Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins cnm sen ne yapıyorsun Ne kadarlık oldun rabbim bi avaz kurtarsin inş dualarimizi kabul etsin inşHerkese mrb kizlar uzun sure oldu giremedim malesef nete aramiza bir cok yeni arkadas girmis ve hatta hamile kalan bayanlar da var gercektn cok mutlu oldum allah evlatlarinizi bagislasin bnde ilkin cok umutsuzdum hatta sayfanin ilk basinda paylasimlar var hic umut yoktu cok sulur nasip oldu bana rabbim bekleyen yum arkadaslarimuza sabir versin insan onlarinda guzel haberlerini aliriz
cok sagol cnm 6 aylik 7.aya gircez allahin izniyle ilk aylar cok zordu ama cok sukur simdi guzel geciyo sen neler yapiyorsun nasil gidiyoIns cnm sen ne yapıyorsun Ne kadarlık oldun rabbim bi avaz kurtarsin inş dualarimizi kabul etsin inş
yok cnm korkma cok ii yaptin bnde oyle yapmistim bn oglen 12 de vurmustum 3 gunu ii degerlendik cok sukur tuttu insallh sende bu ay mujdeyi alirsin bn herkese diyorum catlatma ignesi olnva 3 gunu ii degerlendirin diyeMerhaba arkadaşlar..yardımcı olurmusunuz?? bende 2. çatlatma iğnemi vuruldum 2 yumurtam oluştu biri 12mm diğeri 20mm di..doktorum iğneden 36 saat sonra ilişki demişti..iğneyi sabah 11 de vuruldum gece 12 de ilişki yaşadık..birde 37.saatte yaşadık..anlıcagınız doktorun dediğini pek tutamadık..sizce bir sorun olurmu? daha sonraki 3 gün tekrar ilişki yaşandı..3 gün üst üste..sırf tutması adına sık ilişki yaşadık.((
yok cnm korkma cok ii yaptin bnde oyle yapmistim bn oglen 12 de vurmustum 3 gunu ii degerlendik cok sukur tuttu insallh sende bu ay mujdeyi alirsin bn herkese diyorum catlatma ignesi olnva 3 gunu ii degerlendirin diye
kimse yok mu
kızlar sizlerde çatlatma ignesi oldunuz dimi hira senın ne kadar oldu cnm ben bugün 2 gun oldu vurulalı