Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim da bisey gormek mi istiyorum yokmu bilemedimbaktin mi cnm
adet mi oldun canmBenim kirmizilar geliyooo:)))yeni umut insallahh
Galiba tam sokulemedim ama oluyorum galiba.adet mi oldun canm
Bozma moralini...yarin bi daha tekrarla adet olana kadar umutsuzluk yokvar cnm elimde 4 tane daha yarın mı yapayım pek fark olmaz gercide olur tabi yaparm cıkan bugünde cıkardı, hiç hamile haberi alamayacakmıyız ya bu ayy
2 yillik evluyim 1 yildir istiyoruz canimm...elimde degil ki cnm ya sen ne zamndır evlisin ne zamndır çocuk istiyosunuz cnm
Glzar zor olsa da bekle birkaç gün daha 14 günde kanda çıkar idrsrda daha geç bence erken tek çizgi görüp hüsrandan iyidir beklemekvar cnm elimde 4 tane daha yarın mı yapayım pek fark olmaz gercide olur tabi yaparm cıkan bugünde cıkardı, hiç hamile haberi alamayacakmıyız ya bu ayy
bsbirkn cnm adet tarihin gectimiBugunde adet olmadim her lavaboya gittigimde iste simdi oldum diyorum bakiyorum yok ins idrar testinde cikmamistir
cnm adetime 3 gun var bnm ümidm yok bu ay da olmadı diyrm sonra var hamilelk diyrm hislerim oyle diyor kafayi mi yiyorum nee artikGlzar zor olsa da bekle birkaç gün daha 14 günde kanda çıkar idrsrda daha geç bence erken tek çizgi görüp hüsrandan iyidir beklemek
bsbirkn cnm adet tarihin gectimi
cıkmaya bilir cnm bnm iki gebelkte adete bir hafta varken cikmisti o yuzden ben ümitsizim adetime 3 gun var 13'ü adet tarihmidrarda çıkmamış olma ihtimali varmı acaba ya 15.günde
1 senedir... 3 aydir da doktora gidiyorum. Cikolata kisti var bende o engelliyormuş hamileligine zamandır cocuk istiyosn cnm sen
Benim de 8. Günümde dayanılmaz bir baş ağrısı başladıKızlar benim bugün 7.günüm çatlatma iğnesi olalı.gece yarısı mide bulantısı başladı başımda ağrı.beyin kanaması geçiriyorum sandım.hala devam ediyor bulantı.kasıklarımda da ağrı var sanki adet olacakmışım gibi bir de akıntı..bi yardımcı olsanız fikriniz var mı