Çatlatma ignesinin 15. Günü

Evet haklısın neden olmadım acaba hamilelik var mı diye çok Düşünüyorum stres yapıyorum galiba bu yüzden gecikiyor adet herşey de vardır bir hayır varsa da sağlıkla gelsin yoksa da bu ay yeniden deniycem bakalım

Tabikide öyle herşeyi kontrol altına alamıyoruz. O yüzden ipin ucunu bırakmakta fayda var. Daha yolun başındayız pes etmek yok. Ben 2 ay da hiç üzülmedm mesela çünkü zamanı var biliyorum. Ben elimden geleni yapıyorum. Sende böyle düşün bu arada kaç yaşındasın ilk çocuğun mu?

24 yaşındayım 1 buçuk yıllık evliyim evet olursa ilk çocuk olucak sen kaç yaşındasın

24 yaşındayım 1 buçuk yıllık evliyim evet olursa ilk çocuk olucak sen kaç yaşındasın

Devlete gidiyorum Burda özelde pek ilgilenmiyorlar ya bir ara gittim tavrını beğenmedim doktorun bu yuzden devlete gidiyorum
Allah alla genelde devlette pek ilgilenmezler ama sana iyi denk gelmiş. Ben de özele gidiyorum burda da devlettekiler hiç ilgilenmio

İğneden 15 16 gün sonra adet ağrısı yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı
Çatlatma iğnesinden 15 gün sonra öğrendim hamile olduğumu ve iğne vurulduktan bir kaç gün sonra adet olacakmış gibi ağrılarım vardı uzun bir süre devam etti.

Bugün 16. Günüm ve testim negatif hala adet de olmadım
Eğer idrar testiyle baktiysaniz onlara güvenmeyin benimde negatif çıkmıştı kan testinde çıktı ve bende pcosluyum hemde ileri seviye ilaçsız adet olmayanlardan düşünün...

Eğer idrar testiyle baktiysaniz onlara güvenmeyin benimde negatif çıkmıştı kan testinde çıktı ve bende pcosluyum hemde ileri seviye ilaçsız adet olmayanlardan düşünün...
Ne güzel gözünüz aydın darısı bizim başımıza peki kaç ay ilaç tedavisi aldınız

Ne güzel gözünüz aydın darısı bizim başımıza peki kaç ay ilaç tedavisi aldınız
İlaç sadece bir ay denedi doktorum pcos ileri seviye olduğu için klomen hiç bir işe yaramadı sonrasında 2 ay gonal-f iğne vurdum gobegimden ilk ay yetersiz geldi ikinci ay dozu yukseltip sonuca ulaştık tek yumurtam vardı 19 mm ve ovitrelle çatlatma iğnesini saatinde vuruldum sonraki 2 gün değerlendirdik ve hamileyim çok şükür darısı sizin ve isteyen herkesin başına

Ay ne güzel amin inşallah. Bende pcosum ama ileri derece değil. 2 ay denedik bugün de rahim filmi çektirdim bakalm ne olcak bilmiyorum doktor sonuca göre aşılama ya da ialç tedavisine devam edeceğimizi söyledi. Pazartesi çıkacak sonuçta. Hayırlısı artk ne olursa

Rahim filmi çekilip tikaliysa açılan tüpler sonrasında hamile kalmakta kolaylaşıyor bunu doktorum dedi tedaviye başladığım ay rahim filmi de çekildi tüplerim tıkaliydi açıldı şükürler olsun. 2 ay sonra da hamile kaldım

Evet herkes öyle diyor inşallah benimde öyle olur ya umıdum var ama bu önümizdeki aylar için inşallah olur. Siz rahim filmi çekildiğiniz ay ilaç falan kullanmadınjz değilmi? Yani tedavi amaçlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…