çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

var cnm elimde 4 tane daha yarın mı yapayım pek fark olmaz gercide olur tabi yaparm cıkan bugünde cıkardı, hiç hamile haberi alamayacakmıyız ya bu ayy

var cnm elimde 4 tane daha yarın mı yapayım pek fark olmaz gercide olur tabi yaparm cıkan bugünde cıkardı, hiç hamile haberi alamayacakmıyız ya bu ayy
Bozma moralini...yarin bi daha tekrarla adet olana kadar umutsuzluk yok;)

benimde yarın iğne vurulalı 11. gün bu ayın 14ünde adet olmam lazım bakalım ne olacak ALLAH bilir

Bugunde adet olmadim her lavaboya gittigimde iste simdi oldum diyorum bakiyorum yok ins idrar testinde cikmamistir

Glzar zor olsa da bekle birkaç gün daha 14 günde kanda çıkar idrsrda daha geç bence erken tek çizgi görüp hüsrandan iyidir beklemek

Glzar zor olsa da bekle birkaç gün daha 14 günde kanda çıkar idrsrda daha geç bence erken tek çizgi görüp hüsrandan iyidir beklemek
cnm adetime 3 gun var bnm ümidm yok bu ay da olmadı diyrm sonra var hamilelk diyrm hislerim oyle diyor kafayi mi yiyorum nee artik

bsbirkn cnm adet tarihin gectimi

canım ben adet tarihimi iğne olunca net hesaplayamadım yani iğneden sonra 15 günde olunur sanıyordum en son 10 haziranda oldum normalde adetlerim hep ileri atar yani iğneyi saymazsam daha var adeti günüme ama inanılmaz göğüslerim ağrıyo ve adet olcakmış hissi var göğsüm hiç ağrımazdı bnm normalde

Kızlar benim bugün 7.günüm çatlatma iğnesi olalı.gece yarısı mide bulantısı başladı başımda ağrı.beyin kanaması geçiriyorum sandım.hala devam ediyor bulantı.kasıklarımda da ağrı var sanki adet olacakmışım gibi bir de akıntı..bi yardımcı olsanız fikriniz var mı
Benim de 8. Günümde dayanılmaz bir baş ağrısı başladı :(

Gunaydin bayanlar..16.gune girdim her an adet olabilitim oyle hissediyorum bakalim ne zaman olucam

Back
X