çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

12. Gün geri sayım yapıyorum resmen:) hamilelik u oksa 15.gün adet görürmüyüm ki hemen

Kızlar bn klomen + catlatma iğnesi vurdurmustum adetim 2 gn gecikti ama çok yumurtalık sancım vardı bhcg verdim 10 dk sonradında adet oldm ama degerim 6.82 çıkmış bu ne demek peki bilgisi olan yazabilir mi

Kızlar bn klomen + catlatma iğnesi vurdurmustum adetim 2 gn gecikti ama çok yumurtalık sancım vardı bhcg verdim 10 dk sonradında adet oldm ama degerim 6.82 çıkmış bu ne demek peki bilgisi olan yazabilir mi
Adet mi oldun yoksa yerleşme kanaması falan mı acaba??? Bence bir dr a görün,ne olur ne olmaz.

Hadi bakalım işallah güzel haber verirsin. mutlaka bekliyorum
Canım sabah idrar testi yaptım ama negatif,kan testi yaptırmayı düşünmüyorum,adet olmayı bekleyeceğim. Ama kafamı karıştıran bir şey var,benim batım 12 hazirandı 31 günde bir oluyorum,yani benim adet tarihim 12 ağustos mu yoksa çatlatma iğnesinden sonra 15 gün mü bilmiyorum.

Canım sabah idrar testi yaptım ama negatif,kan testi yaptırmayı düşünmüyorum,adet olmayı bekleyeceğim. Ama kafamı karıştıran bir şey var,benim batım 12 hazirandı 31 günde bir oluyorum,yani benim adet tarihim 12 ağustos mu yoksa çatlatma iğnesinden sonra 15 gün mü bilmiyorum.
bende bu durumu merak ediyorum batım ne zmn bilemiyorum şuanda iğnenin 13.günündeyim

Canım 12 temmuz olmuyormu 31 günde bir olunca

Çatlatma iğnesinin 6.günü.sabah kalktığımda burnum şişti gözlerimin altında kahverengi lekeler olmuş.sağ kasığımda bir ip var ve arada çekiyorlar gibi.ve bugün hep ağladım.sinirlerim çok bozuk evden çıkasım yok mutsuzum.göğüslerime de iğne batırıyorlar sanki...

İyi geceler kızlar bnmde meraklı bekleyişim sürüyor 14.günüme girmiş durumdayım halen ağrılarm çok kaık göğüs ne ararsan var ;) adet olcakmış gibiyim

Arkadaşlar günaydın,ben akşam kırmızı kartı yedim,demek oluyor ki çatlatma iğnesi yapıldığı gün ve ertesi gün yani 36 saat içerisinde yumurtalarım çatlamış. Demek ki yumurtalarınız 36 saat içerisinde çatlarsa iğneden sonraki 14-15.günlerde adet olunmalıymış. Hadi inşallah bekleyenler güzel haberler verir bize.

Arkadaşlar günaydın,ben akşam kırmızı kartı yedim,demek oluyor ki çatlatma iğnesi yapıldığı gün ve ertesi gün yani 36 saat içerisinde yumurtalarım çatlamış. Demek ki yumurtalarınız 36 saat içerisinde çatlarsa iğneden sonraki 14-15.günlerde adet olunmalıymış. Hadi inşallah bekleyenler güzel haberler verir bize.

Hakkında hayırlısınolsun cnm inş bu ay olur

Back
X