıştı
Kimyasal da iki günde iki katına çıkmıyor beta benim kimyasal gebeligimde ogrendigimde iğnenin 14. Günü 12 çıktıYANI DEDIGINIZE GORE 10 UN ALTINDA OLMADIGI ICIN KIMYASAL OLASILIGI DUSUK BI IHTIMAL MI KORKUYORUM CUNKU 52 IYI MI
Anladım. Şuan benim beta iki gün önce 52 çıktı ya yarın kaç çıkması gerekiyor? Bu arada çok geçmiş olsun ,Kimyasal da iki günde iki katına çıkmıyor beta benim kimyasal gebeligimde ogrendigimde iğnenin 14. Günü 12 çıktı
Coook çok başı gebeligin sanırım sizin kaçıncı gündü bugunMerhaba sonuçum beta 6.34 çıktı çok arada bir sayı bu yüzden 2 sonra tekrar kan vereceğim
Tamam çok erken öğrendin sende benim gibi inşallah yükselir değerlerimiz üç gün sonra yine kan vercen. Ben bu sabah verdim inşallah yükselmiştirBugün tam 15. Gün
Canım naptın verdin mi kanAynı saatlerde verirsen 110 120 olması gerekiyor
YUKSELMIS COK SUKUR 52 DEN UC GUNDE 238 E CIKMIS SALI GUNU KESE BAKMAYA GIDICEZİnşallah yükselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?