çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

ayyy canımmm tam süpriz olmuş allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin darısı başımıza

Âmin canım Allah Razı olsun en kısa sürede darısı tüm isteyenlere
hiç belirtin yokmuş benimde yok zaten demek belli olmuyo göğüslerim falan aynı sadece sol tarafımda bir ağrı var iğneden sonra 2 gün geçti şimdi ara ara oluyo olumsuz düşünmüyorum artık demekki gün geçmeden belirti olmasada hamile olabiliyosun walla moral oldu yazın tşk ederim cnm

Rica ederim canım benim reglim 6 gün geçtikten sonra Göğüs ağrım başladı şuan 10 gün geçti ağrım yine var ama hafif inşallah Hayırlısı olur güzel düşün beklemekten başka yapıcak bişey yok sabır Herşeyin ilacı

evet cnm aynen bol bol dua ediyorum beklemek çok zor tabii ama böyle güzel haberler duyunca insan mutlu oluyor

cnm durum nasil nasil geciyor gunler
walla 2 gündür değişik bir akıntım var hiç daha önce olmayan ama bu ay doktor bana progestan diye bir ilaç verdi 30 tane var günde 3 tane içtim bugün bitti araştırdım hep hamile olanlar kullanıyor düşük tehlikesi için aceba o ilaçtan mı oluyor dedim bilmiorum artık ama ondan başkada bişey yok göğüslerim falan aynı yani sende ne var ne yok az kaldı dmi beklemek ne zor walla

Cnm walla bnde oyle asiri bir akinti falan yok bugun sirt agrisi cekiyorum arada da sag sol kasigima agri giriyor hava cok soguk belki ondandir

Gunler azaldi ister istemez heycan oluyor ama baskada belirti yok uzulim mi sewineyim mi anlamadim

Cnm walla bnde oyle asiri bir akinti falan yok bugun sirt agrisi cekiyorum arada da sag sol kasigima agri giriyor hava cok soguk belki ondandir
bende o ilaçtan şüpheleniyorum o yaptı kesin onun dışında bende de hiçbişey yok daha önceki aylarda göğüslerim şişerdi falan bu ay hiç wallaa tık yok

Gunler azaldi ister istemez heycan oluyor ama baskada belirti yok uzulim mi sewineyim mi anlamadim
bende de yok evet çok az kaldı inş tutmuştur bu ay inşallah eğer tutmadıysa cuma gelir zaten kırmızılar

evet hayatım 14 gün olunuyor 16 güne kadar gelmezse tutmuştur yani ben 16.gün test yapmayı düşünüyorum tabii eğer gelmezse

Bu igne tutmasa 14. Gun mu adet olunuyor gulum
canım normal adet tarihimiz iğneden dolayı değişmiş oluyor mesela ayın 2 sinde olduk yaa üzerine 14 gün sayıyoruz test yapıyoruz ama kan testi idrarda çıkmaz o tarihte varsa bile ayın 2 si iğne 36 saat sonra çatlıyo döllenip rahme yerleşmeside 10 gün sürüyor 1 günde fazladan hcg yani gebelik hormonu ancak yükselmeye başlıyor yani uzun lafın kısası ayın 16sında kan testinden sonuç alırız

Hadi ya bak cok heycan yaptim yani bu hafta sonuna kadar adet olmasak demekki bir ihtimal tutmustur ha bunu bilmiyordum uff rabbim sen goruyorsun halimizi sen yardim et.bn yinede inat ettim bekliycem

Doktorn da oyle dedimi bnm iki gun gecerse gel dedi

Doktorn da oyle dedimi bnm iki gun gecerse gel dedi
evet tatlım doktorum beni cuma günü çağırdı kan testi yapmak için ama bende pazartesiye kadar bekliycem zaten ben 2 yıldır artık öğrendim zaten perşembe yada cuma gelir kırmızılar eğer tutmadıysa tatlım inşallaahhhhh tutmuştur seninkide benimkide inşallah bide kandil günü iğne olduk çok dua ettim o gün ben herkes için.Bende bu hafta çok heyecanlıyım az kaldı yaa

Bayanlar ocak 2015 de aşılama yaptıranlar diye konu açtım bekliyorum destek olalım birbirimize orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…