çatlatma iğnesinin 15. gününde hafif kanama görenler var mıııı

kuday

Binlerce şükürler olsun bebeğim benimle
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
662
176
133
kızla yardın edin çatlatma iğnesinin 15. günündeyim ve hafif bi kanama oldu bu neyin belirtisidir ben ilaç içerek adet oluyorum normalde bu adet midir

kızla yardın edin çatlatma iğnesinin 15. günündeyim ve hafif bi kanama oldu bu neyin belirtisidir ben ilaç içerek adet oluyorum normalde bu adet midir

eger devamı gelmezse ve kana leke şeklındeyse yerleşme kanası olabılır ama devamı azda olsa gelmeye devam edıyorsa adet olacaksın ilaçla genelde duzene gırebılıyo adetler

eger devamı gelmezse ve kana leke şeklındeyse yerleşme kanası olabılır ama devamı azda olsa gelmeye devam edıyorsa adet olacaksın ilaçla genelde duzene gırebılıyo adetler

sagol canım cevap verdiğin için dua et tahlil yapıcam bende zannetmiyorum hamilelik olduğunu bi umut işte

inşallah güzel haberler alırsın canım ya ilk iğnen mı

evet =( zaten ihtimal düşük heralde ama yumurtam iğneyle büyümüştü şimdi eğer bu adetse tekrar küçülürmüş yeniden iğne alıp büyütücez sanırım bu böyle ne kadar devam eder acaba bilmiyorum

evet =( zaten ihtimal düşük heralde ama yumurtam iğneyle büyümüştü şimdi eğer bu adetse tekrar küçülürmüş yeniden iğne alıp büyütücez sanırım bu böyle ne kadar devam eder acaba bilmiyorum

iğne derken klomen kullanmıyomusun gunluk iğnelerden mı

iğne derken klomen kullanmıyomusun gunluk iğnelerden mı

ben yurt dışında yaşıyorum canım yaa ilaçlarımızın isimleri aynı değil sanırım burda adetimin 2. günü clomit diye bi ilaç aldım 5 günlük rahim kuvvetlendirici sonra gonal f 75 IU iğne aldım yumurtalıklar büyüsün diye çünkü benim rahatsızlığım yumurtalıklarım ve rahmim çok küçük kalmış adet olamıyorum ilaçsız yumurtalıklardan biri 4 mm den 18 mm ye ulaştı normal boyut buymuş sonra 1 ocakta çatlatma iğnesi aldım bugün 15. günüm hafif kanama oldu ama az yani afedersin sildiğimde görüyorum doktorumu aradık tahlil istedi eğer negatif çıkarsa tekrar yumurtalıklar için iğne almaya başlıycam

ıyı aksamlar inşallah hamilesindir. sen de 31 aralıkta mı vuruldun ıgnenı ben de 31 aralıkta vuruldum bugun 15. gunum.ama herhangı bır belırtı yok sadece kasıklarımda hafıf bır agrı var. adet olcakmısım gıbı baska bır sey yok kahverengı kanama da yok.ıdrar testı yapmaya da korkuyorum:(((

ıyı aksamlar inşallah hamilesindir. sen de 31 aralıkta mı vuruldun ıgnenı ben de 31 aralıkta vuruldum bugun 15. gunum.ama herhangı bır belırtı yok sadece kasıklarımda hafıf bır agrı var. adet olcakmısım gıbı baska bır sey yok kahverengı kanama da yok.ıdrar testı yapmaya da korkuyorum:(((

sağol arkadaşım ama bende zannetmiyorum ben 1 ocakta vurulmuşum benimde hafif ağrılar vardı dün bugünde fazla değil ama leke leke geliyo doktorum kan tahlili istedi bakalım ne olucak bende alıştırmamaya çalışsamda 15 gündür sanki hamileymişim gibi muamele ediyodum kendime =( Rabbim hepimizi sevindirsin en kısa zamanda

sen de yıne lekelenme varmıs ben de bır belırtı yok:((( ıgnenın vuruldugu gunu de sayıyoz mu o zaman ben 16.gundyım

sen de yıne lekelenme varmıs ben de bır belırtı yok:((( ıgnenın vuruldugu gunu de sayıyoz mu o zaman ben 16.gundyım

daha iyi ya hamile olma ihtimalin daha yüksek ben büyük ihtimalle adet olmuşumdur çok gelmesede =( bide ben ilaçsız adet olmam nasıl oldu böyle bende bilmiyorum ilk defa adet olduğuma üzüldüm =(((

malesef arkadaşım test negatif ..

Bende 6sinda catlama ignesinden 17.gunumdeyim kahverengi ve pembe lekelenmem oluyor siznce normalmi yardim edinnnnn hamilemiyim

Kızlar merhaba.bende 11eylülde ilk defa çatlatma iğnesi vurdurdum bugün 4.gün ve bende hafif bi kanama bu ne demek acaba ??

aciillll yetişinn kızlar meraba ben ayın 2 sinde çatlatma iğnesi oldum 17 sinde kan testi yaptırdım negatifdi 18 ine koyukahve adet oldum gibi avuç içi kadar geldi ondan sonra 4 gün oldu hiç bir şey yok sizce hamile olabilir miyim?????

Back
X