çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Herkese mrb kizlar uzun sure oldu giremedim malesef nete aramiza bir cok yeni arkadas girmis ve hatta hamile kalan bayanlar da var gercektn cok mutlu oldum allah evlatlarinizi bagislasin bnde ilkin cok umutsuzdum hatta sayfanin ilk basinda paylasimlar var hic umut yoktu cok sulur nasip oldu bana rabbim bekleyen yum arkadaslarimuza sabir versin insan onlarinda guzel haberlerini aliriz
Ins cnm sen ne yapıyorsun Ne kadarlık oldun rabbim bi avaz kurtarsin inş dualarimizi kabul etsin inş

Merhaba arkadaşlar..yardımcı olurmusunuz?? bende 2. çatlatma iğnemi vuruldum 2 yumurtam oluştu biri 12mm diğeri 20mm di..doktorum iğneden 36 saat sonra ilişki demişti..iğneyi sabah 11 de vuruldum gece 12 de ilişki yaşadık..birde 37.saatte yaşadık..anlıcagınız doktorun dediğini pek tutamadık..sizce bir sorun olurmu? daha sonraki 3 gün tekrar ilişki yaşandı..3 gün üst üste..sırf tutması adına sık ilişki yaşadık.((

Ins cnm sen ne yapıyorsun Ne kadarlık oldun rabbim bi avaz kurtarsin inş dualarimizi kabul etsin inş
cok sagol cnm 6 aylik 7.aya gircez allahin izniyle ilk aylar cok zordu ama cok sukur simdi guzel geciyo sen neler yapiyorsun nasil gidiyo

Merhaba arkadaşlar..yardımcı olurmusunuz?? bende 2. çatlatma iğnemi vuruldum 2 yumurtam oluştu biri 12mm diğeri 20mm di..doktorum iğneden 36 saat sonra ilişki demişti..iğneyi sabah 11 de vuruldum gece 12 de ilişki yaşadık..birde 37.saatte yaşadık..anlıcagınız doktorun dediğini pek tutamadık..sizce bir sorun olurmu? daha sonraki 3 gün tekrar ilişki yaşandı..3 gün üst üste..sırf tutması adına sık ilişki yaşadık.((
yok cnm korkma cok ii yaptin bnde oyle yapmistim bn oglen 12 de vurmustum 3 gunu ii degerlendik cok sukur tuttu insallh sende bu ay mujdeyi alirsin bn herkese diyorum catlatma ignesi olnva 3 gunu ii degerlendirin diye

yok cnm korkma cok ii yaptin bnde oyle yapmistim bn oglen 12 de vurmustum 3 gunu ii degerlendik cok sukur tuttu insallh sende bu ay mujdeyi alirsin bn herkese diyorum catlatma ignesi olnva 3 gunu ii degerlendirin diye

ayyy canım cok tşk ederimm..cook sevindimm..inşallah benimde bebişim tutmuşturrr inşallah..:) allahım sanada bebeğini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin..bu arada iğneyi vurulalı 8 gün oldu..ne zaman test yapsam acaba??

bende bu ay klomen ve çatlatma ignesi oldum bekliyorum 3. klomen kullanısım ilk kullanımda gebelik oldu ama malesef düştü çatlatma ignesi olmadan, aradn 3 ay gectikten sonra yenıden klomen kullandm yani gecen ay 3 yumurtam olusmustu ama malesef catlatma ignesine ragmen catlamamıs, çok şükür ki kist olmamış o yuzden bu ay yenıden klomen kullandm insallah bu ay tutar

Herkese hayırlı iftarlar..Oruç tutan tüm arkadaşaların oruçları kabul olsun.Allahım hayırlı bebekler versin hepimize inşallah...

kızlar sizlerde çatlatma ignesi oldunuz dimi hira senın ne kadar oldu cnm ben bugün 2 gun oldu vurulalı

kızlar ilk catlatma ignesinde yani gecen ay cok agrim oldu 10 gun hic dinmedi catlamadigindan agriyordu demek ki , cuma gunu öglen saat birde vuruldum igneyi cumartesi ve pazar iliski dedi doktorum 36 saat olmadn iliskide bulunduk 34. saatte olmus oldu

igneyi vuruldugum gunun aksami agrim oldu sadece birde bu aksam cok sz oldu anlamdm ben catladi mi catlamadi mi

kızlar sizlerde çatlatma ignesi oldunuz dimi hira senın ne kadar oldu cnm ben bugün 2 gun oldu vurulalı

canım benim, iğneyi vurulalı bugün 8. günüm...beklemeye geçtik..iğneden sonra 3 gün ilişki yaşandı..şimdi beklemedeyiz..senin kaç yumurtan oluştuu canım??

ben gecen ay sadece 36. saate ilişki yaşamıştım..bu sefer iğneden bir gün önce ..iğne günü ve iğneden sonra ilişki istedim..işimi garantiye almak adınaa:)) tabi ne kadar uğraşırsak uğraşalım allah bilir yinede...

Back
X