Herkesin bünyesi farklı tepki verio ilaçlara. Benim bi de pcosum var. Doktor ilk ay dedi pcosdan dolayı yumurtaların büyümemk için direnio dedi. Ama ikinci ay doz arttırdık büyüdü. Demem o ki sade klomen kullanmış olman bi anlam ifade etmio senin bünyenin ne tepki verdiği önemli. P yüzden kafana takma. Bam tedavi olmadan önce ben mesela bazen adet günüm gelince sürekli kafama takıodum sabah başlıodum kendimi strese sokmaya nie olmadı falan die düşünüyordum kendimi durduk yere strese sokuyodum. Ama kendimi salsam olcak mesela. Seninki de öyle biley de olabilir. Biraz rahat ol biliyorum sonucu merak ediosun ama strese girince de olmuyo. Pazartesiye kadar sabret olmassa git baktır. Aklında bişey kalmasın.
Tabikide öyle herşeyi kontrol altına alamıyoruz. O yüzden ipin ucunu bırakmakta fayda var. Daha yolun başındayız pes etmek yok. Ben 2 ay da hiç üzülmedm mesela çünkü zamanı var biliyorum. Ben elimden geleni yapıyorum. Sende böyle düşün bu arada kaç yaşındasın ilk çocuğun mu?Evet haklısın neden olmadım acaba hamilelik var mı diye çok Düşünüyorum stres yapıyorum galiba bu yüzden gecikiyor adet herşey de vardır bir hayır varsa da sağlıkla gelsin yoksa da bu ay yeniden deniycem bakalım
24 yaşındayım 1 buçuk yıllık evliyim evet olursa ilk çocuk olucak sen kaç yaşındasınTabikide öyle herşeyi kontrol altına alamıyoruz. O yüzden ipin ucunu bırakmakta fayda var. Daha yolun başındayız pes etmek yok. Ben 2 ay da hiç üzülmedm mesela çünkü zamanı var biliyorum. Ben elimden geleni yapıyorum. Sende böyle düşün bu arada kaç yaşındasın ilk çocuğun mu?
24 yaşındayım 1 buçuk yıllık evliyim evet olursa ilk çocuk olucak sen kaç yaşındasınTabikide öyle herşeyi kontrol altına alamıyoruz. O yüzden ipin ucunu bırakmakta fayda var. Daha yolun başındayız pes etmek yok. Ben 2 ay da hiç üzülmedm mesela çünkü zamanı var biliyorum. Ben elimden geleni yapıyorum. Sende böyle düşün bu arada kaç yaşındasın ilk çocuğun mu?
Bende 24.5 yaşındayım24 yaşındayım 1 buçuk yıllık evliyim evet olursa ilk çocuk olucak sen kaç yaşındasın
Zonguldak da yaşıyorumBende 24.5 yaşındayımekimde 25 olcam. 2.5 senelik evliyim. Tekirdağda yaşıyorum sen?
İyi bakalmZonguldak da yaşıyorum
Devlete gidiyorum Burda özelde pek ilgilenmiyorlar ya bir ara gittim tavrını beğenmedim doktorun bu yuzden devlete gidiyorumİyi bakalmpeki devlete mi gidiosun özele mi
Allah allaDevlete gidiyorum Burda özelde pek ilgilenmiyorlar ya bir ara gittim tavrını beğenmedim doktorun bu yuzden devlete gidiyorum
Çatlatma iğnesinden 15 gün sonra öğrendim hamile olduğumu ve iğne vurulduktan bir kaç gün sonra adet olacakmış gibi ağrılarım vardı uzun bir süre devam etti.İğneden 15 16 gün sonra adet ağrısı yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı
Eğer idrar testiyle baktiysaniz onlara güvenmeyin benimde negatif çıkmıştı kan testinde çıktı ve bende pcosluyum hemde ileri seviye ilaçsız adet olmayanlardan düşünün...Bugün 16. Günüm ve testim negatif hala adet de olmadım
Ne güzel gözünüz aydınEğer idrar testiyle baktiysaniz onlara güvenmeyin benimde negatif çıkmıştı kan testinde çıktı ve bende pcosluyum hemde ileri seviye ilaçsız adet olmayanlardan düşünün...
İlaç sadece bir ay denedi doktorum pcos ileri seviye olduğu için klomen hiç bir işe yaramadı sonrasında 2 ay gonal-f iğne vurdum gobegimden ilk ay yetersiz geldi ikinci ay dozu yukseltip sonuca ulaştık tek yumurtam vardı 19 mm ve ovitrelle çatlatma iğnesini saatinde vuruldum sonraki 2 gün değerlendirdik ve hamileyim çok şükür darısı sizin ve isteyen herkesin başınaNe güzel gözünüz aydındarısı bizim başımıza peki kaç ay ilaç tedavisi aldınız
Ay ne güzel amin inşallah. Bende pcosum ama ileri derece değil. 2 ay denedik bugün de rahim filmi çektirdim bakalm ne olcak bilmiyorum doktor sonuca göre aşılama ya da ialç tedavisine devam edeceğimizi söyledi. Pazartesi çıkacak sonuçta. Hayırlısı artk ne olursaİlaç sadece bir ay denedi doktorum pcos ileri seviye olduğu için klomen hiç bir işe yaramadı sonrasında 2 ay gonal-f iğne vurdum gobegimden ilk ay yetersiz geldi ikinci ay dozu yukseltip sonuca ulaştık tek yumurtam vardı 19 mm ve ovitrelle çatlatma iğnesini saatinde vuruldum sonraki 2 gün değerlendirdik ve hamileyim çok şükür darısı sizin ve isteyen herkesin başına
Rahim filmi çekilip tikaliysa açılan tüpler sonrasında hamile kalmakta kolaylaşıyor bunu doktorum dedi tedaviye başladığım ay rahim filmi de çekildi tüplerim tıkaliydi açıldı şükürler olsun. 2 ay sonra da hamile kaldımAy ne güzel amin inşallah. Bende pcosum ama ileri derece değil. 2 ay denedik bugün de rahim filmi çektirdim bakalm ne olcak bilmiyorum doktor sonuca göre aşılama ya da ialç tedavisine devam edeceğimizi söyledi. Pazartesi çıkacak sonuçta. Hayırlısı artk ne olursa
Evet herkes öyle diyor inşallah benimde öyle olur ya umıdum var ama bu önümizdeki aylar için inşallah olur. Siz rahim filmi çekildiğiniz ay ilaç falan kullanmadınjz değilmi? Yani tedavi amaçlıRahim filmi çekilip tikaliysa açılan tüpler sonrasında hamile kalmakta kolaylaşıyor bunu doktorum dedi tedaviye başladığım ay rahim filmi de çekildi tüplerim tıkaliydi açıldı şükürler olsun. 2 ay sonra da hamile kaldım
Evet herkes öyle diyor inşallah benimde öyle olur ya umıdum var ama bu önümizdeki aylar için inşallah olur. Siz rahim filmi çekildiğiniz ay ilaç falan kullanmadınjz değilmi? Yani tedavi amaçlo
Filmden sonra antibiyotik verdi doktorum kullandım bitince gittim klomen denedik ise yaramadı bende maalesefEvet herkes öyle diyor inşallah benimde öyle olur ya umıdum var ama bu önümizdeki aylar için inşallah olur. Siz rahim filmi çekildiğiniz ay ilaç falan kullanmadınjz değilmi? Yani tedavi amaçlı
İnşallah güzel ilerler hamilelik haberini alırsınBana da antibiyotik yazdı o kadar bilmiyorum nasıl ilerleyecek
Amin inşallah Allahım tüm isteyenlere versinİnşallah güzel ilerler hamilelik haberini alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?