çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Amin cnm inan cok istiyorum bnde.korkudan umutlanamiyorumda durup dururken gozyasim akiyor

Amin cnm inan cok istiyorum bnde.korkudan umutlanamiyorumda durup dururken gozyasim akiyor
Stres yapip kendini hirpalama canim ya İnsallah guzel haberlerini yazarsin bize. Olmazsa da uzulme demekki hayirlisi boyleymis tekrar denersin. Seni teselli etmeye calisiyorum ama ben de senden farkli degilim. Yarin test kan testi yaptirsam mi yaptirmasam mi kafam cik karisik

yarın git artık test yaptır kuşum çok heyecanlandım bak zeynom benim tık dedi adet günümde geldi işte senin gelmedi ohhh ne güzel hissediyorum sen inanma bana daha

zeynep üzülme ya, strese girme. içimden bi ses hamilesin diyor. Bu kadar kişi içinde sen dikkatimi çektin, çok beklemişsin Rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin. İnşaallah annecik olursun çok tatlı minişin olur :)

Offf kzlar arda sanci cekiyorum adet oldum diyorum bakiyom bisey yok bugun stresin alasini yasadim ya
zeynepçim stres yapmıyoruz bebişinin seninle olduğunu düşün onu üzmek istemezsin dimi :)Allahında izniyle yarın güzel haber vereceksin bize inşallahh üzme tatlı canını bitanem

bende istiyorum bana da okurmusun birbirimizin duaları ile şifa bulalım ya benim bugün doğum günüm test yapmak istiyorum 12 gün iğnenin üstünden çıkmazmı ki yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…