Hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm iyi düşün iyi olsunAglamak istiyorum nedense
Ama bn oyle hissetmiyorum korkuyorum yarin olurum diye bitnm umutsuzum cokyarın git artık test yaptır kuşum çok heyecanlandım bak zeynom benim tık dedi adet günümde geldi işte senin gelmedi ohhh ne güzel hissediyorum sen inanma bana daha
dua edin ne. Olur bn umtsuzmHayırlı haberlerini bekliyoruz cnm iyi düşün iyi olsun
olma bitanem olma inşallah tuttuAma bn oyle hissetmiyorum korkuyorum yarin olurum diye bitnm umutsuzum cok
etcem ben merak etme kocişi yollayım hemen başlarım salatı tefriciye okuycam melekle sana başka günü yaklaşan yok zatendua edin ne. Olur bn umtsuzm
olurum tabii bizi bizden başkası anlamaz canımAllah razi olsun bitnm hep yanimdaydim hep duacim oldun cok sagol bitnm
hadi inşallah canımAynen cnm kimse anlamiyor bilemez bir yarinida atlatsam cuma doktora gitcm
sen kaç gündür böylesin hadi hayırlısıİcimde bir firtina esip duruyo belli belirsiz fuygular var
İnsallah hayirli haberlerle donersin cnmAynen cnm kimse anlamiyor bilemez bir yarinida atlatsam cuma doktora gitcm
Stres yapip kendini hirpalama canim yaAmin cnm inan cok istiyorum bnde.korkudan umutlanamiyorumda durup dururken gozyasim akiyor
yarın git artık test yaptır kuşum çok heyecanlandım bak zeynom benim tık dedi adet günümde geldi işte senin gelmedi ohhh ne güzel hissediyorum sen inanma bana daha
Amin cnm inan cok istiyorum bnde.korkudan umutlanamiyorumda durup dururken gozyasim akiyor
zeynepçim stres yapmıyoruz bebişinin seninle olduğunu düşün onu üzmek istemezsin dimi :)Allahında izniyle yarın güzel haber vereceksin bize inşallahh üzme tatlı canını bitanemOfff kzlar arda sanci cekiyorum adet oldum diyorum bakiyom bisey yok bugun stresin alasini yasadim ya
canım benimm Allah razı olsun İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder hepimizin yüzünü güldürür.Allah hepinizden razı olsunetcem ben merak etme kocişi yollayım hemen başlarım salatı tefriciye okuycam melekle sana başka günü yaklaşan yok zaten
bende istiyorum bana da okurmusun birbirimizin duaları ile şifa bulalım ya benim bugün doğum günüm test yapmak istiyorum 12 gün iğnenin üstünden çıkmazmı ki yaaabenim hislerim biraz kuvvetlidir zeynom aslında tabii allah bilir ne olacağını ama hep iyi şeyler hissettim biliosun senin için inşallah bu seferde doğru çıkar gece yine okucam sana merak etme kalbini ferah tut inşallah olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?