çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Catlatma ignesiyle ilgili sorusu olan arkadaslarimz varsa yardimci olabilirim sewe sewe:KK200::anneadayı:
Merhaba zeynep allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsinRabbim bizede nasip eder işallah benimde çatlatma iğnesinin 8 günü heyecanlı bekleyiş sürüyor ama sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo arada kasıklarım ağrıyo anlam veremedim .Rabbim bu ay ramazanın güzelliğiyle bizede nasip eder işallah

Arkadaşlar merhaba bizde geçen ay sperm düşüklüğü ve hareket azlığı alduğunu öğrendik doktorum klomen ve çatlatma iğnesi başlayalım 3 ay deneyelim olmassa aşılama dedi umarım olur doktora gittiğimde 4 adet yumurtam oluşmuş 22 sinde çatlama iğnesini saat 5 te oldum bende beklemedeyim.Adet olucakmışım karnım ağrıyo arada kasıklarıma ağrı giriyo umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz tüm bebiş isteyen herkes gibi bende

13 temmuz adet günüm ayın onunda yapsam test cikarmi kizlar igneyi vurulali 14 gün olmus oluyor iki dusugumdede adetime bir hafta varken testte cıkmisti ama igneden dolayi erken yapamiyorm tabi hcg hormonu oldugu icin

canm catlatma ignesi hcg hormonu salgiliyor on gun icinde test yapsanda ikinci cizgi cıkiyor zaten ben 12. gun yapmistim hic birsey cikmamisti en azindan ignenin etkisinin gectigini anladm testler beni hic yaniltmadi bu zaman kadar cnm cikmazsa adet oluyorm kesin

3.klomenim ve 2. catlatma ignen ilk klomen kullanimda oldu gebelk catlatma ignesi olmadan o yuzden yapiyordm erknden adetime bir hafta kala , ama simdi igneden dolayi yapamiyrm yapsamda ikinci cizgi cikiyor bizzat denedim

3.klomenim ve 2. catlatma ignen ilk klomen kullanimda oldu gebelk catlatma ignesi olmadan o yuzden yapiyordm erknden adetime bir hafta kala , ama simdi igneden dolayi yapamiyrm yapsamda ikinci cizgi cikiyor bizzat denedim

canım ne zaman yapmak lazım..peki ovilasyon testidemi aynı??? ben kullandım çift çizgiyi belirli şekilde görmüştüm..iğneden olmasın o zaman???

ovulasyon testini bilmiyorum canm gebelik testinde ikinci cizgi cikar
Ben ovulasyon testi ile de takip ediyorum geçen ay yakalayamadığım çift çizgiyi bu ay iğne ile yakaladım iki gün üst üste koyuydu dün ve bugün silik ama oruç olduğumdan kaçırmak da istemiyorum her geceyi değerlendirdik inşallah olur

Glzar senin geçen ay iğne ile olmadığına göre doktorun gün aşırı isteği yetersiz mi acaba offfffff düşüne düşüne kafayı yiyeceğiz Allahım gör bizi kadir gecesi günü beklediğimiz müjdeyi ver bize

bilmiyorum mrvysm baklm bugün 3. günum bugünde degerlendiricem dun kasiklarimda arada agri okuyordu bugün yok birsey hayirlisi cnm senin adet tarihi ne zamann

bu arada cnm gecn ay ilk kullndigm cstlatma ignesiydi catlamamisti malesef ondan olmadi demekki cnm yoksa iliski gunlerinin yetersiz oldugunu dusunmuyrm , afedersinz sperm zaten insan vücudunda 48 saat yasarmis yani iki gun cnm hakkimizda hayirlisi olsun ramazan ayının bereketi güzelligi hürmetine Rabbim evlatlar nasip etsin insallah

Kızlar Selam,
Benimde iğnede 13. günüm bugün, test yaptım negatif maalesef :( Zaten hiç belirtim yok sanırım yine olmadı, benim bir tane oğlum var 8 yaşında 1.5 yıldır ikinci için uğraşıyorum. İki kez kimyasal oldu, rabbim hayırlısını versin hepimize inşallah beklemek çok zor Dr. regl olmazsan 3 temmuzda gel dedi, zaman geçmiyor resmen durdu :(

hayırlı olsun bebeğiniz çok sevindim:KK46::21: tedavi sürecini anlatır mısn umut ol bizee
Tesekkur ederim canim anlatiyim.Ben 7 senelik evliyim evkiligimin ilk 1.5 senesi korunmamamiza ragmen bebek olmayinca hastaneye gittik esimde de bendede cok onemli bir sirun yoktu esimin morfolojisi dusuktu biraz 2 kere klomenle asilams oldum tutmadi 7 ay sonra tup bebege gidecekken kendiligimden hamile kaldim fakat down sendromlu dediler alalim dediler istemedim 38. Haftasinda bebegimin kalbi durdu ve olu dogum ysptim.Kahrolduk ikimizde.Esim uzuntusunden isyerinin catisindan 6 metre den dustu cok sukur topuk kirigiyla atlatti ama aylarca basamadi ayaginin ustune beege de ara verdik tabi bikac ay ama sonra2 sene gecmesine ragmen yine gebelik olmayinca igneyle asilms oldum 2 kere yine olmadi.Doktorum mayista gel demisti tup bebekiinbaslayalim diye bende ramazani atlatalim diye gitmedim ama randevu aldim ki tup bebek dosyami actirmak icinRandevu gunum gelmeddn adetim 8 gun gecince eczanedn test aldim cift cizgi cikti hamdolsun.Bugun kan verdim Rabbim cok buyuk kizlar dua edin bol bol bende edecegim sizler icin

Back
X