Çatlatma ignesinin 15. Günü

Tgba21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2025
98
14
3
24
İğneden 15 16 gün sonra adet ağrısı yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı

Beni mesela doktorum adet olmassan şu tatihte gel demişti senin doktorun herhangi bir şey söylemedi mi?
Hayır demedi sadece hangi günler ilişki olacağını soyledi bunlara dikkat et dedi o kadar ama pazartesi gününe kadar olmazsam gidicem kan vermeye

Hayır demedi sadece hangi günler ilişki olacağını soyledi bunlara dikkat et dedi o kadar ama pazartesi gününe kadar olmazsam gidicem kan vermeye
Aslında demesi lazmdı belki gebelik olmasa bile adet olamamanın sebebi başkadır. Bence de bi baktır yani belirsizlik daha kötü. Varsa da yoksa da ona göre davranırsın

Aslında demesi lazmdı belki gebelik olmasa bile adet olamamanın sebebi başkadır. Bence de bi baktır yani belirsizlik daha kötü. Varsa da yoksa da ona göre davranırsın
Yani gebelik olsaydı bence çok az da olsa silik çizgi çıkardı diye düşünüyorum adet gunumde 3. Gün geçti

Olsun belli de olmaz sen gene de bi git tam emin ol yoksa hep kafanda bunları düşünüp durursun.
Her dakika buradan yorumlara bakiyorum strese sokuyorum kendimi artık yoksa da gelsin adetim de yeni bir tedaviye başlayayım

Her dakika buradan yorumlara bakiyorum strese sokuyorum kendimi artık yoksa da gelsin adetim de yeni bir tedaviye başlayayım
Anlıyorum seni bu süreç zor bi süreç. Bende bugün hsg çekldm. Adetim 2 gün önce bitti doktorum dedi bi rahim filmine bakalm ona göre ilaçlamı devam edeceğimize ya da aşılama mı yapacağımıza o zmn karar veririz dedi. Çekldim ama sonuç pazartesi belli olacak bakalm ne diyecek. Allah yardımcımız olsun bu psikoloji zor

İnşallah sonuclarin iyi çıkar hsg ağrılı bir işlem mi ben daha cekilmedim belki bu sefer olmadı diye bana çektirir doktorum

İnşallah sonuclarin iyi çıkar hsg ağrılı bir işlem mi ben daha cekilmedim belki bu sefer olmadı diye bana çektirir doktorum
Ben anestezili oldum hiç bişey anlamadm. Hani kimisi acısız falan dio ama o kişiden kişiye değişir bence. Ben strese girdiğim için hemen kendimi kasıyorum ondan dolayı anestezili olmam benim için daha hayırlı oldu. Bu 3. Ayım benim 2 ay ilaç tedavisi verdi doktorum bu ay da rahim filmi istedi. Bilmiyorum senin kaçıncı ayın ama büyük ihtimalle ister çok geçmeden

Benim daha ilk ayım ilk kez ilaç tedavisine başladık bu arada 2 ay ilaç tedavisinde yumurtaların ne kdr büyüdü ve iğneden kaç gün sonra regl oldun

Benim daha ilk ayım ilk kez ilaç tedavisine başladık bu arada 2 ay ilaç tedavisinde yumurtaların ne kdr büyüdü ve iğneden kaç gün sonra regl oldun
İlk ay da hiç büyümedi nerdeyse klomen letu kullanmıştım klomen günde iki letu günde 1 defa. 2. Ay baktık işe yaramadı doz arttırdık. 4 klomen 1 letu kullandım yumurtam tam istediğimiz boyutlara gelmiş dedi doktor ama sormak hiç aklıma gelmedi kaç cm olduğu. Fakat ben doktor değilim ama ultrasondan bakınca ben bile anladm yani. Sonra çatlatma iğnesi verdi. Yaptırdım. 16. Gün adet oldum. Bu arada progestan da kullanmıştım doktor dedi gebelik oluşursa şayet rahim duvarına tutunsun die düşük olmasın die verdi. Ama bi işe yaramadı o ayrı konu bakalm rahim filminden umutluyum. Çoğu kişi çektirdikten sonra 1 2 ay içinde hamile kalmış inşallah benmde öyle olur da kendiliğinden. İlaça iğneye gerek kalmaz.

İnşallah hakkında hayırlısı olur
16. Gün adet günün muydu normalde yoksa daha varmiydi adetine çünkü iğneden sonra eski adet dönemine göre değil iğneye göre adet olunuyormuş herkes öyle diyor

Yok adet günümü 3 gün geçmişti. İğneye göre 15. Gün olmam gerekiodu bir gün sonra oldum.

Anladım benim hala gelen giden yok arada beyaz akıntı geliyor o kadar
Benimde akıntım çokdu geçen ay progestandan dolayı sanrm. İnşallah vardır canm. Hiç belli olmaz yok dersin bi bakmışsın olmuş. Biz elimizden geleni yapalmda taktir Allahın

Benimde akıntım çokdu geçen ay progestandan dolayı sanrm. İnşallah vardır canm. Hiç belli olmaz yok dersin bi bakmışsın olmuş. Biz elimizden geleni yapalmda taktir Allahın
Ben klomen haricinde hiçbir ilaç da kullanmadim bu ay yani adetimin gecikmesi ilginç

Ben klomen haricinde hiçbir ilaç da kullanmadim bu ay yani adetimin gecikmesi ilginç
Herkesin bünyesi farklı tepki verio ilaçlara. Benim bi de pcosum var. Doktor ilk ay dedi pcosdan dolayı yumurtaların büyümemk için direnio dedi. Ama ikinci ay doz arttırdık büyüdü. Demem o ki sade klomen kullanmış olman bi anlam ifade etmio senin bünyenin ne tepki verdiği önemli. P yüzden kafana takma. Bam tedavi olmadan önce ben mesela bazen adet günüm gelince sürekli kafama takıodum sabah başlıodum kendimi strese sokmaya nie olmadı falan die düşünüyordum kendimi durduk yere strese sokuyodum. Ama kendimi salsam olcak mesela. Seninki de öyle biley de olabilir. Biraz rahat ol biliyorum sonucu merak ediosun ama strese girince de olmuyo. Pazartesiye kadar sabret olmassa git baktır. Aklında bişey kalmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…