geçer inşallah canım ya :)Günaydın canın fenayım hala artıyor bulantılar kızımda böyle değildim ama Çok şükür ama bu şekild eolmam ebeliğimin sağlıklı gittiğinin göstergesi senden ne haberler ?
mide bulantısına bile şükretmek lazım bnce canım sağlıklı olduğu için :)Günaydın canın fenayım hala artıyor bulantılar kızımda böyle değildim ama Çok şükür ama bu şekild eolmam ebeliğimin sağlıklı gittiğinin göstergesi senden ne haberler ?
Kasık ağrısı yumurtanın çatladığına dairmiş ben de çok çktim inan korktum da progeston içtim bir hafta dikkat et sen de ağır hiç bir şey yapma yerleşme ağrısı öyle oluyor rabbim inşallah anneliği tattırr sana da :) hemen hem demide bulantısına bile şükretmek lazım bnce canım sağlıklı olduğu için :)
ben geçen hafta oldum iğneyi bu zamana yumurta kalır mı ki canım :)Kasık ağrısı yumurtanın çatladığına dairmiş ben de çok çktim inan korktum da progeston içtim bir hafta dikkat et sen de ağır hiç bir şey yapma yerleşme ağrısı öyle oluyor rabbim inşallah anneliği tattırr sana da :) hemen hem de
bi de sürekli lavabodayımKasık ağrısı yumurtanın çatladığına dairmiş ben de çok çktim inan korktum da progeston içtim bir hafta dikkat et sen de ağır hiç bir şey yapma yerleşme ağrısı öyle oluyor rabbim inşallah anneliği tattırr sana da :) hemen hem de
ben geçen hafta oldum iğneyi bu zamana yumurta kalır mı ki canım :)
ayy inşallah canım benim ya güzel duaların için çok teşekkür ederim:)
bilmiyorum ama çok kötü bi ağrı geçmedi hala[/QUO
senbi de sürekli lavabodayım
İnşallah canım ya gelirim arkandan :)O ağrı güZel bir belirti ben aöyleyim sana ben de de oldu şimdi yorulunca oluyor sadece bana doktor o çatladıpının işaretidir dedi bence döllenme ve yerleşme ağrısı oluyor seninki de odur dikkat et kendine haid bekliyorum arkamdan seni gel
İnşallah canım umudum pek yok ama bakalım aminnnnnn diyelim olsunBence gebesin sen :)))
sen
Bugün bende de var kasık ağrısı dikkat etmek lazım inan ..ben de uzandım hemen hayırlısı artık hakkında belirtiler güzel ama :)İnşallah canım ya gelirim arkandan :)
Elimden geldiği kadar dikkat ediyorum canım bakalım :)
Geçmedi hala eve geldim yattım direk hala kalkamadim rahatsız ediyo sürekli
Hayırlısı olsun canım bakalım dinleneyim bakalım :)))Bugün bende de var kasık ağrısı dikkat etmek lazım inan ..ben de uzandım hemen hayırlısı artık hakkında belirtiler güzel ama :)
ben dün kan verdim canım negatif yineİğneden sonra 10. Gün test yaptım hayalet çizgi derler ya öyle bi çizgi var herhalde iğnenin etkisi geçiyogerçi ilk gebeliğimide böyle öğrenmiştim benden başka kimse görmemişti çizgiyi ama bu ay iğne vurulunca kan testine cesaret edemedim
efatifben dün kan verdim canım negatif yine
ben dün kan verdim canım negatif yine
evet canım malesef negatif bugün iğneye 18 gün olduNegatif miiiii
efatif
Üzülmeee sakın hayırlısı olsun gerçekten diğer ay olur inşallah rabbim isteyen herkese versinevet canım malesef negatif bugün iğneye 18 gün oldu
Hayırlısı artık Can'ım inşallah birdaha ki aya olucak bende bu ay pek ümitli değilim kendimdenben dün kan verdim canım negatif yine
Yaptım testi 0,5 yani negatifSagol canım inşallah tüm isteyenler kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?