Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimg
gecmis olsun canm
Adet mi oldun yoksa yerleşme kanaması falan mı acaba??? Bence bir dr a görün,ne olur ne olmaz.Kızlar bn klomen + catlatma iğnesi vurdurmustum adetim 2 gn gecikti ama çok yumurtalık sancım vardı bhcg verdim 10 dk sonradında adet oldm ama degerim 6.82 çıkmış bu ne demek peki bilgisi olan yazabilir mi
Canım sabah idrar testi yaptım ama negatif,kan testi yaptırmayı düşünmüyorum,adet olmayı bekleyeceğim. Ama kafamı karıştıran bir şey var,benim batım 12 hazirandı 31 günde bir oluyorum,yani benim adet tarihim 12 ağustos mu yoksa çatlatma iğnesinden sonra 15 gün mü bilmiyorum.Hadi bakalım işallah güzel haber verirsin. mutlaka bekliyorum
bende bu durumu merak ediyorum batım ne zmn bilemiyorum şuanda iğnenin 13.günündeyimCanım sabah idrar testi yaptım ama negatif,kan testi yaptırmayı düşünmüyorum,adet olmayı bekleyeceğim. Ama kafamı karıştıran bir şey var,benim batım 12 hazirandı 31 günde bir oluyorum,yani benim adet tarihim 12 ağustos mu yoksa çatlatma iğnesinden sonra 15 gün mü bilmiyorum.
Canım sabah idrar testi yaptım ama negatif,kan testi yaptırmayı düşünmüyorum,adet olmayı bekleyeceğim. Ama kafamı karıştıran bir şey var,benim batım 12 hazirandı 31 günde bir oluyorum,yani benim adet tarihim 12 ağustos mu yoksa çatlatma iğnesinden sonra 15 gün mü bilmiyorum.
pardon canım ya,12 temmuz!!! :)Canım 12 temmuz olmuyormu 31 günde bir olunca
Ama yumurta çatlatma iğnem adetimden sonrak 11.gün yapıldı.pardon canım ya,12 temmuz!!! :)
Ama yumurta çatlatma iğnem adetimden sonrak 11.gün yapıldı.
Canım ben akşam kırmızı kartı yedim!benimde öğle oldu adetimden sonra 13.gün yapıldı.bende 26 günde bir adet oluyorum
Bir idrar testi yapsaydın canım,varda çıkar silik de olsa.İyi geceler kızlar bnmde meraklı bekleyişim sürüyor 14.günüme girmiş durumdayım halen ağrılarm çok kaık göğüs ne ararsan varadet olcakmış gibiyim
Arkadaşlar günaydın,ben akşam kırmızı kartı yedim,demek oluyor ki çatlatma iğnesi yapıldığı gün ve ertesi gün yani 36 saat içerisinde yumurtalarım çatlamış. Demek ki yumurtalarınız 36 saat içerisinde çatlarsa iğneden sonraki 14-15.günlerde adet olunmalıymış. Hadi inşallah bekleyenler güzel haberler verir bize.