Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım tüpler kapalı mı açık mi diye bakmak için yapılıyor,bende bir sürü dr a gittim ve hiçbiri hsg çektir dememişken eşimdeki problem az da olsa devam ediyorken ve yumurtalarım gayet iyi gelişip çatlamışken bu dr neden benden hsg istedi diye karmaşa yaşıyorum.Aynı şekilde arkadaşımın kocası ameliyat oldu sonra spermleri düzeldi hamile kaldı ama s
Hayır cektirmedim. Çok farklı doktora gittim herseyin normal olduğuna inanmak için hiçbiri ufakta olsa sıkıntı var demedi. O ne için yapılıyor?
Kızlar benim bugün 7.günüm çatlatma iğnesi olalı.gece yarısı mide bulantısı başladı başımda ağrı.beyin kanaması geçiriyorum sandım.hala devam ediyor bulantı.kasıklarımda da ağrı var sanki adet olacakmışım gibi bir de akıntı..bi yardımcı olsanız fikriniz var mı
Teşekkür ederim.ben de ilk defa oldum.doktor doğal yolla olur dedi ama iğne ve klomen verdi anlamadım.hayırlısı artıkYemin ederim catlatma iğnesi yaptirmaktan vazgecicem sanırımçok geçmiş olsun
ultrasonla ister üstten ister alttan muayene edilsin tüplerde sorun varsa eğer görünmez ancak rahim filmi ile görülebilir .enfeksiyon geçmişiniz varsa vs iltihaptan dolayı tüpler tıkanabiliyor -bu durum çok önceden yaşanmış da olabilir - ya da yapışıklık olabiliyor..her dr normalde tedaviye başlamadan önce ister rahim filmini ki boşa zaman kaybetmemek için..benim eşimde sorun yoktu bende klomen çatlatma iğnesi 4 ay boyunca kullandım dr um istememişti.. dr değiştirdim ilk muayenede hsg istedi ve iki tüpümünde tıkalı olduğunu öğrendim..biri ni film sırsında dr açabilmiş diğeri kapalı..4 ay boşa tedavi gördüm anlayacağınız..sol taraf açık yumurta büyümüyor sağ taraf tıkalı yumurtam büyüyor öyle bir sıkıntım var benimde...Canım tüpler kapalı mı açık mi diye bakmak için yapılıyor,bende bir sürü dr a gittim ve hiçbiri hsg çektir dememişken eşimdeki problem az da olsa devam ediyorken ve yumurtalarım gayet iyi gelişip çatlamışken bu dr neden benden hsg istedi diye karmaşa yaşıyorum.
herkesin bünyesi farklı kişiden kişiye değişiyor belirtiler genel ağrı kasık ağrısı ama çok şiddetli değil..bende de kasık ağrısı vardı sadece vazgeçmeyin yaniYemin ederim catlatma iğnesi yaptirmaktan vazgecicem sanırımçok geçmiş olsun
Benim de 4. Günİğneden sonra 6.günüm çok stresliym![]()
hayirlisi insallah zaman gecmiyor sankiBenim de 4. Günhakkımızda hayırlısı inşallah...
hayirlisi insallah zaman gecmiyor sanki
Canım sperm sonuçları nasıl peki eşinin? Sayı,hareket ve morfoloji
?
Vermediler iste hangi akla hizmetse?ben bu sorunumu yeni farkediyorum yani catlamadigini...bu seferde gittigim doktor vermezse ben kendim eczaneden alicam oyle gozukuyo?uslutuba aslinda vermesi gerek cnm ilk klomn kullanisimda doktor igne vermedi ikinci ve ucuncu klomende verdi ama ikinci kullanismda bnm de yumurtam 20mm olmustu ama catlatma ignesine ragmen catlamadi cnm ilk klomnde geblk oldu catlatma ignesi olmadan hemde ama dustu tabi
Fakat ben 2 kez klomen 1 kez letu kullandim...bu defa doktor bana der mi sen buyutmesi icin hap kullanmissin daha veremem diye?uslutuba aslinda vermesi gerek cnm ilk klomn kullanisimda doktor igne vermedi ikinci ve ucuncu klomende verdi ama ikinci kullanismda bnm de yumurtam 20mm olmustu ama catlatma ignesine ragmen catlamadi cnm ilk klomnde geblk oldu catlatma ignesi olmadan hemde ama dustu tabi