seni çok iyi anlıyorum canım benimde bu ay tutmazsa iğnelere başlıycam benimde doktorum aslında bu ay iğnelere geçelim dedi bir dosyam var görsen baya kalın 2 yıldır bütün tahliller 2 defa hsg hepsine baktı ben bikere daha deneyelim klomenle dedim polip alındığında bu defa belki olur dedim sonra klomen bitince 1 tane yumurtam oluştu 19mm o zaman pişman oldum keşke iğneye başlasaydım diye.sen hangi şehirdesin cnmcanım 2 buçuk yıldırda ben uğraşıyorum.. kaç doktor gezdim bende bu konuda.. hiçbir sorun yok diyorlar herşey iyi. şimdi bi doktor bulduk ona gidiyoruz 4 sefer klomende ben kullandım negatif bu ay gonalf kullandık yine sonuç hüsran. gerçekten benmde için ne umut dolu nede umutsuzlukla kapalı.. hiçbirşey bilemez bilmemez haldeyim.
yozgattayım tedavi için kayseriye gidiyorum iğne ile maalesef bir tane yumurta oluştu bendede doktor çok ümitlidi olmadı.. nasip kısmet..seni çok iyi anlıyorum canım benimde bu ay tutmazsa iğnelere başlıycam benimde doktorum aslında bu ay iğnelere geçelim dedi bir dosyam var görsen baya kalın 2 yıldır bütün tahliller 2 defa hsg hepsine baktı ben bikere daha deneyelim klomenle dedim polip alındığında bu defa belki olur dedim sonra klomen bitince 1 tane yumurtam oluştu 19mm o zaman pişman oldum keşke iğneye başlasaydım diye.sen hangi şehirdesin cnm
Bende antepteyim canım eşim antepli ben izmirliyim ondan ne doktor ne hastane bilmiyordum burda sebebsiz diye hep aşılama tüp bebek dediler istemiyorum ben o kadar çok hormon almak annemi yumurtalık kanserinden kaybettim ailemde var yani teyzemde kuzenlerimde evlenmeden önce hep doğum kontrol hapı kullandım korkudan allahım bizi daha fazla evlat hasretiyle imtihan etmesin bol bol dua etcez tedavimizi olcaz umudumuzu kaybetmiycez benimde bugün iğnenin 12 günü eskiden olsa bugün koşa koşa gidip kan testi yaptırmıştım ama şimdi evde gebelik testi bile yok sabah markete gittim eczane yanında almadım gebelik testi aklıma bile gelmedi eşim aradı alayımmı ben gelirken diyo alma dedim pazartesiye kadar beklicem dedim zamanla insan böle oluyo demekkiyozgattayım tedavi için kayseriye gidiyorum iğne ile maalesef bir tane yumurta oluştu bendede doktor çok ümitlidi olmadı.. nasip kısmet..
zamanla insan acıya alışıyor beklemeye alışıyor inşallah. birgün son bulacak canım inan.. inşallah bebeğin seninledir..Bende antepteyim canım eşim antepli ben izmirliyim ondan ne doktor ne hastane bilmiyordum burda sebebsiz diye hep aşılama tüp bebek dediler istemiyorum ben o kadar çok hormon almak annemi yumurtalık kanserinden kaybettim ailemde var yani teyzemde kuzenlerimde evlenmeden önce hep doğum kontrol hapı kullandım korkudan allahım bizi daha fazla evlat hasretiyle imtihan etmesin bol bol dua etcez tedavimizi olcaz umudumuzu kaybetmiycez benimde bugün iğnenin 12 günü eskiden olsa bugün koşa koşa gidip kan testi yaptırmıştım ama şimdi evde gebelik testi bile yok sabah markete gittim eczane yanında almadım gebelik testi aklıma bile gelmedi eşim aradı alayımmı ben gelirken diyo alma dedim pazartesiye kadar beklicem dedim zamanla insan böle oluyo demekki
ayyy hadi inşallah bende ağrı falan yok göğüslerim şişti ama hep şişer adet olmadan önce onu saymıyorum ama kasık ağrısı falan hiç yok akıntım var değişik olan sadeceİnsann zamnla umudu da tukeniyor bn inat ettim belki de korkuyorum ama 21 adet tarihim gecsin giderim gerci 16 .demistin adet olunabilir diye ama yine de bilemiyorum bnm kasik agrim ayagima atiyor ya ne oluyor bana
inşallah canım inan herkese dua ediyorum çünki başkasına ettiğimiz dua daha makbul perşembe gecesi meryem suresiyle yasin okucam sizedezamanla insan acıya alışıyor beklemeye alışıyor inşallah. birgün son bulacak canım inan.. inşallah bebeğin seninledir..
Bnde okurum hepimiz icin insallh bu ay hepimizn olur rabbimin izniyleinşallah canım inan herkese dua ediyorum çünki başkasına ettiğimiz dua daha makbul perşembe gecesi meryem suresiyle yasin okucam sizedesen devam ediyosun dmi tedavine bırakma devam et sonra sil baştan oluyo ben ara verdim ya sen bırakma
eee sivilcen çıkmazdıysa olabilir gebelikte de sivilce çıkıyo hadi hayırlısı cnm pozitif düşün tatlımBnm boyle sivilcem cikmazdi ya sinir oldum
doktorula görüştüm bu ay ara verdim. bende genital siğil de vardı dün bu işlemide yaptırdım. bu şekilde gebe kalmak risklimiş doktor öyle dedi. kayserideki doktorumada diğer adetin üçüncü günü gel dedi. aşılama diyor ama eşim istemiyor. sanırım ikinci kez iğne kullancaz bilemiyorum inşallah gerek kalmaz rabbim mucizelerimizi gönderir.. inşallah bebğin seninledir annesi..inşallah canım inan herkese dua ediyorum çünki başkasına ettiğimiz dua daha makbul perşembe gecesi meryem suresiyle yasin okucam sizedesen devam ediyosun dmi tedavine bırakma devam et sonra sil baştan oluyo ben ara verdim ya sen bırakma
inşallah bitanem aşılama için acele etme bencede iğneyle devam et bende öyle yapıcam zaten ilk aşılama tutmuyor genelde iyi yapmışsın siğilleri aldırmakla geçmiş olsun burda eşimin bir arkadaşı vardı 2 defa aşılama negatif sonra tüp dediler 5 yıldır uğraşıyomuş onlarda sonra iğne tedavisine karar verdiler 2 de tuttu şimdi bebişi 5 aylık o bana umut oldu sanada olsun aşılamadan öncede 6 ay klomen tedavisi görmüş yine olmamış onlarada sebebsiz demişler inşallah bizimde olur canım benim haa bide benim doktorum dediki stres yumurtayı sertleştiriyomuş ve döllenmesini zorlaştırıyomuş stres yapma allahın izniyle olacak dedi sıkıntıya düşünce aklına söylediklerim gelsin rahatla dedi çık gez kitap oku film izle rahatlat kendini dedidoktorula görüştüm bu ay ara verdim. bende genital siğil de vardı dün bu işlemide yaptırdım. bu şekilde gebe kalmak risklimiş doktor öyle dedi. kayserideki doktorumada diğer adetin üçüncü günü gel dedi. aşılama diyor ama eşim istemiyor. sanırım ikinci kez iğne kullancaz bilemiyorum inşallah gerek kalmaz rabbim mucizelerimizi gönderir.. inşallah bebğin seninledir annesi..
aaa tabii çıkar çıkmaz mı bende sandım ki sende hep adetten önce çıkıyor şimdide çıkınca kırmızılar gelcek diye düşündün sandım hadi inşallah bari birimiz güzel haber alsak bu ayRahat olalim sa bazen elde degil rabbm hepimizin gonlune gore versin cnm bn hamilelerde sivilce ciktigini duymamistim hadi insallh diyelim tutmustur bu dedigime bn bile inanamiyorum
nede güzel demiş doktorun.. ilk başta şu stresi atmamız lazım canım iyi şeyler duydukça umutla doluyo içim.. rabbim vereceği günü zamanı bekletiyorya.. biz kulu dayanamıyoruz. istiyoruz.. tabi vesilemiz hangi yolda hangi yöntemde hiç bilemiyoruz ki.. inşallah zaman yakın yol kısadır.. müjdeyi almak kulaklarımızdan gitmeyeceği o ses gelir inşallah..inşallah bitanem aşılama için acele etme bencede iğneyle devam et bende öyle yapıcam zaten ilk aşılama tutmuyor genelde iyi yapmışsın siğilleri aldırmakla geçmiş olsun burda eşimin bir arkadaşı vardı 2 defa aşılama negatif sonra tüp dediler 5 yıldır uğraşıyomuş onlarda sonra iğne tedavisine karar verdiler 2 de tuttu şimdi bebişi 5 aylık o bana umut oldu sanada olsun aşılamadan öncede 6 ay klomen tedavisi görmüş yine olmamış onlarada sebebsiz demişler inşallah bizimde olur canım benim haa bide benim doktorum dediki stres yumurtayı sertleştiriyomuş ve döllenmesini zorlaştırıyomuş stres yapma allahın izniyle olacak dedi sıkıntıya düşünce aklına söylediklerim gelsin rahatla dedi çık gez kitap oku film izle rahatlat kendini dedi
çatlatma iğnesi sonrası bendede çok fazla sivilce çıktı sanki ergenliğe giriyorum oderece yani..Cnm eskiden cikiyordu adetten once bir kac aydir olmuyordu bu ay cikti tekrar fakat cok erken cikti igneden bir iki gun onceden cikti sivilce bn umursamadim o kadar falat bugun bir tane daha cikti bu yuzden umudum kirildi biraz demek yine adet olcam diyorum
ne güzel yazmışsın arkadaşım gönlüne sağlıknede güzel demiş doktorun.. ilk başta şu stresi atmamız lazım canım iyi şeyler duydukça umutla doluyo içim.. rabbim vereceği günü zamanı bekletiyorya.. biz kulu dayanamıyoruz. istiyoruz.. tabi vesilemiz hangi yolda hangi yöntemde hiç bilemiyoruz ki.. inşallah zaman yakın yol kısadır.. müjdeyi almak kulaklarımızdan gitmeyeceği o ses gelir inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?