Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızla yardın edin çatlatma iğnesinin 15. günündeyim ve hafif bi kanama oldu bu neyin belirtisidir ben ilaç içerek adet oluyorum normalde bu adet midir
eger devamı gelmezse ve kana leke şeklındeyse yerleşme kanası olabılır ama devamı azda olsa gelmeye devam edıyorsa adet olacaksın ilaçla genelde duzene gırebılıyo adetler
sagol canım cevap verdiğin için dua et tahlil yapıcam bende zannetmiyorum hamilelik olduğunu bi umut işte
inşallah güzel haberler alırsın canım ya ilk iğnen mı
evet =( zaten ihtimal düşük heralde ama yumurtam iğneyle büyümüştü şimdi eğer bu adetse tekrar küçülürmüş yeniden iğne alıp büyütücez sanırım bu böyle ne kadar devam eder acaba bilmiyorum
iğne derken klomen kullanmıyomusun gunluk iğnelerden mı
ıyı aksamlar inşallah hamilesindir. sen de 31 aralıkta mı vuruldun ıgnenı ben de 31 aralıkta vuruldum bugun 15. gunum.ama herhangı bır belırtı yok sadece kasıklarımda hafıf bır agrı var. adet olcakmısım gıbı baska bır sey yok kahverengı kanama da yok.ıdrar testı yapmaya da korkuyorum((
sen de yıne lekelenme varmıs ben de bır belırtı yok(( ıgnenın vuruldugu gunu de sayıyoz mu o zaman ben 16.gundyım
malesef arkadaşım test negatif ..
gunune daha var mı pekı
15. gün dolmuştu test yaptığımda =( zaten adet oluyorum =((
cok üzüldüm canım ya hayırlısı artık
inşAllah bi daha ki sefere Rabbim yüzümü güldürür ve benim gibi tüm isteyenlerinde Allah razı olsun canım benim..