çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Merhaba canım tedavin umarım en kısa zamanda sonuç verir evet ilk tedavide hamile kaldım çok şükür bu şekilde hamile kalanların sayısı oldukça çok sana denk gelmemiştir bozma moralini ilk ay tutucak diye bişey yok Hayırlısı olsun inş en kısa zamanda hayırlı haberini alırız

umarım dediğin gibi olur. :( bugün kasıklarımda ağrı var, belime de çok vuruyor. Normal mi bunlar? ay kızlar bu ay hamile kalırsam yazacağım size nolur dua edin bana

KIZLAR BUGUN SABAH CATLATMA IGNESINI VURDUM.INSAALLAH YARIN ASILAMA ICIN GIDICEM OLMAZSA GELIP KENDIMIZ CALISIRIZ:KK48:HEPIMIZ ICIN HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR ISTIYORUM INSAALAH RABBIM NASIP ETSIN...BURDA BEBISLERIMIZIN FOTOLARI PAYLASICAZ ILK DISI ILK KELIMESI ILK YURUMESI ILK YASI DERKEN GUNLERIMIZI BIRLIKTE PAYLASICAZ INANIYORUM BIR GUN OLUCAK :D:KK68::KK31::anneadayı::KK46::nazar:
Cnm insallh hayirli sonuclar alirsin haberdar et bizi bu surecte

KIZLAR BUGUN SABAH CATLATMA IGNESINI VURDUM.INSAALLAH YARIN ASILAMA ICIN GIDICEM OLMAZSA GELIP KENDIMIZ CALISIRIZ:KK48:HEPIMIZ ICIN HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR ISTIYORUM INSAALAH RABBIM NASIP ETSIN...BURDA BEBISLERIMIZIN FOTOLARI PAYLASICAZ ILK DISI ILK KELIMESI ILK YURUMESI ILK YASI DERKEN GUNLERIMIZI BIRLIKTE PAYLASICAZ INANIYORUM BIR GUN OLUCAK :D:KK68::KK31::anneadayı::KK46::nazar:
amin canım inşallah seninde aşılaman hayırlı olur inşallah bitanem

Kızlar Merhaba bende sizinleyim aynı kaderi paylaşıyoruz bende çarşamba günü vuruldum çatlatma iğne mi beklemedeyim. Rabbim inş bizlerin umutlarını boşa çıkarmaz. Ama kızlar ben iğneden sonraki 6. Gün test yaptım sonuç negatif ti. Ya ne bileyim Rabbim bütün isteyip dileyen lere versin . Rabbim ol de oluversin inş :KK39:

KIZLAR BENİM SAT 30.12.2014 BAT 31.01.2014 MUHTEMELEN
AMA ŞİMDİ İĞNEDEN 15 GÜN SONRA DİYORSUNUZ BEN HANGİ TARİHİ DİKKATE ALACAĞIM
EĞER İĞNEDEN SONRA Kİ TARİH İSE 10 OCAKTA İĞNE OLDUM MUHTEMEL BAT NE OLUR ?
lütfen bana yardımcı olurmusunuz ? özellikle bu konuda bilgili arkadaşlarım.

[
KIZLAR BENİM SAT 30.12.2014 BAT 31.01.2014 MUHTEMELEN
AMA ŞİMDİ İĞNEDEN 15 GÜN SONRA DİYORSUNUZ BEN HANGİ TARİHİ DİKKATE ALACAĞIM
EĞER İĞNEDEN SONRA Kİ TARİH İSE 10 OCAKTA İĞNE OLDUM MUHTEMEL BAT NE OLUR ?
lütfen bana yardımcı olurmusunuz ? özellikle bu konuda bilgili arkadaşlarım.
Canım senin adetin ayın 24 olur ozaman 10 ocakta iğne yapıldıysa 14 gün ekliyeceksin üstüne kii inşallah olmazsın tabii güzel haberler verirsin bize:KK68:

Kızlar Merhaba bende sizinleyim aynı kaderi paylaşıyoruz bende çarşamba günü vuruldum çatlatma iğne mi beklemedeyim. Rabbim inş bizlerin umutlarını boşa çıkarmaz. Ama kızlar ben iğneden sonraki 6. Gün test yaptım sonuç negatif ti. Ya ne bileyim Rabbim bütün isteyip dileyen lere versin . Rabbim ol de oluversin inş :KK39:

İnşaAllah, Amin. İğneden sonra 6 gün içinde belli oluyo mu ki gebelik?

yok canım yaa belli olmuyo ben 11. ve 13. de yaptım negatifti şimdi hastalanmayı bekliyorum bi mucize olmazsa tabii :)

ayy ama o testler hemen sonuç göstermiyor diye biliyorum ben. 14 günde belli oluyomuymuş? Bence sıkma canını, umarım güzel haber alırsın. İğneden sonra kasık ağrısı normal mi? Sende de oldu mu

ayy ama o testler hemen sonuç göstermiyor diye biliyorum ben. 14 günde belli oluyomuymuş? Bence sıkma canını, umarım güzel haber alırsın. İğneden sonra kasık ağrısı normal mi? Sende de oldu mu
Hemde nasıl ilk 3 gün çok şiddetliydi ondan sonrada ara ara hep kramp girer gibi oldu halada var yani ara ara inşallah kist olmamıştır.Bugün 14. gün bakalım artık hastalanmazsam hafta sonuna test yaparım varsa kanda çıkar zaten inşallah vardır diye dua ediyorum ama birazda umutsuzum negatifi görünce :KK12:

[

Canım senin adetin ayın 24 olur ozaman 10 ocakta iğne yapıldıysa 14 gün ekliyeceksin üstüne kii inşallah olmazsın tabii güzel haberler verirsin bize:KK68:
canım benim bana verdiğin bu cevapla beni ne kadar mutlu ettin bilemezsin yoksa ben hala 31 ocakta adet olacağım diye beklerdim. yani tabi inş.olmamda allahımın izni ile. ama böyle içimde bir his var çok umutlu ve çok mutluyum. şimdi birde 24 ocak dedinya daha çok kabardı duygularım neredeyse ağlayacağım . ama az kaldı inanıyorum çok. hepimizin kavuşmasına az kaldı çok teşekkür ederim cevap verdiğin için o gün test yapacağım saten çık heralde demi. çok saol.

canım benim bana verdiğin bu cevapla beni ne kadar mutlu ettin bilemezsin yoksa ben hala 31 ocakta adet olacağım diye beklerdim. yani tabi inş.olmamda allahımın izni ile. ama böyle içimde bir his var çok umutlu ve çok mutluyum. şimdi birde 24 ocak dedinya daha çok kabardı duygularım neredeyse ağlayacağım . ama az kaldı inanıyorum çok. hepimizin kavuşmasına az kaldı çok teşekkür ederim cevap verdiğin için o gün test yapacağım saten çık heralde demi. çok saol.
rica ederim canım ne demek ayy inşallah Allah dualarımızı kabul eder hepimiz hamiş oluruz.Ben bu aydan çok umutlu degilim ama hala hastalanana kadar umudum var bi umut işte :KK36:

canım bence bugün kan testi yaptır idrar hemen çıkmıyor diye biliyorum ben. umutsuzluk vucütta toksin oluşturur kesinlikle tavsiye etmiyorum. ona göre
cumaya kadar bekliyeyim dedim bende böyle beklerken daha umutlu oluyorum ihtimali düşününce :)İnşallah test beni yanıltmıştır.Allahım inşallah duamızı kabul eder hepimiz saglıklı sıhatlı meleklerimize kavuşuruz.:KK68:

Back
X