çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

yaa kızlar benim 2 gündür midem bulanıyo başım hafif dönüyo progestan bende hiç yan etki yapmamıştı ama şimdi yapmış olabilirmiki dün akşam bitti ilacımm :(

benim yumurtam eç büyüdü bana 20.gün iğne yapıldı.Oyüzden adet tarihimide biliyorum normalde 29-30 güne olurdum normalde baya geçmiş oldu yani iğnenin etkisi geçsin diye bekliyorum bende onun için

merhaba kızlar sonuçlarınız nasıl hamile kalan yok mu hiç :( ben de 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama malesef sonuç negatif :( doktorum üst üste kullandırsak kist yapar dedi bir ay ara verelim dedi bende 2 ay ara verdim bu ay tekrar iğne yapıcam sanırım.Allahım bir an önce hepimize bebiş verssin inşallah.

kızlar günaydınnn zeynep melek nasılsınız sizden müjdeli haberler bekliyorum walla ona göre kızlar biliyosunuz benim hiç kasık ağrısı olmamıştı baştan beri negatif çıktı sizde baştan beri var bu iyiye işaret :KK49:Burası bol bebişli topik olsun istiyorum inşallah inşallah:KK68:Benimde yarın doktor randevum iğne tedavisine geçiyorum artık hayırlısı olur inşallah kızlar dualarım sizinle

ben bu test işini anlamadım hani 14 gün öncesi yaparsan pozitif olabilir yanıltabilir deniyordu ama bak sende 6.günde negatif çıkmışş bu nasıl oluyor kafam karıştı poff :KK43: bendede negatif çıktı 13. günde hemde oyüzden umutsuzluğa kapıldımm inşallah test yanıltmıştır.
Ins cnm ya valla bende anlamadım ya ama topiklerde bazilarininda öyle olmuş sonra 15 16 17 günlerde hamile yim diye yazmışlar Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaya cak ins

kızlar günaydınnn zeynep melek nasılsınız sizden müjdeli haberler bekliyorum walla ona göre kızlar biliyosunuz benim hiç kasık ağrısı olmamıştı baştan beri negatif çıktı sizde baştan beri var bu iyiye işaret :KK49:Burası bol bebişli topik olsun istiyorum inşallah inşallah:KK68:Benimde yarın doktor randevum iğne tedavisine geçiyorum artık hayırlısı olur inşallah kızlar dualarım sizinle
Ins cnm Rabbim isteyen herkese versin hayırlı sağlıklı evlatlar ins

SELAM CANIMM İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİMİZ OLUR.Bu ay olmazsa önümüzdeki ay hep beraber hamile kalırız inşallah :):)

Ins cnm ya valla bende anlamadım ya ama topiklerde bazilarininda öyle olmuş sonra 15 16 17 günlerde hamile yim diye yazmışlar Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaya cak ins
canım 6 günde hcg hormonu atılmış vücudundan demek ki zaten pozitif çıksaydı yalancı pozitifti o boşwer çıkmasın daha iyi gerçek pozitifi görürsün inşallah stres yapma bekle daha çok yeni inşallah hayırlı haberlerin olur

:KK39::KK39:
inşallah olur canım bu ay olmazsada üzülmek yok bitanem ama çok istiyorum sizden iyi haberler almak inşallah
Tabiki üzülmek yok daha erken üzülmek için valla bende çok istiyorum size güzel bir haber verip umut olmayı ama nasip kısmet işte kısmetin önüne geçilmiyor.Allah gönlümüze göre verir inşallah.sol kasığıma kramp çok giriyor alttan akıntımda çoğaldı hastalanacam diyede olabilir ama bakalım cumaya kadar bekliyecemm bakalımm:KK39:

benim hi
:KK39::KK39:
Tabiki üzülmek yok daha erken üzülmek için valla bende çok istiyorum size güzel bir haber verip umut olmayı ama nasip kısmet işte kısmetin önüne geçilmiyor.Allah gönlümüze göre verir inşallah.sol kasığıma kramp çok giriyor alttan akıntımda çoğaldı hastalanacam diyede olabilir ama bakalım cumaya kadar bekliyecemm bakalımm:KK39:
ç kasık ağrım olmamıştı melekcim ordan anlamıştım son günler zaten zeynepte de var sende de ben sizden çok umutluyum walla inşallah siz bana umut olcaksınız inanıyorum

kızlar bende kasık ağrısı en ufak bir gaz tutma da olan şeydi yani şimdi varmı yokmu o yüzden anlayamıyorum ama belim çok ağrıyor. ve akıntı olayı bende var. pozitifi bende hiç görmedim ayy inş.sizlerin yorumları beni çok mutlu ediyor inş. hepimiz bol bebişli anneler olacağız.

kızlar bende kasık ağrısı en ufak bir gaz tutma da olan şeydi yani şimdi varmı yokmu o yüzden anlayamıyorum ama belim çok ağrıyor. ve akıntı olayı bende var. pozitifi bende hiç görmedim ayy inş.sizlerin yorumları beni çok mutlu ediyor inş. hepimiz bol bebişli anneler olacağız.
hadi canım inşallahh o pozitifi bende hiç görmedim ama birgün görcez merak etme hayırlısıyla

Bebegim cok sukur simdilik bisey yok sirt agrim dewam gogus agrisida ve arada kasik agrim sen duani eksik etme bitanm insallh tutmustur diycem ama biliyorsun adet olmaktan korkuyorum

inşallah canımm ..ama bu ağrılarla umudum kesiliyor belim ağrıyor sırtım ağrıyor kasığıma kramplar giriyor kist olmasından da korkuyorumm :( poff göğüsümde hiç bişi yok sadece uçları ara ara sızlıyor ama :( zor beklemek zorr :(

Bebegim cok sukur simdilik bisey yok sirt agrim dewam gogus agrisida ve arada kasik agrim sen duani eksik etme bitanm insallh tutmustur diycem ama biliyorsun adet olmaktan korkuyorum
benim hislerim biraz kuvvetlidir zeynom aslında tabii allah bilir ne olacağını ama hep iyi şeyler hissettim biliosun senin için inşallah bu seferde doğru çıkar gece yine okucam sana merak etme kalbini ferah tut inşallah olmuştur

Back
X