- 3 Mart 2016
- 14
- 14
- 6
- 35
İnşallah canım ya igneyi vurulduktan 12 gün sonra mı yoksa ilişkiden 12 gün sonra mı belli oldu canımBen kaldım şu an gebeyim ama klomensiz sadece çatlama iğnesi ile kasıkta ince sızı ve halsizlik oldu hemen ilk belirti ikinci gebeliğim hemen fark ettim 12 gün sonra kanda belli oldu umarım hamile kalırsın sen de
Zaten iğne vurulan tarihle ilişki hemfn hemen aynı oluyr benim doktorum iğneden 36 saat sonra dedi benim 38-48 saat donra ilişkim oldu öncesindede iğneden 24 saat önce bir ilişkim var hangisi döllendi bilemedim yumurtanın 36 saatten önce çaglama ihtimali çok yok gibi :) zaten çatlayınca 48 saat içinde döllenme oluyrmuş sen iğnedne aonra 12 gün aonra baktır ben öyle yaptınİnşallah canım ya igneyi vurulduktan 12 gün sonra mı yoksa ilişkiden 12 gün sonra mı belli oldu canım
Tamam canım çok sagol bu pazar gününe denk geliyo önümüzdeki pazar günü yapcam iple çekiyorummmm pazar gününüZaten iğne vurulan tarihle ilişki hemfn hemen aynı oluyr benim doktorum iğneden 36 saat sonra dedi benim 38-48 saat donra ilişkim oldu öncesindede iğneden 24 saat önce bir ilişkim var hangisi döllendi bilemedim yumurtanın 36 saatten önce çaglama ihtimali çok yok gibi :) zaten çatlayınca 48 saat içinde döllenme oluyrmuş sen iğnedne aonra 12 gün aonra baktır ben öyle yaptın
İnşallah kalmışsındır :) gönlünce olsunTamam canım çok sagol bu pazar gününe denk geliyo önümüzdeki pazar günü yapcam iple çekiyorummmm pazar gününü
Günaydın bir hafta çok erken iğnenin hırmonal etkisi hala devam ettiği için çok sağlıklı bir aonuç olmaz sonra hüsrana uğrayabilirisn bana doktor iğnenin 10 günden sonra etkisi kalmıyor desi inşallah gönlünce olurGünaydın...
Benim bugün bir hafta oldu ama kan verdim bekleyemedim idrarda çok koyu çift çizgi çıktı...
haklısın evet bakalım değer orta çıkarsa zaten iğnenin etkisi umuylu değilim zaten de geçen ay 1 gün adet oldum doktora gittim 3.günü olacak gün endometriyum kalın dedi ki yeni adet döneminde incelir ben belki o zaman vardır diye düşünüyorum ama tabi Allah bilir hayırlısı artık...Günaydın bir hafta çok erken iğnenin hırmonal etkisi hala devam ettiği için çok sağlıklı bir aonuç olmaz sonra hüsrana uğrayabilirisn bana doktor iğnenin 10 günden sonra etkisi kalmıyor desi inşallah gönlünce olur
HKkında hayırlısı artıkhaklısın evet bakalım değer orta çıkarsa zaten iğnenin etkisi umuylu değilim zaten de geçen ay 1 gün adet oldum doktora gittim 3.günü olacak gün endometriyum kalın dedi ki yeni adet döneminde incelir ben belki o zaman vardır diye düşünüyorum ama tabi Allah bilir hayırlısı artık...
Sagol canım inşallah tüm isteyenler kalırİnşallah kalmışsındır :) gönlünce olsun
sonuç pazartesi 16.75 çıkmıştı bugün farklı mı diye verdim yine bakalım ne çıkacak :)HKkında hayırlısı artık
Benim 12. Gün 678 idi aynı yerde yaptır farklı çıkıyor değilsesonuç pazartesi 16.75 çıkmıştı bugün farklı mı diye verdim yine bakalım ne çıkacak :)
kan sonucum 5.58 çıktı canım işler yoğundu yazamadım dünBenim 12. Gün 678 idi aynı yerde yaptır farklı çıkıyor değilse
Artma ihtimali var mı bilmiyorum ama ben bu ay da umutsuzumBenim 12. Gün 678 idi
Sağol canım ben sekiz hafta oldu çok şükür kalp atımını falan duyduk yani darısı sana şimdi cinsiyet merakım başladı bir kızım var genelde çatlama yumurtasından sonra y kromozomu tutma ihtimali çok yüksekmiş bakalım işte bekleyip görcezkan sonucum 5.58 çıktı canım işler yoğundu yazamadım dün
9.gün değeri olmuş oldu 5.58
artar mı bilmiyorum aslında erken verdim farkındayım ama
senin süpermiş hamilesin o zaman kaç haftalık:)
hep aynı yerde veriyorum ben işyerimde :)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım :)Sağol canım ben sekiz hafta oldu çok şükür kalp atımını falan duyduk yani darısı sana şimdi cinsiyet merakım başladı bir kızım var genelde çatlama yumurtasından sonra y kromozomu tutma ihtimali çok yüksekmiş bakalım işte bekleyip görcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?