- 20 Ocak 2015
- 1.170
- 895
- 63
hepimiz burdan hamileliğimizi ilan edecez ben buna inanmıyorum ama bu ay ama diğer ayy bu olacak biraz sabır sedece..Olumlu düşün olumlu olsunn tatlımm sıkma canını geçiyor zaman bugün 14. günüm bak hala test yapmakta direniyorum hala bi umut bekliyorumm :):)
Tşk ederim cnm cevabın için benim iğnem 14 . Gün yapıldıcanım benim iğnem 10.gün yapılmıştı rahim duvarı kalınlaşsın diye progestan kullandım sana gerek görmedi demekki
canım buda bizim imtihanımız ama isyan etmez dua edersek karşılığını alırız sabır herşeyin anahtarı allah sabredenlerle beraberdir unutma umutsuzluğa düşme birgün olucak vakti zamanı gelince biz üstümüze düşeni yapıyoruz tedavimizi oluyoruz rabbim en doğru zamanı bilir canım dua et bol bol inşallah minişin gelir bu ay
ondan sana vermemiş tam zamanında olmuşsun iğneyi benimki erken gelişmişti o yüzden verdiTşk ederim cnm cevabın için benim iğnem 14 . Gün yapıldı
Hayırlısı olsun bakalım hakkımızda hepimizinondan sana vermemiş tam zamanında olmuşsun iğneyi benimki erken gelişmişti o yüzden verdi
amin cnm inşallahHayırlısı olsun bakalım hakkımızda hepimizin
Hayırlısı olsun bakalım hakkımızda hepimizin
bende ara verip kilo vermiştim diyetisyenle 8 kilo verdim iyi oldu yani sen bilirsin olabilir yani canımkızlar, benim biraz kilo fazlam var gerçi. Bi 15 kilo kadar. Bu ay bebeğim olmaz ise iki ay tedaviye ara verip zayıflamayı düşünüyorum. Zayıflayıp öyle deneyeceğim. Zaten çalıştığım için sürekli izin almam da sorun oluyor yumurta takibinde. Sizce tedaviyi aksatmıyım mı yoksa nasıl yapayım herşeye kendimi hazırlıyorum a planı b planı vs. kafamda deli sorular...
Benimde var kilo fazlam ya Rabbim hayirlisini versinkızlar, benim biraz kilo fazlam var gerçi. Bi 15 kilo kadar. Bu ay bebeğim olmaz ise iki ay tedaviye ara verip zayıflamayı düşünüyorum. Zayıflayıp öyle deneyeceğim. Zaten çalıştığım için sürekli izin almam da sorun oluyor yumurta takibinde. Sizce tedaviyi aksatmıyım mı yoksa nasıl yapayım herşeye kendimi hazırlıyorum a planı b planı vs. kafamda deli sorular...
Ya Rabbim duy sesimizi ol de oluversin allahımhepimiz bu ay hamile kalsak ocak anneleri olsak :)
bende ara verip kilo vermiştim diyetisyenle 8 kilo verdim iyi oldu yani sen bilirsin olabilir yani canım
Ya Rabbim duy sesimizi ol de oluversin allahım
Senin adetin gecti mi canim?Offf kzlar arda sanci cekiyorum adet oldum diyorum bakiyom bisey yok bugun stresin alasini yasadim ya
Yok cnm olmadim ama yarin belki olurumayyyyy çok iyi çok iyi olmadın dmiii
yarın git artık test yaptır kuşum çok heyecanlandım bak zeynom benim tık dedi adet günümde geldi işte senin gelmedi ohhh ne güzel hissediyorum sen inanma bana dahaAglamak istiyorum nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?